reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
LOLKAK - hehe no jak mama ma kasę to szaleje ja jak nie mam to nie szaleje :-D:-D:-D :-p

LENKA - z K to jest dopiero niejadek :no: on w ogóle warzyw nie jada jedynie ziemniaki żadnych sałatek nic :oo: on je tylko mięso mięso mięso chociaż szynkę je tylko sopocką -_- :dry: innej nie ruszy :sorry: zupę też zje tylko rosół żurek i pomidorówkę :dry: z nim to zero frajdy z gotowania bo on by ciągle tylko pierś jadł zwykłą w panierce albo z ryżem i sosem :sorry:

UMI - a Nina ma wszystkie do 4 ... i dzisiaj wpadłam na genialny pomysł z mamą że pewnie bidulce zęby idą stąd ta temperatura :-)

Ostatnia edycja:
femme a piersi drogie:-p nie no on ma to co ja ja tez na okragło mogłam jesc jedno i to samo:-p w sumie przez rok moja mama gotowała ziemniaki a ja sobie do tego kefir:-p śmiała sie ze zapomni jak sie gotuje, a jak poznała R.to od razu obiatki sratki:-p Wniosek jeden musisz sobie znaleźć kogoskomu bedzieszmogła gotowac:-p
lolkak mój facet idzie na turniej xboxa jutro do kolegi i wróci po 22 wiec wiesz wolne mam, a tak na prawde musiałam go wywalic bo chciałam sobie paznokcie zrobić a on wtedy jest tak uperdliwy ze szkoda gadac, wiecznie mu sie cos przypomina, czegos by chciał itd...

Umi- to Adaś ma wszystkie 4 a nie ma 2, heh a 5 podobno to tak późno wychodzą ok. 2 roku-a ty już masz to za sobą. Ja to się bałam,ze Adas dwójki nie będzie miał-bo nawet w dziąśle jej nie widziałam. Ale wydaje mi się,ze juz jest i ranka mu się robi-wiec przestałam się bać. Jeszcze mu się ta trójka nie wybiła z dziąsła do końca. I następna mu też idzie. Wiec teraz kilka naraz znów-ale to dobrze może szybko się to skończy.

Femme- a ja myślałam,ze Ninka to już ma komplet. Jakoś nie narzekasz ostatnio na ząbkowanie. Adaś od kiedy skończył pół roku cały czas odczuwa zabkowanie. Pierwszego miał jak miał 8 miesiecy. Jeszcze sporo przed nami.Marze by to się skończyło.

UMI - Kuba je w pracy bo on przecież w pizzerii pracuje :-D to ja go karmić nie muszę jedynie jak ma dzień wolny czyli raz w tygodniu max 2 ;-)

LENKA - bo Nina nie miała bolesnego ząbkowania w ogóle ;-) nie płakała nie miała gorączki widocznie te 5 wredniejsze są :dry:

femme całkiem możliwe a zagladałas jej w buzie?
lenka no jemu to w ogóle dziwacznie te zeby szły... najpierw miał jedynki potem dwójki,a piatki i trójki to prawie razem szły:/ nawet myslałamze piatki to czwórki bo najpierw wszystkie 4 wyszły tak jak na czwórke a po 2 tygodniach przebiła sie druga czesc nie wiem czy wiesz o co mi chodzi:-p

Umi-Wiem o co chodzi ja myślałam przy czwórkach,ze Adasiowi drugi ząb krzywo rośnie-bo nie wiedziałam ,ze one takie podwójne.
Adasiowi wyszły jedynki, dwójki u góry a potem czwórki u góry-więc też dziwnie a potem reszta dołu.

Ja to nie wiem czy zdecyduje się na kolejne dziecko przez to ząbkowanie.

A to dziś. ten to potrafi rzucić wkurzone spojrzenie.

W ręce marchewka.

Ostatnia edycja:
K jak jest głodndy to sam sobie gotuje..;-) ale zazwyczaj ma obiad zrobiony prez mamusie.
widze ze dziś produkcja pełną parą. och tego mi brakowało. a ja własnie nakarmiłam mojego głodomora.
czytam o tym zabkowaniui przez moment naszła mnie myśl że może maly jużząbkuje bo marudzi czesto sie budzi okropnie pcha łapska do buzi ale dziąsła w porządku właśnie sprawdziłam. nie wiem co mu jest..... po kąpieli spał dziś tylko 3 godz.

reklama
lenka :-D mnie jak teraz patrze najbardziej przeraza pierwszy rok. Teraz sie z małym dogadam wiec jest super,ale pierwszy rok to dla mnie katastrofa, całkowicie nie bylismy zgrani i gdybymmiałasie decydowac na kolejne dziecko to bałabym sie po pierwsze porodu po drugie tego pierwszego roku, a w sumie najgorsze to 5 pierwszych miesiecy dosłownie nie umiałam sie cieszyc z małego,a teraz to mi prawie nic nie przeszkadza. No moze te jego pobudki i jak grymasi no i ząbkowanie tez bo wiecznie temperatura ponad 39:/ i ryk.

edit Femme słodka jest to powiedz jej żeby co dziennie robiła aaa i bedziesz jej foty cykac bez strachu ze sie palca pozbedziesz:-p
misia to sprawdź mu dziasełka niektóre dzieci wczesnie zaczynają

edit2 lenka haha strach sie bać Adasia:-p świetny jest

Ostatnia edycja:
Do góry