lolkak
Październikowa Mama Mai
Umi tylko,że Ty na szczęście nie masz jęczącego faceta,który będzie Ci jęczał przez cały czas ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

on w ogóle warzyw nie jada jedynie ziemniaki żadnych sałatek nic
on je tylko mięso mięso mięso chociaż szynkę je tylko sopocką -_-
innej nie ruszy
zupę też zje tylko rosół żurek i pomidorówkę
z nim to zero frajdy z gotowania bo on by ciągle tylko pierś jadł zwykłą w panierce albo z ryżem i sosem 
nie no on ma to co ja ja tez na okragło mogłam jesc jedno i to samo
w sumie przez rok moja mama gotowała ziemniaki a ja sobie do tego kefir
śmiała sie ze zapomni jak sie gotuje, a jak poznała R.to od razu obiatki sratki
Wniosek jeden musisz sobie znaleźć kogoskomu bedzieszmogła gotowac
to ja go karmić nie muszę jedynie jak ma dzień wolny czyli raz w tygodniu max 2 ;-) 

szczery uśmiech i dzisiaj w drodze na zakupy
(teraz ten mały aparacik to wszędzie ze mną
)
mnie jak teraz patrze najbardziej przeraza pierwszy rok. Teraz sie z małym dogadam wiec jest super,ale pierwszy rok to dla mnie katastrofa, całkowicie nie bylismy zgrani i gdybymmiałasie decydowac na kolejne dziecko to bałabym sie po pierwsze porodu po drugie tego pierwszego roku, a w sumie najgorsze to 5 pierwszych miesiecy dosłownie nie umiałam sie cieszyc z małego,a teraz to mi prawie nic nie przeszkadza. No moze te jego pobudki i jak grymasi no i ząbkowanie tez bo wiecznie temperatura ponad 39:/ i ryk.
świetny jest