reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam!
Trzymam mocno kciuki za Karlitkę i Norbercika i czekam na nowe wieści:tak:
Asienka to super,że u Was jest już wszystko w porządku:-)
Fogia składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Filipka

Wczoraj wróciliśmy od rodziców, impreza sylwestrowa udana:-D. Fajerwerki nie obudziły mojego śpiocha, obudził się dopiero o drugiej na cysia:-). Za to pies szalał jak wściekły:no:

justyna to fajnie że imprezka udana'
madzienka to dobrze, bo nam znowu coś zaczęło lecieć:wściekła/y:

aaa zapomniałam wcześniej dodać co mi H dzisiaj zrobił, rozmawiałam z P przez telefon i wyszłam dosłownie na moment do kuchni, przychodzę a tu na ścianie w pokoju, akurat tej jasnej pięknę brązowe picasso:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl: kredką taką bambino pomalował

wiecie czym mogę to zetrzeć?:growl:

madzienka to dobrze, bo nam znowu coś zaczęło lecieć:wściekła/y:

aaa zapomniałam wcześniej dodać co mi H dzisiaj zrobił, rozmawiałam z P przez telefon i wyszłam dosłownie na moment do kuchni, przychodzę a tu na ścianie w pokoju, akurat tej jasnej pięknę brązowe picasso:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl: kredką taką bambino pomalował

wiecie czym mogę to zetrzeć?:growl:

Maltanka żebym nie przechwaliła...bo coś mi zaczyna kasłać:sorry::sorry::sorry::sorry:
oby u Hubcia katarek był ze zmiany temperatury a nie jakiś wirusowy

:-D:-D:-Dbrązowe picasso to mnie rozbawiło
a próbowałaś chusteczkami nawilżanymi???....u nas schodzi tylko może zobacz gdzieś z boku czy jak wyschnie to nie zostają plamy

Witam się i ja :tak:

Oddelegowałam M do pracy, dzieciaczki śpią i mogę troszkę poczytać.

Karlita trzymam kciuki żeby szybko poszło :tak:

Asienka dobrze że już wszystko ok :-)

maltanka moja wprawdzie po ścianach nie maluje, ale ciocia to zmywa zwykła wodą, ale wydaje mi się, że to zależy jaką farbą masz pomalowane ściany :tak:

dziewczyny napiszcie proszę gdzie chodzicie z dzieciaczkami na basen, bo tak się zastanawiam czy swojej nie zapisać, bo moi rodzice chcieli jej zapłacić za to :-):-)

:-D:-D:-Dbrązowe picasso to mnie rozbawiło
a próbowałaś chusteczkami nawilżanymi???....u nas schodzi tylko może zobacz gdzieś z boku czy jak wyschnie to nie zostają plamy

chciałam to szmatą namoczoną z mydłem umyć to aby roztarłam trochę, drugą ścianę umyłam trochę ale była fioletowa to tak nie widać tyle że pod światło mam teraz takie mazy:wściekła/y:

a z tym to nie wiem co zrobić, spróbuję chusteczkami, jak nie pójdzie to P niech coś z tym zrobi

emilia my chodzimy tutaj:http://uks23lublin.pl/plywanie/

Załączniki

• IMG_9283.jpg
    IMG_9283.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Witam, w koncu mam chwilke zeby zajrzec do Was,dzien na warjackich papierach,
rano pobudka do przedszkola, a ze dzisiaj dzieciaki jechały o 8 "gdzies" nie wiem dokładnie nie pamietam to moj M spoznil sie z Asia i ja przywiozl do domu, do 12 sie bawilismy, mailam robic placki ziemniaczne, ale logopedka nas na jutro rano zaprasza wiec biegiem do przychodni po skierowanie, jutro przed osma kierunek kiwerskiego, mam nadzieje ze sie wyrobimy i M nie bedzie mi nad uchen gderał pozniej pol dnia ze to byl zły pomysł.
Po południu Asia mi zrobila bałagan za kare miala sprzatac, wszystko pozwalała, był jeden płacz ale pospratala z moja malutka pomoca, nie mam do niej siły, w przedszkolu aniołek a w domu tylko cos zbroic, zrobic na złość, rece opadaja, teraz usnela wiec chwilka spokoju
Karlita powodzenia życzę
Fogia sto lat dla Filipka
MAltanka ja z checia Was poznam ale jeszcze nie znam godz wizyty u gina sprobuje wykombinowac zeby isc troszke pozniej np na 16 to potem moge smialo do Was dołączyć
Maltanka znam ten bol, Asia w swoim pokoju za komoda zrobila frezki czarna kredka ale ich nie ruszałam stawiamy tam wozek dla lalek nie rzuca sie w oczy

Do góry