reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Chwalę się, że mamy 10 zębów i noc nie przespaną :(
10 ŁAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To wam poszło, Gratulacje, jak Ty dałaś radę je policzyc hihihi
Laseczki trzymajcie kciuki- jutro mój ostatni egzamin na studiach :tak:z dydaktyki literatury i jezyka... juz marze zeby to skończyc , bo przez te 5 lat zupełnie straciłam serce do mojego kierunku.
Uczyłam sie dosc systematycznie wiec etraz powtarzam. Jutro rano o 5 pociad , powrot koło 15 i o 19 powinnam byc w doomku
[Da swidania:tak:]
Martus trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
No to 5 lat minelo, kiedy obrona?
Mój na szczęście nie chodzi tam, bo wie ze ma na kogo wydawać kase .:) Poszedł z kolega na piwo a ze były maszyny to zagrał.
Jego to nie kręci ...

Za to znam osoby które strasznie sa uzaleznione od tego. ;/
No jak wygral tyle to moze go zakreci :)

Kilolku czytam o twojej przygodzie i brak mi slow. Mozesz cos blizej nam powiedziec, co takiego sie stalo ze ta babka zrobila ci taka awanture. To chyba niezgodne z prawe, a ja bym to do dyrekcji zglosila, ludzie nie moga tak ludzmi pogardzac.

Pawel juz w lepszej formie niedziela byla super, ja dzisiaj od 8 do 17 w pracy, jutro od 7 do 15 juz chce wolnego!!!

reklama
Kilolku czytam o twojej przygodzie i brak mi slow. Mozesz cos blizej nam powiedziec, co takiego sie stalo ze ta babka zrobila ci taka awanture. To chyba niezgodne z prawe, a ja bym to do dyrekcji zglosila, ludzie nie moga tak ludzmi pogardzac.
no mogę
Miałam lekcje, a na ostatniej godzinie wf. Jak się dzieci po wfie przebierały zauwazylam,z ę jedne ma mokre majtki. Pytam na stronie czy się zsiusial a on, ze nie. No więc nie naciskalam. Rodzice już w szatni czekali, wiec nie było sensu drążyć, zaraz się wszystko wyjasni. Wiadomo z mama latwiej iitd... no a w szatki jak matka zobaczyla, ze dzieciak usiusiany to do mnie z geba przyleciala. Już jej dziekco zdążyło powiedziec, ze pytała na lekcji czy moze wyjść a ja mu rzekomo nie pozwolilam. Ja zupelnie nie kojarzylam byon się wogole pytał ale ak strasnzie mnei bolała głowa, ze pomyslałam, że moz enie zajarzylam jak pytała albo nei slyszałam cos w tym rodzaju. Ona się upierala i na dowód dziecko przyprowadziła, ze ja mu zakazałam wyjścia. No to się zaczęłam zastanawiac jak to możliwe to i rzuciałam jakas taką hipotezę, ze może z jakimś dzieckiem o czymś innym mówiłam, a on myślał, ze do niego. A ona jak się wściekła w tym momenci, ze ja zmyślam, ze kłamię, co ze mnie za pedagog itd jedne bardzie drugie mniej kulturalne epitety.
Zaraz potem wywiad przeprowadziła wśród dzieci w szatni i okaząło się, ze wszystkie dzieci wychodziły na lekcji na siusiu. No wiec ona nei żeby pomysleć, że moze jadnak nie zakzałam tylko z wielką petensją,z e jej dziecko przesladuję, bo wszystkie mogą siusiać a jej dziekco nie moze
Ja za nic do dziś nie mogę sobie przypomniec tej sytuacji z lekcji o ktrej ten chłopiec mówi. A co mnie zastanawia, ze prosił niby na lekcji czyli w sali. Po lekcji byla przerwa, a potem poszlismy na wf na hale (gdzie z reszta tez jest toaleta) a zsiusial sie na pewno dopiero na wfie bo miał jasne spodenki i nawet jak nie ja to inne dzieci by zauważyły na pewno. No wiec miał wiele okazji by do tej toalety iść po lekcji nawet.
Nie zdziwiłabym się gdyby dziecko skłamalo ze strachu przed mamusią. Ja jestem przerazona ta kobieta a co dopiero mówiic małe dziecko.
Z resztą jakiś czas temu pani od religi się skarżyła, ze dziiekdo na lekcji kładze się na dywanie. Jak zwróciłam matce uwagę to na mnei napadła dlaczego dzieci tak dlugo muszą się mdlić?? jej zdaniem katechetka tak dlugo kazała się dzieciom modlić aż dziecku nózki zemdlały i omdlony padl na podłogę :/
wiesz niby z prawem to zgodne nie jest ale nie ma organu ktory by sie tym zajmował. A dyrekcji zglosić nie mogę, bo bedę miala nieprzyjemności. Na bank dostalabym co najmniej ustna naganę,z ę dziecku siusiu nie pozwoliłam zrobić. Już kilka takich nagan niestety w swojej karierze dostałam i ani jedn anie byla słuszna. Jedną dostałam, bo rodzic wniósł skargę do kuratorium i nie ważne, ze kuratorium przyznało mi rację - była afera, wizytacja, kontrola i t wszystko niby moja wina

Aga....hehehe jedno zero mi wskoczyło za dużo...hehhehheh ktora skarbonka pomiesciłaby 10000 zł hehehehe
napewno Twoja ;)
Laseczki trzymajcie kciuki- jutro mój ostatni egzamin na studiach :tak:z dydaktyki literatury i jezyka... juz marze zeby to skończyc , bo przez te 5 lat zupełnie straciłam serce do mojego kierunku.
Uczyłam sie dosc systematycznie wiec etraz powtarzam. Jutro rano o 5 pociad , powrot koło 15 i o 19 powinnam byc w doomku
[Da swidania:tak:]
3mamy !!!1

kilolek takie po****ny czasy nastały.nikt nikogo nie szanuje.kiedyś Tobie by się kłaniali z kilometra na ulicy , czy sklepowej a teraz wyżej sra niż dupe ma.wez tą babę za łep i w śnieg ją ,wytargaj łep i już :D:D:D
PRAWDA
hehe będę potrzebowała pomocy, bo to wielki kawał baby :D

kochana od czego masz mnie :D
i mnie ?? ;P przyjade z Białego haha
czesc babeczki!
Hej Karolka :*
wiecie co....dzis chyba bede wiozla kogos do porodu....az mi sie wszystko przypomina....:-)
eh mi trez coraz bardziej teskno za brzuchem !! :)

Mój mąz w W-wie od 12 kupuje z tesciami dla nas lodówkę i kuchenkę do kuchni, hehehe wysłać ich po dwie rzeczy a wrócą po północy ;/
ja bym tez nie popuscila bym musiala jechac chociazby z małym na rekach :D
Ula i Ty im pozwoliłaś wybrać? Ja bym tego nie przeżyła:-D Musze mieć nad wszystkim kontrolę:tak:

haha to samo pomyslalalm :D

Na automatach to gier.

Ja kiedyś z nim poszłam to wygrałam 30zł :p heh.

Dziewczyny jeśli możecie kliknijcie w link co mam raz dziennie może dzięki nam jakiś piesek dostanie paczkę karmy dzięki temu :)
dobrze ze wiedzial kiedy wyjac

boze was doczytacccccccc masakraaaaaaaaaaaaaaa :) heheheh ;P a niby 5h tylko mnie nei bylo ;)

kilolek takie po****ny czasy nastały.nikt nikogo nie szanuje.kiedyś Tobie by się kłaniali z kilometra na ulicy , czy sklepowej a teraz wyżej sra niż dupe ma.wez tą babę za łep i w śnieg ją ,wytargaj łep i już :D:D:D

Hahhahahahhahha

no mogę
Miałam lekcje, a na ostatniej godzinie wf. Jak się dzieci po wfie przebierały zauwazylam,z ę jedne ma mokre majtki. Pytam na stronie czy się zsiusial a on, ze nie. No więc nie naciskalam. Rodzice już w szatni czekali, wiec nie było sensu drążyć, zaraz się wszystko wyjasni. Wiadomo z mama latwiej iitd... no a w szatki jak matka zobaczyla, ze dzieciak usiusiany to do mnie z geba przyleciala. Już jej dziekco zdążyło powiedziec, ze pytała na lekcji czy moze wyjść a ja mu rzekomo nie pozwolilam. Ja zupelnie nie kojarzylam byon się wogole pytał ale ak strasnzie mnei bolała głowa, ze pomyslałam, że moz enie zajarzylam jak pytała albo nei slyszałam cos w tym rodzaju. Ona się upierala i na dowód dziecko przyprowadziła, ze ja mu zakazałam wyjścia. No to się zaczęłam zastanawiac jak to możliwe to i rzuciałam jakas taką hipotezę, ze może z jakimś dzieckiem o czymś innym mówiłam, a on myślał, ze do niego. A ona jak się wściekła w tym momenci, ze ja zmyślam, ze kłamię, co ze mnie za pedagog itd jedne bardzie drugie mniej kulturalne epitety.
Zaraz potem wywiad przeprowadziła wśród dzieci w szatni i okaząło się, ze wszystkie dzieci wychodziły na lekcji na siusiu. No wiec ona nei żeby pomysleć, że moze jadnak nie zakzałam tylko z wielką petensją,z e jej dziecko przesladuję, bo wszystkie mogą siusiać a jej dziekco nie moze
Ja za nic do dziś nie mogę sobie przypomniec tej sytuacji z lekcji o ktrej ten chłopiec mówi. A co mnie zastanawia, ze prosił niby na lekcji czyli w sali. Po lekcji byla przerwa, a potem poszlismy na wf na hale (gdzie z reszta tez jest toaleta) a zsiusial sie na pewno dopiero na wfie bo miał jasne spodenki i nawet jak nie ja to inne dzieci by zauważyły na pewno. No wiec miał wiele okazji by do tej toalety iść po lekcji nawet.
Nie zdziwiłabym się gdyby dziecko skłamalo ze strachu przed mamusią. Ja jestem przerazona ta kobieta a co dopiero mówiic małe dziecko.
Z resztą jakiś czas temu pani od religi się skarżyła, ze dziiekdo na lekcji kładze się na dywanie. Jak zwróciłam matce uwagę to na mnei napadła dlaczego dzieci tak dlugo muszą się mdlić?? jej zdaniem katechetka tak dlugo kazała się dzieciom modlić aż dziecku nózki zemdlały i omdlony padl na podłogę :/
wiesz niby z prawem to zgodne nie jest ale nie ma organu ktory by sie tym zajmował. A dyrekcji zglosić nie mogę, bo bedę miala nieprzyjemności. Na bank dostalabym co najmniej ustna naganę,z ę dziecku siusiu nie pozwoliłam zrobić. Już kilka takich nagan niestety w swojej karierze dostałam i ani jedn anie byla słuszna. Jedną dostałam, bo rodzic wniósł skargę do kuratorium i nie ważne, ze kuratorium przyznało mi rację - była afera, wizytacja, kontrola i t wszystko niby moja wina

Super matka, az strach sie bać.

Witam rankiem. U nas bez zmian. Byłam wczoraj pogadac o szczepieniu i mam przyjsc w czwartek albo dopiero po nowym roku, maja Priorix. Teraz nie wiem co zrobic.

Wyjatkowa gratulacje wygranej i oby twojemu B sie nie spodobały automaty.
Martolinka trzymam kciuki
Katrenki i jak poród kolezanki ??

Witam i ja rankiem!
kikolek - ehhh szkoda dziecka, woli skłamać niż powiedzieć prawdę...
Martolinka - trzymaj się...
Wyjatkowa - gratulacje dodatkowej kaski ::-D
Ulenka - mam nadzieję, że zakupy męża będą się Tobie podobać
Katrenki - i co? była wyprawa na porodówkę....
moje nie mają założonego konta, ani funduszu, przeliczyłam , że nawet odkładając teraz 100, to się nawet dość sporo zbierze, ale na dzień dzisiejszy... a co będzie za 18 lat nikt nie wie... moi rodzice założyli mi kiedyś książeczkę oszczędnościową, po 90 roku po dewaluacji mogłam sobie za te pieniądze kupić jedynie dres... :wściekła/y::wściekła/y:

a co tu dzisiaj tak pusto?
ja po pracy i ide zaraz na saneczki, choc ten snieg wcale nie zachęca :/ paciowaty taki, mokry

Czesc dziewczyny, ale sie wczoraj wkurzylam, czytalam was i pisalam tyle odpowiedzi, w koncu mala sie obudzila i musialam sie nia zajac, jak wrocilam do kompa strona sie przeladowala i nic sie nie zapisalo... no wiec zamknelam laptopa i poszlam spac heh.
Pamietajac poki co:
Wyjatkowa - gratuluje wygranej meza, wyciagnij od niego ta kase poki ma, bo pewnie wroci jeszcze na ten automat:)
Dziunka - pozdrowienia dla Milka, wiem ze jest mu ciezko ale nie wiem czemu, co sie stalo?
Kilolek - dasz rade, w kazdej pracy bywaja ciezkie dni, a w takiej jak twoja to juz w ogole, nie mozesz zadowolic wszystkich
Martolinka - jak egzamin? trzymam kciuki:)

Poza tym dziekuje wam za wszystkie pozdrowienia, milo ze mnie jeszcze pamietacie:)
U nas ogolnie w porzadku, mala jest strasznie niegrzeczna, broi cos ciagle, wszystko wyciaga i wrzuca do sedesu albo do kosza, z kosza wyciaga smieci i roznosi po mieszkaniu, kreci sie przy wszystkich kablach itp. az strach pomyslec co bedzie jak postawimy choinke:) wczoraj przy mnie wyleciala z lozeczka (z drugiego poziomu), w pore ja zlapalam wiec skonczyla u mnie w rekach ale strach pomyslec co by bylo gdyby... dzis maz musi lozeczko calkiem obnizyc, zwlekalam bo ja usypiam i ciezko mi bedzie odkladac, ale bezpieczenstwo najwazniejsze przeciez...
Zazdroszcze wam, ze chodzicie z dzieciakami na sanki, u nas sa tylko takie plastikowe do jezdzenia na pupie, ale takie sa chyba jeszcze za duze dla Marysi...u nas ogolnie masakra, tutaj sie idzie na zywiol, nikt nie sypie ulic ani chodnikow, ledwo sie mozna z wozkiem przebic, jak wychodze z mala to mam normalnie zakwasy w nogach od pchania i zapierania sie, zeby sie nie poslizgnac hehe. Auto stoi na parkingu zasypane, bo parking zasypany, raz jak chcielismy wyjechac to sie zakopalismy hah, zastanawiam sie wiec na sprzedaza, bo jak mi ma stac na parkingu do marca to nie chce za nie placic...
Mam pytanie do was: jak u was z myciem zabkow? Ja probuje szczotkowac, ale mala wciaga tylko paste ze szczoteczki i polyka...potem tylko gryzie sucha szczoteczke. A tu pastu sa z fluorem dla dzieci, wiec sie boje czy jej ten fluor nie zaszkodzi?

hej dziewczyny.Ja dzis zla i bez kija nie podchodzic lepiej..kuzwa rano zawiozlam Majke z Kacprem do przedszkola i auto zdechlo mi na przedszkolnym parkingu a ja bez auta jak bez reki...szlak mnie trafia jak sobie o tym pomysle..to gowno nadal tam stoi bo M nie ma czasu go scholowac do siebie do pracy wrrr/

Wyjatkowa
gratuluje wygranej mi tez by sie przydal jakis zastrzyk gotowki.

Kilolku ciezka masz prace. wspolczuje uzerania sie z takimi mamuskami maskara poprostu.Moj M jest z wyksztalcenia nauczycielem Wf-u ale nie pracuje w swoim zawodzie.

:-D
Wyjątkowa a ile przegrał na tych automatach? :-D

to samo miałam się pytać

Witam rankiem. U nas bez zmian. Byłam wczoraj pogadac o szczepieniu i mam przyjsc w czwartek albo dopiero po nowym roku, maja Priorix. Teraz nie wiem co zrobic.
?

Idx po nowym roku. Też tak zrobię, a szczepienie miałyśmy mieć 23.11.

Kilolku co za baba bezczelna.

Mój tata tyle kasy wygrywa na automatach że szok, ale jeszcze raz tyle przegrywa. I nie widzi w tym nic złego.

U nas prądu od rana nie ma i się nie zapowiada, ale nie chce mi się o tym gadać bo mnie zaraz krew zaleje z wściekłości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
cześć babeczki :-)

matko ale naprodukowałyście...:szok::szok:

wyjątkowa super prezent na Mikołaja ale wolałabym osobiście żeby mój mąż do automatów nie podchodził mimo że nie wzgardziła bym taką kwotą

kasiiula gdzie fotka w kurtce????:-):-)

kilolek
praca z ludźmi to nic przyjemnego zawsze małpa jakaś się trafi a że ludzie nie maja kultury, szacunku to już inna sprawa u Pati w klasie też są tacy rodzice szkoda mi jej wychowawczyni...

marta 3mam kciukasy od rana POWODZENIA

nie wiem co miałam jeszcze napisać....

Igor dzisiaj od rana NIEZNOŚNY już sobie rady z nim nie daję... właśnie zasnął to chwilka spokoju...

Patula ospę ma nawet na języku...:szok::szok: nie wiecie czym to się smaruje w buzi??

Do góry