reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja wlasnie robie przemeblowanie:D juz w sumie prawie skonczylam:) polozylam malego do lozeczka i jak zasnie to poukladam na polkach:) nie musialam robic przemeblowania bo i tak na meble czekam i od nowa roboty bedzie ale pokombinowalam sobie troche:D

reklama
famme udana cócie masz :)

no u mnie tez rozwarcie jest. ech.. a mialam nadzieje ze sie szybciej urodzi.. moze sie za sprzatanie wezme to sie cos ruszy moze.. chyba ze znacie jakies inne sposoby na przyspieszenie.
ja drażniłam sutki, pomagałam w remoncie mężowi, szorowałam na kolanach płytki podłogowe;) nie wiem czy to było powodem, że szybciej urodziłam, te cuda przyspieszające zajęły mi 4 dni a wcześniej ginka mówiła, że dzidzi nie spieszno i pewnie wyjdzie po świętach. Urodziłam 7 grudnia.

Vegas mnie czekaja imprezki urodzinowe zaraz po świetach.... :D:D
Fikusek ale Cie wzieło....
Beacia sex jest dobry.... ja chodziłam po schodach.... dużo jest sposobów ale nie każdy działa...

Vegas mnie czekaja imprezki urodzinowe zaraz po świetach.... :D:D
Fikusek ale Cie wzieło....
Beacia sex jest dobry.... ja chodziłam po schodach.... dużo jest sposobów ale nie każdy działa...
a mnie po seksie takie skurcze brały, że umierałam, ale to i tak nie pomagało, mało tego zraziłam się do seksu na końcu ciąży, na samą myśl wszystko mnie bolało.

famme udana cócie masz :)

no u mnie tez rozwarcie jest. ech.. a mialam nadzieje ze sie szybciej urodzi.. moze sie za sprzatanie wezme to sie cos ruszy moze.. chyba ze znacie jakies inne sposoby na przyspieszenie.
Ja z Mikim robiłam tyle rzeczy ze....a i tak wyszedl 8 dni po terminie(w terminie z USG) ;] wiec ja jestem zdania ze dzidzia sama wie kiedy ma wyjsc i jej nie przyspieszymy tego niczym;]

PATI - no gapa gapa a kiedyś jak ja przypadkiem tak zamknęłam to zerwaliśmy tak się na mnie kretyn wydarł że mu powiedziałam żeby wypi*** :-p a wtedy wystarczyło iść do domu po klucze zapasowe :sorry: (staliśmy akurat pod domem ) no ale on miał wtedy przygodę z ćpaniem i mu na głowę padło całkowicie ... :sorry:

ELIZA - długo chcesz karmić cycem ? :-) ...ja karmiłam tylko miesiąc ;-) a ostatnio mówię małej że jak była mała to piła mleko z mamy cyca (bo nie chciała się do mnie w kąpieli przytulić bo bała się cycków :laugh2: ) to się na mnie spojrzała jak na idiotkę i z taką skwaszoną miną "nieeeee" :-p :-D

BECIA - na mnie nie działało nic ani sex ani drażnienie sutków ...więc łyknęłam łyżeczkę olejku rycynowego to jak mnie pogoniło na kibel ...i później do szpitala :-p :-D łyknęłam jakoś koło 13 a po 20 zaczęło się :-p

DAFFI - myślę że ona po prostu chciała się pobawić w kierowcę :laugh2: :-p bo ją znudzili rodzice walący w szybę :-D

reklama
Do góry