reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Gala jesli sie nie obrazicie to kazdy dzien w tygodniu poza weekendem bo M w domu i do kompa nie siadam

Mnie do duzego miasta nie ciagnie ale u nas to juz wybitna dziura szczegolnie ze za mlodego mieszkalam w bardziej cywilizowanym miejscu basen, kino a tu nawet lekarz 25 km stad

A co tam bedziemy czekac zdrowie

drink.jpg

I dla tych co nie moga %

kubus-075l-sok-marchew-banan-jablko-1547.jpg

reklama
gala - a z ktorej tej slaskiej wsi jestes dokladnie bo ja dziecinstwo tez na slasku spedzilam, moi rodzice za chlebem na slask sie przeprowadzili i tam mieszkali az do momentu kiedy przylecieli oboje do mnie ;-) Do podstawowki i szkoly muzycznej chodzilam na slasku wlasnie...

Gala jesli sie nie obrazicie to kazdy dzien w tygodniu poza weekendem bo M w domu i do kompa nie siadam
Zuzia ale ty zle rozumujesz, wlasnie lepiej zeby maz byl w domu bo jak ty sie uchlasz to kto sie bedzie dziecmi zajmowac??? :-D

Ostatnia edycja:
taaaa juz to widze jak on sie dziecmi zajmie jak sie ulula lepiej ode mnie :-D

Nie pisalam Wam jakie wejscie zrobil w poprzedni piatek, nigdy sie mu to wczesniej nie zdarzylo wiec wyjatkowo zostalo mu wybaczone ale zapowiedzialam ze nastepnym razem na mrozie bedzie trzezwial. Wszedl walnal plecakiem, przewrocil sie jak zdejmowal buty i zalegl w sypialni a wnocy z WC randkowal. Kumpel mial urodziny i w aucie w drodze pili. Kumpel co byl za kierowce to sie rano smial ze tylko patrzyl ktory mu usnie i bedzie musial za nogi wyciagac bo wszyscy trzej sie tak zaprawili

taaaa juz to widze jak on sie dziecmi zajmie jak sie ulula lepiej ode mnie :-D

Nie pisalam Wam jakie wejscie zrobil w poprzedni piatek, nigdy sie mu to wczesniej nie zdarzylo wiec wyjatkowo zostalo mu wybaczone ale zapowiedzialam ze nastepnym razem na mrozie bedzie trzezwial. Wszedl walnal plecakiem, przewrocil sie jak zdejmowal buty i zalegl w sypialni a wnocy z WC randkowal. Kumpel mial urodziny i w aucie w drodze pili. Kumpel co byl za kierowce to sie rano smial ze tylko patrzyl ktory mu usnie i bedzie musial za nogi wyciagac bo wszyscy trzej sie tak zaprawili
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::rofl2:

a ja musze wam sie przyznac ze moj maz z tych bardzo skromnie pijacych z ogromnym umiarem i na imprezach to zawsze ja jest ta strona ululana a moj malzon kierowca i nianka :-D Nieraz juz ze mna mial sto swiatow zwlaszcza jak po dlugiej alkoholowej przerwie wymieszalam kilka roznych gatunkow alku, wiec ostatnio juz sie staram bardzo pilnowac haha

PAWIMI ja z Bierunia...... ale Bierunia Starego - prosze absolutnie nie mylic z Nowym :laugh2:
bo my starobierunioki z tymi "nowymi" w wielkiej przyjazni delikatnie mowiac nie:rofl2: zyjemy

ZUSKUS piekne zdjecie!!!!!!!!!!!
sliczne te Twoje dzieciaczki.........

co do % to ja rzadko w ogole pije, ale przez to nasze pisanie tak mi sie zachcialo, ze zaraz pojde po szafkach posznupac, moze choc jakies piffko od meza znajde...... no nie wytrzymam tak mi sie chce jakiegos drinka..... najlepiej jakby byl taki sliczny kolorowy :happy:

Ostatnia edycja:
Gala - ja nie ze wsi a też nie wiedziałam;-) Ja mam pralko-suszarkę a gó.wno takie, że nie wiem:no: Wszystko co wyciągam podsuszone to jak psu z gęby wyjęte:( Przetestowałam wszystkie programy i zawsze tak samo. Ale to pralko-suszarka...

Pawimi - a Ty myślisz, że moi by zmienili???? Nasza Toyota dobiega właśnie dychy, jest właściwie bezawaryjna, ale ja nie chcę czekać aż zacznie być, bo wtedy ani jej nie sprzedam, ani nią nie pojeżdżę, poza tym szukamy czegoś siedmioosobowego.

Co ja to jeszcze chciałam????

Co ja to jeszcze chciałam????

przylaczyc sie do naszego drinkowania :-D

......a tak poza tym to marzy mi sie takie 7-osobowe auteczko.........
ale to chyba nie w tym zyciu.........
musielibysmy sie bardzo finansowo odbic a na to sie niestety nie zapowiada.......
ale co tam, ja jestem szczesliwa a na tej mojej wsi to moge na rowerze smigac i starczy :rofl2:

Gala - ja nie ze wsi a też nie wiedziałam;-) Ja mam pralko-suszarkę a gó.wno takie, że nie wiem:no: Wszystko co wyciągam podsuszone to jak psu z gęby wyjęte:( Przetestowałam wszystkie programy i zawsze tak samo. Ale to pralko-suszarka...

Pawimi - a Ty myślisz, że moi by zmienili???? Nasza Toyota dobiega właśnie dychy, jest właściwie bezawaryjna, ale ja nie chcę czekać aż zacznie być, bo wtedy ani jej nie sprzedam, ani nią nie pojeżdżę, poza tym szukamy czegoś siedmioosobowego.
no moje autko mamy juz ponad 2 lata i tez nie najnowsze bo 2001...astra i chcielibysmy cos wiekszego ,mi sie podobaja Toyota Corolla Verso i Ford S-Max

anaklim a jaki macie model tej pralko suszarki?? moze to od modelu zalezy...albo juz nie wiem:baffled: pawimi doradz cos....

ale co tam, ja jestem szczesliwa a na tej mojej wsi to moge na rowerze smigac i starczy :rofl2:
pewnie ze tak, ekologicznie i oszczednie, zawsze maz moze cie na rurce przewiesc (oczywiscie rowerowej - zeby tu niejasnosci nie bylo:-D)

Bidismall - kochana ja polecam osobne urzadzenia, gazowe. Firme LG lubie to moge ich poreklamowac ale nie wiem co wy macie tam w europie dostepne bo jesli chodzi o sprzet to raczej spotkalam sie z tym ze inne parametry i wymogi sa. Np, nasze lodowki sa ogromne, w tej europejskiej to bym nie zmiescila swoich jednorazowych zakupow - ot co, kwestia przyzwyczajenia, sposobu pakowania itd.

reklama
pewnie ze tak, ekologicznie i oszczednie, zawsze maz moze cie na rurce przewiesc (oczywiscie rowerowej - zeby tu niejasnosci nie bylo:-D)

....kurcze czy ja wiem........... ktora ja bym wolala...... rurke..... :-p

nasze lodowki sa ogromne, w tej europejskiej to bym nie zmiescila swoich jednorazowych zakupow - ot co, kwestia przyzwyczajenia, sposobu pakowania itd.

suszarki ani pralkosuszarki nie mam.....
ale chociaz lodowke mam w miare duza, pewnie nie taka jak u Pawimi ale kazdy kto przychodzi to zwraca na nia uwage, bo taka duza i z kostkarka do lodu.......
a my ja kupilismy bo mielismy duza luke w meblach kuchennych do uzupelnienia :-D
a ze byla z kostkarka i to w super cenie......
to se kupilismy :rofl2:

Do góry