reklama
maltanka
Fanka BB :)
tracimy???jakoś inaczej na to patrzę![]()
no podobno można odbierać godziny tylko jak dziecko chore
a jak nosek Juli?asienka to super

Justyna2729
Witam!
Trzymam mocno kciuki za Karlitkę i Norbercika i czekam na nowe wieści
Asienka to super,że u Was jest już wszystko w porządku:-)
Fogia składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Filipka
Wczoraj wróciliśmy od rodziców, impreza sylwestrowa udana
. Fajerwerki nie obudziły mojego śpiocha, obudził się dopiero o drugiej na cysia:-). Za to pies szalał jak wściekły
Trzymam mocno kciuki za Karlitkę i Norbercika i czekam na nowe wieści

Asienka to super,że u Was jest już wszystko w porządku:-)
Fogia składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Filipka
Wczoraj wróciliśmy od rodziców, impreza sylwestrowa udana
. Fajerwerki nie obudziły mojego śpiocha, obudził się dopiero o drugiej na cysia:-). Za to pies szalał jak wściekły
no podobno można odbierać godziny tylko jak dziecko chorea jak nosek Juli?
i tak mamy 4 albo 5 zajęć do odebrania więc jedno w plecy to pikuś....:-)
dziękuję tfu tfu na razie jest wszystko dobrze...;-)
maltanka
justyna to fajnie że imprezka udana'
madzienka to dobrze, bo nam znowu coś zaczęło lecieć
aaa zapomniałam wcześniej dodać co mi H dzisiaj zrobił, rozmawiałam z P przez telefon i wyszłam dosłownie na moment do kuchni, przychodzę a tu na ścianie w pokoju, akurat tej jasnej pięknę brązowe picasso

kredką taką bambino pomalował
wiecie czym mogę to zetrzeć?

aaa zapomniałam wcześniej dodać co mi H dzisiaj zrobił, rozmawiałam z P przez telefon i wyszłam dosłownie na moment do kuchni, przychodzę a tu na ścianie w pokoju, akurat tej jasnej pięknę brązowe picasso

kredką taką bambino pomalowałwiecie czym mogę to zetrzeć?

aaa zapomniałam wcześniej dodać co mi H dzisiaj zrobił, rozmawiałam z P przez telefon i wyszłam dosłownie na moment do kuchni, przychodzę a tu na ścianie w pokoju, akurat tej jasnej pięknę brązowe picassokredką taką bambino pomalował
wiecie czym mogę to zetrzeć?![]()
Maltanka żebym nie przechwaliła...bo coś mi zaczyna kasłać

oby u Hubcia katarek był ze zmiany temperatury a nie jakiś wirusowy

brązowe picasso to mnie rozbawiłoa próbowałaś chusteczkami nawilżanymi???....u nas schodzi tylko może zobacz gdzieś z boku czy jak wyschnie to nie zostają plamy
Emilia1983
Witam się i ja 
Oddelegowałam M do pracy, dzieciaczki śpią i mogę troszkę poczytać.
Karlita trzymam kciuki żeby szybko poszło
Asienka dobrze że już wszystko ok :-)
maltanka moja wprawdzie po ścianach nie maluje, ale ciocia to zmywa zwykła wodą, ale wydaje mi się, że to zależy jaką farbą masz pomalowane ściany
dziewczyny napiszcie proszę gdzie chodzicie z dzieciaczkami na basen, bo tak się zastanawiam czy swojej nie zapisać, bo moi rodzice chcieli jej zapłacić za to :-):-)

Oddelegowałam M do pracy, dzieciaczki śpią i mogę troszkę poczytać.
Karlita trzymam kciuki żeby szybko poszło

Asienka dobrze że już wszystko ok :-)
maltanka moja wprawdzie po ścianach nie maluje, ale ciocia to zmywa zwykła wodą, ale wydaje mi się, że to zależy jaką farbą masz pomalowane ściany

dziewczyny napiszcie proszę gdzie chodzicie z dzieciaczkami na basen, bo tak się zastanawiam czy swojej nie zapisać, bo moi rodzice chcieli jej zapłacić za to :-):-)
maltanka
brązowe picasso to mnie rozbawiło
a próbowałaś chusteczkami nawilżanymi???....u nas schodzi tylko może zobacz gdzieś z boku czy jak wyschnie to nie zostają plamy
chciałam to szmatą namoczoną z mydłem umyć to aby roztarłam trochę, drugą ścianę umyłam trochę ale była fioletowa to tak nie widać tyle że pod światło mam teraz takie mazy

a z tym to nie wiem co zrobić, spróbuję chusteczkami, jak nie pójdzie to P niech coś z tym zrobi
emilia my chodzimy tutaj:http://uks23lublin.pl/plywanie/
Załączniki
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
Maltanka picassa czystą ciepłą wodą zmywaj ale nie ręczę ze nie zostaną ślady 

reklama
gon1a
Witam, w koncu mam chwilke zeby zajrzec do Was,dzien na warjackich papierach,
rano pobudka do przedszkola, a ze dzisiaj dzieciaki jechały o 8 "gdzies" nie wiem dokładnie nie pamietam to moj M spoznil sie z Asia i ja przywiozl do domu, do 12 sie bawilismy, mailam robic placki ziemniaczne, ale logopedka nas na jutro rano zaprasza wiec biegiem do przychodni po skierowanie, jutro przed osma kierunek kiwerskiego, mam nadzieje ze sie wyrobimy i M nie bedzie mi nad uchen gderał pozniej pol dnia ze to byl zły pomysł.
Po południu Asia mi zrobila bałagan za kare miala sprzatac, wszystko pozwalała, był jeden płacz ale pospratala z moja malutka pomoca, nie mam do niej siły, w przedszkolu aniołek a w domu tylko cos zbroic, zrobic na złość, rece opadaja, teraz usnela wiec chwilka spokoju
Karlita powodzenia życzę
Fogia sto lat dla Filipka
MAltanka ja z checia Was poznam ale jeszcze nie znam godz wizyty u gina sprobuje wykombinowac zeby isc troszke pozniej np na 16 to potem moge smialo do Was dołączyć
Maltanka znam ten bol, Asia w swoim pokoju za komoda zrobila frezki czarna kredka ale ich nie ruszałam stawiamy tam wozek dla lalek nie rzuca sie w oczy
rano pobudka do przedszkola, a ze dzisiaj dzieciaki jechały o 8 "gdzies" nie wiem dokładnie nie pamietam to moj M spoznil sie z Asia i ja przywiozl do domu, do 12 sie bawilismy, mailam robic placki ziemniaczne, ale logopedka nas na jutro rano zaprasza wiec biegiem do przychodni po skierowanie, jutro przed osma kierunek kiwerskiego, mam nadzieje ze sie wyrobimy i M nie bedzie mi nad uchen gderał pozniej pol dnia ze to byl zły pomysł.
Po południu Asia mi zrobila bałagan za kare miala sprzatac, wszystko pozwalała, był jeden płacz ale pospratala z moja malutka pomoca, nie mam do niej siły, w przedszkolu aniołek a w domu tylko cos zbroic, zrobic na złość, rece opadaja, teraz usnela wiec chwilka spokoju
Karlita powodzenia życzę
Fogia sto lat dla Filipka
MAltanka ja z checia Was poznam ale jeszcze nie znam godz wizyty u gina sprobuje wykombinowac zeby isc troszke pozniej np na 16 to potem moge smialo do Was dołączyć
Maltanka znam ten bol, Asia w swoim pokoju za komoda zrobila frezki czarna kredka ale ich nie ruszałam stawiamy tam wozek dla lalek nie rzuca sie w oczy