reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie bardzo, wcześniej /ze stronę temu/ wklejałam swoje fotki z 6 miesiąca, w 5 zapewne miałam mniejszy - oj kiedy to było;D jak znajdę fotkę to wkleję;D robiłam co chwilę zdjęcia bo ja na tym pkt mam świra:)

ja mam taki sobie brzuszek nie za mały nie za duzy ale znajomi mówią ze nic po mnie jeszcze nie widać... ;)
dziwią sie ze to 5mc a nie widać...

reklama
no to ja mam troszke mniejszy ...

a jak poród ile rodziłaś? ?
rodziłam 3h i 10 minut:) więc super. Wody odeszły mi w domu, więc problem z głowy miałam, ja się w ciąży stresowałam, że nie poznam kiedy do szpitala jechac, a w tym wypadku problem sam się rozwiązał:) Mimo, że poród lajtowy, to drugiego i tak się boję;D Miałam to szczęście, że córa była malutka, jakby miała z 4 kg to byłoby 'wesoło', ale to raczej miałabym cc z kuli bardzo wąskich bioder.

szkoła praktyka :)
5mc i wakacje to dopiero szybko zleciało :)

no zaraz po wizycie jak poznam płeć to polece na zakupy ;);) a juz mam trohe upatrzone ;D

szkoła praktyka :)
5mc i wakacje to dopiero szybko zleciało :)
hehe no;D Ja tak nie odliczam bo nie chodzę do szkoły:) Mi w sumie ciąża szybko zlatywała, ale od 30tc to jak muł się wlokła:p Fajnie, że w lato rodzisz:) Bobasek będzie w samym pampku lub bodziaku leżał a nie naubierany jak moja bo z grudnia:) Do dziś wrzeszczy jak ją ubieram:p

hehe no;D Ja tak nie odliczam bo nie chodzę do szkoły:) Mi w sumie ciąża szybko zlatywała, ale od 30tc to jak muł się wlokła:p Fajnie, że w lato rodzisz:) Bobasek będzie w samym pampku lub bodziaku leżał a nie naubierany jak moja bo z grudnia:) Do dziś wrzeszczy jak ją ubieram:p

no fajnie ze w lato :) termin 27 maj to cieplutko bedzie :)

zastanawiam sie nad imieniem :)
Mój K... chce jezeli chłopiec to OSkar lub Oliwer a ja jak bedzie dziewczynka to Nadia ;)
a zakupy kiedy robiłaś ?

reklama
Do góry