reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kiniorek ja próbne na szczęście zdałam z angielskiego jestem zadowolona naet bardzo bo nie spodziewałam sie tak dobrego wyniku z polskiego tak sobie ale gdyby kto inny sparwdzał mi wypracowanie a nie moja wychowawczyni ti bym miała wiecej punktów no i matme to zdałam ale minimalnie bo 34% ;-) jeszcze mi z WOSu nie oddała... z tym ze ja na podstawie wszystko bo z rozszerzeniem bym chyba nie dała rady...

Michaś jest pół na pól butelka i cysio tyle ze ja mam coraz mniej pokarmu albo mi sie tak tylko wydaje. jak jestem w domu cały dzień to bym wolała zeby jadł tylko moje ale az tyle to nie mam ...;-) Misiałek jak uśnie tak 19-20 to budzi sie koło 24. potem o 3 i potem o 5 no chyba ze uśnie troche póżniej albo jest bardzo zmęczony to rozkałda to sobie na dwie pobudki. czasem od 4 potrafi jeść do 5.30 a wtedy ja już wstaje sie szykować do szkoły i jest masakra czasem o mało nie śpie na nudnych lekcjach... ale powoli mój organizm sie przyzwyczaja do małej ilości snu...

reklama
misia mój Lexsio to samo :D dzisiaj go przetrzymałam kąpiel po 19 potem zabawa hustawka i tam mi kimnął :/ ale po 20 min wstał zabawa 21 papu i śpi :D zobaczymy o której wstanie :p
Daff nowe focie Julci widzę ;>

misia Już masz dużego chłopa:tak: Całkiem nieźle sobie radzicie mimo braku czasu :tak: A niedługo koniec szkoły, to jeszcze lepiej będzie:-)
Moja studniówka taka sobie była, ale ogólnie liceum to nie były czasy, które jakoś nadzwyczajnie dobrze wspominam. Nie było źle, ale jakoś przeleciały mi te lata bez entuzjazmu i nawet nie mam zbyt wielu wspomnień z tego okresu. Wcześniejsza i późniejsza szkoła 1000razy przebiły liceum :-)
kiniorek Jak będziesz się czuła na siłach, to chodź do szkoły nawet do dnia porodu:tak: Ja miałam egzamin w wyznaczonym dniu porodu:-) Byłam z niego zwolniona, ale pojawić się musiałam, żeby donieść papiery z praktyk tej babce. Hehe, trochę się przeraziła, jak się zapytała, na kiedy mam termin i usłyszała, że na dziś :-D:-D:-D
eve do palenia już wróciłaś? A słoiczki od 4miesiąca dopiero.
patrycja90009 Smutne...:-(
beacia Coraz bliżej do wyjścia malucha:tak::-) Ale to on zdecyduje ostatecznie, kiedy się zechce pokazać:-)
femme dobrze, że mała nie odjechała sama tym samochodem :-D
Daffi Jula z Kacperkiem urządza sobie zapasy?:-D

Ale nas dziś zasypało, a przy tym temp. ok.0stopni, więc zima idealna :-) :-) Tylko z wózkiem ciężko mi się przedzierało;-)
We wtorek byliśmy w kinie na "Wyjście przez sklep z pamiątkami". Bardzo fajna komedia dokumentalna:-D
Niedługo święta, a ja ani porządków nie zaczęłam, ani prezentów nie kupiłam. Zaczynam się trochę denerwować, że się nie wyrobię. Doba powinna być dłuższa...

a ja mam pytanie do ciebie:) Hania i Daniel juz nei maja pieluch??? jak tak to jak ich odzywczajalas?
Ehhh odzwyczajac to ja kilka razy odzwyczajałam. Najpierw próbowałam jak mieli 1,5roku... i dałam sobie spokój bo chodzili zasikani... ;] i tak co miesiac próbowałam. Hanie to akurat mama moja nauczyla jak bylam w szpitalu z Danielem co ze schodów spadł:-) i to było w styczniu 2 lata temu:-) i w dzien ładnie siku i kupke robila ale na noc pampers byl grany do skonczenia przez hanie 3 lat bo niestety nie trzymala dobrze. a Daniel tez tak samo mial lat co hania (2) sie oduczyl tyle ze w lutym tego roku, i na noc do tej pory pampers jest grany bo niestety łóżko by zgniło.. :no: (czyli oboje mieli 2 lata i 3miesiace jak sie oduczyli :tak:) niewiem jak go oduczyc, ale najpierw musze sie wziac za oduczenie picia w nocy dopiero potem pampek:dry:
Z Mikim bede tak samo robic:-) zobaczymy. ale najlepiej jak juz widzisz ze jakis czas dziecko nie sika w pieluszke, czyli po zalozeia pampersa widzisz po 2h ze jest on suchy, tz ze dziecko trzyma mocz i nie siusia caly czas:tak: kiedys danielowi zdjelam pampersa to chodzil i sikał wszedzie! :no: mówie wam tragedia:dry: i to latem bylo:-D wiec 2 lat nie mial skonczonych.
Jak cos to pytajcie to odpowiem bo niewiem co was dokładniej interesuje bym napisała:-p
Czesc dziewczyny,mam na imie Justyna i mam 3 miesieczna corke.Mam 19 lat i nadzieje ze sie tu milo dogadamy.
Pozdrawiam ;)
Witamy napisz cos wiecej o sobie:-)

Hej z rana.
A u mnie sypie snieg co chwile:dry: do tego po drzewo nie chce mi sie isc, a huk, rodzice pojechali na targ i im powiedzialam zeby kupili mi worek wegla:-D juz chyba im ze 100zl wiszec bede ale oddam im dzis (podobno rodzinne ma byc juz) lub z wyplaty meza;]

reklama
hej. jestem i dziś..;-)
co do karmienia piersią to ja bym chciała jak najdłużej ale teraz Misio je tylko jak wróce ze szkoły a potem w nocy 3 razy .
kiedy wsze dzieciaki zaczeły przesypiać całe nocki???
Misia jeżeli chodzi o Sebusia to ok 2 miesiaca zycia.. spał mi bardzo ładnie.. A Kuba heh do tej pory liczbe przespanych nocek moge policzyć na palcach jednej reki :dry::dry:
Czesc dziewczyny,mam na imie Justyna i mam 3 miesieczna corke.Mam 19 lat i nadzieje ze sie tu milo dogadamy.
Pozdrawiam ;)

Witam :-)

Hej... u mnie nocka w miare.. Kuba wstał 2 razy....Pogoda koszmarna u mnie.. wyjśc z domu by sie chcialo tym bardziej że Kubie katarek mija... a tu halny wieje:no::-D:-D

Do góry