Pauluś89
Grudzień 2009
Vegas gratuluje chodzenia
ja to już tak się przyzwyczaiłam, że nie pamiętam jak to było gdy raczkował.
Artur dziś do 18 w pracy, nie lubie gdy tak późno wraca
Artur dziś do 18 w pracy, nie lubie gdy tak późno wraca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

szkoda, że ja o takich nie pomyślałam, mamy takie tylko do ciągnięcia i Zuza za bardzo nie lubi jeździć, ale ona ogólnie za długo nie lubi na dupce siedzieć, woli biegać i tarzać się w śniegu 
;-) podziel się 

mam nadzieję, że niedługo będzie już całkiem zdrowa 
;-)
samochodem to 1,5 godziny. 
Jak mi mała padła w końcu spać o 22 ( w dzień tylko 20minutowa drzemka przed 11) to po 40 minutach pobudka z płaczem. Jakoś udało się ją ululać,ale po godzinie znowu to samo tylko dodatkowo jeszcze miotanie po łóżeczku z płaczem z zamkniętymi oczkami. Uspokoiła się dopiero po prawie godzinie przy jedzeniu. I tak jeszcze 3 razy
one były zwykłe do ciągnięcia, ale kupiłam sobie ten pchacz i mąż mi go przymocował wkrętarkąVegas super są te sanki, teraz żałuję że sobie ich nie fundnęłam,
mam takie które się ciągnie.
Ewi masz rację, wiem gdzie jest Grajewo, moja mumuśka raz w tygodniu jeździ tam.

a wogole, patrzac na zdjecia zupelnie nie powiedzialabym, ze jestes taka niska! 
co mnie tak wciagnelo? ogladalam teen mom, pierwsza i druga serie
zostawlam sobie na dzisiaj jeszcze kilka odcinkow