reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej dziewczynki!
Tak mi brakuje przesiadywania z Wami i bycia na bieżąco:-( zupełnie wie wiem, co się u was dzieje, bo ani czasu ani siły nie mam:-( mam nadzieję, że Wigilia szybko nadejdzie i wreszcie sobie usiądę na dupsku. Mam większość rzeczy porobionych i załatwionych. jutro mnie czeka gotowanie i pieczenie, a emka sprzątanie.
poszalałam i udekorowała cały dom, a chłopcy ubrali choinkę. jak ja lobię taki czas.
Nawet kurier zrobił nam niespodziankę, bo niby taki ruch w interesie, a wózeczek migiem przysłali. Rozłożyliśmy go sobie, emek postawił koło choinki, a na moje pytanie, co my z nim rozłożonym tyle czasu zrobimy odparł: będę myślał jutro, daj mi się kobieto nim nacieszyć:-D chyba tatuśka wzięło na całego, bo chodzi i buja pusty wózek:-)

Ostatnia edycja:
Ona niestety leniwiec mnie dopadł i nie polazłam do fryzjera, głupota straszna - wiem - zapisać się na początku listopada i nie pójśc hahahaha A co do imienia, to wyluzuj - podobno samo przychodzi razem z dzidzią ;))))

Trzebiska gratuluję córeczki :D i nie złość się na nią - sama byś w nosie dłubała gdyby Ci ciagle jakaś woda do niego właziła ;)

Milusia współczuję łydy, dane mi już było tego zaznać w ubiegłym tygodniu :/ Lekarz kazał brać na to Asmag, czyli magnez, a na obrzęki Cyclo 3 Fort.. Jeszcze tego nie kupiłam.. A jak po 20ym pójdziesz do szpitala, to już z torbą zostajesz??

Ewi ja kiedys chciałam czekoladę, a wyszedł czarny :/ Odtąd chodzę do fryzjera ;D

Olusia co to za humory.. Mężuś w domku do końca roku, to cieszcie się sobą póki macie okazję ;)

A Futrzaki pewnie razem na wolnym teraz się lenią ;)

Masala hahahaha dobre z tym selerem :D Ja mojego jutro wysyłam w trakcie jak będę u dentysty, ciekawe jak to się skończy :p

Papcia zdrówka dla Twego eM, bo jeszcze nam Ciebie zarazi :*

Wąż kucharz - no budzi różne skojarzenia hahaha ale głodnemu chleb na myśli, boimy się hiksów briksów (bo ostatnio po przytulaniu się przydarzył), więc chyba dopiero przed porodem ;)))) Powiem mojemu eM "bądź moim wężem kucharzem mrrrrrrrrrr" hahaha sorry, ale mam zmęczeniową głupawkę już chyba :p

Padam na twarz, noc miałam z pobudkami co pół godziny, sny jakieś koszmarnie głupie, pobudka o 5ej, wyjazd po 6ej z babcią na badania, w trakcie jak mama z babcią załatwiały lekarzy, to my skoczyliśmy do banku, a potem do galerii, prezent dla chrześniaka kupiony i dla Jasia kilka nowych gadżetów, potem powrót do domku i zakupy dla Jasia typu proszki, tetry, kocyk, kaftaniki do szpitala itd. Potem siedzieliśmy w aucie pół godziny, bo nie chciał zapalić ://////////// Coś ma z immobilaizerem, a nie ma kiedy podjechać i to naprawić.. Najgorzej, jak piardnie kiedy mnie do szpitala trzeba będzie zawieźć, ale zostawiam to mojemu eM ;) Obiad w knajpce i w domu dosłownie z półtorej godziny i na szkołę rodzenia, wróciliśmy dwie godziny temu, padam :p

Cześć kochane!;-)

Ja oczywiście wpadam jak po ogień, ale chyba ze Scarletką powinnam sobie podać ręce bo tak jak Ona dostaje szału ,że nie mogę być tu z Wami na bieżąco i ,że nie panuję już nad tym co się u Was dzieje :-( mam maxa ,że tak powiem :baffled: i już chyba mi się odechciało świąt:zawstydzona/y::-( począwszy od pracy, sprzątania, gotowania, kupowania prezentów po pobyt mojej mamy w szpitalu :-( jedyna iskierka w tym wszystkim to obecność mojego Synka we mnie w każdej chwili,jego ruchy.. i dzisiejsza wizyta;-) ( którą opisałam już na odpowiednim wątku) .

Mam tylko nadzieję,że święta szybko miną i ,że wszystko jakoś wróci do normy a póki co uciekam spać bo lecę na twarz a Wiktor tak rządzi ,że pozycja siedząca niezbyt wskazana:baffled:;-)

Wszystkie mocno Was tulę, mam nadzieję,że wszystko u Was w miarę dobrze i ,że trzymacie się dzielnie!!!

Buziaki i do następnego!!

36 babeczek zrobione, teraz stygną, a jutro je udekoruję. Ale ja czuję się niefajnie :baffled:. Choroba, 7,5 miesiąca w ciąży to myślałam, że rzyganka już być nie powinno. A mi się nadal zdarza, ale dzisiaj wieczór - masakra!!! Myślałam, że płuca wypluję przy okazji :-(

Cliffordek, rozumiem Twoje zabieganie biedulko i współczuję!

malina, co za dzień intensywny! Odpoczywaj teraz!

Hi hi Malina ale się z Ciebie uśmiałam

Bosa mniam mniam zjadłabym taka babeczke nawet nie udekorowana:p puki co zjadłąm miche jogurtu z bananem i zaraz czmychne po milke bo musze przepisać sobie przepis na sernik od agaciny bo musze go zjeść tak apetycznie wygląda

Ewi Joanna to jedyna farba z której jestem zadowolona i nie zjeżdza mi kolor a po garnierze to z prawie białych jak len wyszła mi czekolada to dopiero była porażka koniec z experymentami

reklama
Dzien doberek:p
Chyba jestem pierwsza:)
Znow klopoty ze snem, ale nie takie straszne, bo do teh szostej pospalam...
Dzis kolejny pracowity dzien, kolejne zakupy i znow stanie nad garami...a raczej siedzenie, na wysokim krzesle... grunt to pomysl:)
Z choroba juz troszke lepiej, ale juz doczekac sie nie moge jak wstane ktoregos dnia bez kataru, bo teraz to on najbardziej meczy;/
Milego dnia Marcoweczki...

Do góry