reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć dziewczyny:) Ale mam do nadrobienia przez te święta czytania tutaj;) Boże Narodzenie jakoś minęło bez większych problemów, dostaliśmy od teściów w prezencie kołyskę dla maleństwa :) A tak poza tym to najważniejsze,że czujemy się bardzo dobrze:) Jutro do pracy i tak jakoś sobie leci ten czas:)

Nie próbuję nadrabiać, za dużo piszecie :-p

Vegas fajne fotki. Sanki macie świetne:tak: szkoda, że ja o takich nie pomyślałam, mamy takie tylko do ciągnięcia i Zuza za bardzo nie lubi jeździć, ale ona ogólnie za długo nie lubi na dupce siedzieć, woli biegać i tarzać się w śniegu :sorry2:
No i gratulacje dla Martynki, już niedługo będzie Ci biegać ;-);-)

umi smakowicie te paluszki wyglądają :tak:;-) podziel się :-p:-p

Zuzka już się chyba trochę lepiej czuje, ogólnie nawet ładnie spała w nocy, tylko trochę kaszlała.. przynajmniej już mi się nie dusi :sorry2: mam nadzieję, że niedługo będzie już całkiem zdrowa :tak:

A tak udekorowałam dzisiaj Zuzce kącik w naszym pokoju. Nic nadzwyczajnego, ale Zuzi się bardzo podoba :tak:;-)
Zobacz załącznik 313090Zobacz załącznik 313089Zobacz załącznik 313087Zobacz załącznik 313091Zobacz załącznik 313088

Ewi z drugiej strony to nie tak strasznie daleko :tak: samochodem to 1,5 godziny.

Pauluś zazdroszczę Wam chodzenia, Julka tylko przy meblach tylko, zachęcam ją ale nie chcę sama.

M dzwonił przed chwilą zaraz będzie w domu, ale słychać że dalej obrażony, księżniczka z bożej łaski! :angry:

Hej,

Ja to juz chyba 5 raz wbijam dziś na forum i za każdym razem nie udaje mi się nic napisać,bo Maja zaraz włącza syrenę alarmową ;-)

Kamma jeszcze nie próbowałam z kauczukiem. Nie dałam rady ani wczoraj ani dziś wyjśc z domu,bo strasznie sypie i wieje,że trudno sie poruszać. Znalazłam jakis smoczek uspokajacz kauczukowy ze SzR to najpierw z tym spróbuję.

Anetka co z Zuzią? Angina ,oskrzela?

U mnie noc koszmarna:dry: Jak mi mała padła w końcu spać o 22 ( w dzień tylko 20minutowa drzemka przed 11) to po 40 minutach pobudka z płaczem. Jakoś udało się ją ululać,ale po godzinie znowu to samo tylko dodatkowo jeszcze miotanie po łóżeczku z płaczem z zamkniętymi oczkami. Uspokoiła się dopiero po prawie godzinie przy jedzeniu. I tak jeszcze 3 razy :dry:

Teraz mi padła 5 minut temu ciekawe ile wytrzyma ;-)

Vegas super są te sanki, teraz żałuję że sobie ich nie fundnęłam,

mam takie które się ciągnie.

Ewi masz rację, wiem gdzie jest Grajewo, moja mumuśka raz w tygodniu jeździ tam.
one były zwykłe do ciągnięcia, ale kupiłam sobie ten pchacz i mąż mi go przymocował wkrętarką:)

udało mi się 2 filmiki nagrac jak Mała drepta to Wam później wyślę jak je wgram:)

Ostatnia edycja:
femme - no strasznie sobie popisalam duzo :dry:
a lustrzanke tez masz jeszcze?

lolkak - nikt nie umył :-D

Karolina-bg - my sie wlasciwie nei znamy, wiec czas najwyzszy :tak:
powiedz, jak sobie radzisz? wiem, ze to napewno bardzo bolesny temat dla Ciebie, ale gdybys chciala napisz co sie stalo z Twoim mezem,ile masz lat...
moc uścisków :*

umi - osz ty niedobra kobieto! ale smaku mi narobiłaś! u mnie dzisiaj tylko pomidorowka, a potem suchy chleb :dry::-p

vegas - fajne saneczki, widze ze spiworek chicco :tak: a wogole, patrzac na zdjecia zupelnie nie powiedzialabym, ze jestes taka niska! :szok:

anetka - noo widze, ze Zuzia juz lepiej sie czuje. super! ale widac na zdjeciu, ze jest taka zmizerowana biedulka :-(

migotka - cos mnie ominęło? dlaczego jestes w szpitalu???

a mi się wczoraj nie udalo z Wami popisac,ale tak sie wciagnelam, ze poszlam spac o 4 :-p co mnie tak wciagnelo? ogladalam teen mom, pierwsza i druga serie :tak: zostawlam sobie na dzisiaj jeszcze kilka odcinkow :tak:
zaangazowalam sie w ten... program :-)

reklama
Do góry