reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej:-)No i zaczynamy kolejny dzień:-) Nocka u nas ok - Mały spał 20-7, tylko ja jakoś długo zasnąć nie mogłam...
polusia a jak Ty spałaś?
karalajna jak tam z nowym mlekiem Wam idzie?
polka super, że kaska na koncie:-)

Miłego dnia:-)

reklama
dziewczyny i ja witam.

polka no widzisz przelali wcześniej :) jednak mają chyba serce i wiedzą że przed świętami ludzie kasy potrzebują.

dziewczyny czekamy na relacje z nocki :)

Witajcie,
U nas nocka z jedna pobudka, chyba zeby wychodza bo wczesniej tez tak bylo. NO ale dałam mleczko i zasnąl szybko.
Oczywiscie lazienka dalej nie zrobiona :/ Ale dywan wyprałam na szczescie jedno z glowy. Jutro juz sie biore za gotowanie bigosu.
A wlasnie mamuśki , ktore pieczą rolade makową, ja oczywiscie bede kupowalam gotowy mak helio i tam w puszce jest 900 gram chyba tak? on starczy na 2 rolady czy jedna ?

My juz po sniadanku, Sebek oczywiscie jak zwykle zamiast jesc to gada i sie bawi, ehhhh co za łobuz.
Musze zaraz zabierac sie za pranie i sprzatanie do konca no i ta lazienke chce dokończyć. Musze poprosic tescia zeby sie zająl sebusiem to bym ją szybko zrobila.
Jakiś obiad musze wymyslić. Chyba leniwe dzisiaj zrobie. Bo szybko i Sebi lubi.
lece Myszki cos robic bo juz mi dzieci zadyme robią.
Milego dzionka. Wpadne jak znajde chwilke

hej.
nocka w miare. Oczywiscie 2 razy jedzenie, co chwile moje pobudki, bo a to smok, a to picie.. ehh... ale nie wstal na nogi.

Dzisiaj dalej bedziemy sie usypiac sami.
zobaczymy

lece zrobic jesc dziecku :-)

witajcie
u nas wstał na nogi dopiero o 7...juhu...wzielam go na godzinke do siebie i polezelismy sobie
nockawmiarę pare razy wstałam smoka dać
mi wczoraj było tak fjanie jak siedział okrakiem w moja strone i sie wtulił i zamykał oczka...kurczę tak usypiał jak był noworodkiem... :))))))))

Polka super ze kasa wpłynęła ! :-)
czy Wasze maludy tez tak długo jedza sniadanie...Nikiego wszystko interesuje chomikuje w buzi i je..czasem 30minut modlimy sie nad miska...
a zeszly tydzien 5 minut i po sniadnaiu było...nie kumam :-)

Marciaa tak! Franko też chomikuje i wszystko inne go zajmuje tylko nie jedzonko! Kiedy przyjdą czasy, że dam kanapkę w rękę i to będzie śniadanie?;-)

Witajcie!!

Marciaa buziaki dla Nikiego!!!

polka super, ze kaska juz jest!!!

polusia zdrowka!mam nadzieje nocka byla spokojna!

Nocka znowu bezsenna, co godzinkie pobudki...hehehehe...pewnie praca mnie wykonczy....moze wtedy troche schudne :-p
U nas znowu -10!!!Ale jak bedzie slonce to wychodze na dwor, mam dosyc juz tych czterech scian...

Milego Dzionka!

witam:-)

pawel przespal noc po czym rano wypil 150 ml nutra, wiec nie jest zle, ale tak mi zal tego mojego maluszka, on tak lubi sobie pojesc a tu polowy jego przysmakow nie moze:-( skad takie g.... sie biora??

polka
fajnie ze pieniazki sa swieta beda spokojniejsze:tak:

marciaa zyczonka dla nikosia:tak:

my tez na spacerek dzis pojdziemy tylko nie wiem czy sankami czy wozkiem, ale chyba snieg jeszcze jest...

milego dzionka!

reklama
witajcie
u nas wstał na nogi dopiero o 7...juhu...wzielam go na godzinke do siebie i polezelismy sobie
nockawmiarę pare razy wstałam smoka dać
mi wczoraj było tak fjanie jak siedział okrakiem w moja strone i sie wtulił i zamykał oczka...kurczę tak usypiał jak był noworodkiem... :))))))))

Polka super ze kasa wpłynęła ! :-)
czy Wasze maludy tez tak długo jedza sniadanie...Nikiego wszystko interesuje chomikuje w buzi i je..czasem 30minut modlimy sie nad miska...
a zeszly tydzien 5 minut i po sniadnaiu było...nie kumam :-)
Marcia tylko nie przyzwyczajaj tak zasypiac, moj wlasnie tak zasypial i w zadnej innej pozycji nie chcial. Jak przychodzil czas lulania to odchylal sie do tylu na poduszke i bujaalaaaam..

Dziewczyny poranna drzemka - > zasypianie w 10 min :-D:-D

Do góry