reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrocław dzieciom

Wrocławska Szkoła Wszechstronnego Rozwoju

zaprasza do sali fitness
ALTRA Fitness Club przy ul. Kiełczowskiej 77-79
na działania teatralno-plastyczne o charakterze happeningu
dla dzieci w wieku od 2 do 6 lat
„Owocowo-warzywna spiżarnia”
6 listopada 2010r. godz.12.00-14.00
W planie spotkania:
·działania teatralno-plastyczne z owockami i warzywami w tle,
·gry i zabawy dramowe,
·konkursy o charakterze sportowym,
·słodka przekąska (na bazie własnych zdrowych słodyczy) + napoje,
·przekąska warzywno-owocowa + napoje.
Koszt: 30zł (kiedy Dziecko będzie samo)
35zł (kiedy Dziecko będzie z opiekunem)

Konieczna jest wcześniejsza rezerwacja miejsca
oraz wniesienie pełnej opłaty do dnia 3.11.2010r. (środa).

Odkryj z nami tajemnice owoców i warzyw!
Spróbuj jak pyszna może być owocowo-warzywna zabawa!

Wszelkich informacji o działaniu udziela dyrektor edukacyjny
Wrocławskiej Szkoły Wszechstronnego Rozwoju pod nr tel. 696-497-949
www.wswr.org

reklama
Witam Wszystkich
Jestem mamą prawie 1,5 Michasia:) Do obecnej chwili zajmuję się wychowaniem dziecka i prowadzeniem domu:) - lecz nie ukrywam, że chciałabym już powrócić do aktywności zawodowej!!
Planuję otworzyć w najbliższym czasie klubokawiarnię dla Rodziców i Dzieci. Będzie to miejsce, gdzie Rodzice będą mogli porozmawiać o swoich problemach, wymienić doświadczenia, spostrzeżenia itp. przy aromatycznej kawie i pysznym ciastku oraz z kącikiem dla dzieci, w którym będą miały zapewnioną opiekę. Miejsce, w którym przez zabawę nadzoruje się rozwój małego człowieka, uczy się otwartości,odkrywania zdolności oraz gdzie poznaje inne dzieci.
Z czasem planuję wprowadzić różne warsztaty tematyczne zarówno dla rodziców, jak i dzieci, być może także z niewielką propozycją rzeczy dla dzieci typu ubranka, zabawki. Pytanie brzmi - czy jest zainteresowanie takim pomysłem? Jeśli tak:) to prosiłabym o informację, w którym miejscu Wrocławia? Proszę o opinie i sugestie, a także jestem otwarta na współpracę z osobami prowadzącymi warsztaty dla dzieci i dorosłych. Pozdrawiam Małgosia
mail: mawisday@gazeta.pl

Ponieważ jest tu kilka mamusiek spodziewających się pociechy chciałam powiedzieć że we Wrocławiu 26 listopada odbędzie się spotkanie z cyklu mama rozmawia. Na stronie można się zarejestrować i zapisać. Tam też jest dokładny opis co i jak.

Mama rozmawia | Strona startowa

Czesc dziewczyny, bardzo dawno nie pisałam, wyprowadzka i duzo duzo zmian. Dorzucę swoje 3 grosiki, jutro w hali Iase targi przedszkolaka,na stronce jest bilet zniżkowy.....

W związku z pogodą jaką mamy, pojawił się problem co mam robić z moim dzieckiem? Ileż można siedzieć w domu?
Dlatego mam pytanie czy wiecie, gdzie w obrębie wielkiej wyspy ewentualnie centrum można pójść z dzieckiem na jakieś warsztaty (zajęcia)?
Chodzi o to żeby miał kontakt z dzieciaczkami no i aby się nie nudził. A mój maluch ma prawie 2lata.

Witam drogie mamy, chciałam Was zachecić do uszczęśliwiania swoich małych pociech. W przyszły weekend jade z moją Julką do spa, w którym będzie miała zapewnioną opiekę samego św.Mikołaja, będzie się świetnie bawić a ja odpoczne wraz z mężem.
Serdecznie polecam wszytskim zapracowanym rodzicom Malinowy Dwór w Świeradowie-Zdroju(woj.dolnośląskie)obok Wrocławia www.malinowydwor.pl
przyjazny dla mam z dziećmi lub mam w ciąży :-)

reklama
Do góry