reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ELIZA - długo chcesz karmić cycem ? :-) ...ja karmiłam tylko miesiąc ;-) a ostatnio mówię małej że jak była mała to piła mleko z mamy cyca (bo nie chciała się do mnie w kąpieli przytulić bo bała się cycków :laugh2: ) to się na mnie spojrzała jak na idiotkę i z taką skwaszoną miną "nieeeee" :-p :-D
Hmmm szczerzeto nie mam okreslonego czasu karmienia:-) starszaki karmilam do 9 mies(hanie musialam odstawic bo bylam w ciazy z Danielem, a Daniel poprostu dostawal cyca wieczorem tylko juz i sam odepchnol piers i juz nie chcial... zobaczymy jak to z Mikim bedzie jak juz bedzie jadl wiecej innego jedzonka niz cycuś..:-)

Dziewczyny mam pytanko: czy miałyście styczność z wózkami firmy IMPLAST-bolder sd ecoline ?
nie :no:

reklama
hej. jestem i dziś..;-)
co do karmienia piersią to ja bym chciała jak najdłużej ale teraz Misio je tylko jak wróce ze szkoły a potem w nocy 3 razy .
kiedy wsze dzieciaki zaczeły przesypiać całe nocki???

Hej...
Ja się dowiedziałam, że nie zdałam próbnej z matmy ;/ normalnie wściekła jestem...
Ale co tam... może normalna pójdzie lepiej...
Dzisiaj byłam na bilansie w szkole, i pielęgniarka powiedziała, że lepiej jak od 9 miesiąca odpuszczę szkołę... Co wy na to??

No kasa na święta idzie i to pełną parą... Co chwila mi brakuje na coś... Ech...

Może z tymi kolczykami się poszczęści...

Jak coś to nowe wzory dodałam na stronę Magiczne Hand Made

hej. jestem i dziś..;-)
co do karmienia piersią to ja bym chciała jak najdłużej ale teraz Misio je tylko jak wróce ze szkoły a potem w nocy 3 razy .
moja jeszcze nie, ale robi sukcesy bo teraz od dwóch nocy budzi tylko raz w nocy, ale na szczęście nie na kaszkę, oduczam ją picia w nocy. Wiem, że w jej wieku to już dzieci bez picia spokojnie się obchodzą.

hej. jestem i dziś..;-)

moja miala 4 tyg jak zaczela spac cala noc ale byla na sztucznym mleku.

A u mnie to hania zaczela noce tak naprawde bez mrugniecia przesypiac rok temu, bo a to koszmary, a to picie, a to cos tam...;] A miki teraz tez w sumie noce przesypia bo jak teraz zjadl to moze sie przebuddzi kolo 23-24 a jak nie to spi do rana i kolo 5-6 dopiero je:-)

A u mnie to hania zaczela noce tak naprawde bez mrugniecia przesypiac rok temu, bo a to koszmary, a to picie, a to cos tam...;] A miki teraz tez w sumie noce przesypia bo jak teraz zjadl to moze sie przebuddzi kolo 23-24 a jak nie to spi do rana i kolo 5-6 dopiero je:-)
a ja mam pytanie do ciebie:) Hania i Daniel juz nei maja pieluch??? jak tak to jak ich odzywczajalas?

reklama
Do góry