reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorowo:-)
Filipku W Dniu Urodzin sukcesów w życiu, szczęścia w miłości.
Dużo uśmiechu, dużo radości,Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
Samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.

karlita trzymam kciuki żeby szybko poszło i żebyś długo się nie męczyła!!!
madzienka
chyba Jula dorosła żeby mieć bobasa w domu:tak:
asienka82 ale mieliście przejścia. Cieszę się że choróbsko sobie już poszło:tak:
maltanka u nas też już ściany były kilka razy malowane:happy2: My też chusteczkami ścieraliśmy i schodziła "twórczość"
motylla mam nadzieję że jutro już może wypiszą aluśkę i martynkę:tak: Dzięki za wieści od niej.
gon1a nasza pediatra na temat tego ośrodka powiedziała że jak ktoś nie ma co robić z kasą to może tam chodzić, na pewno na jednym badaniu się nie skończy:confused:
U nas sylwester mega udany, wyszaleliśmy się za wszystkie czasy. Kuba przespał całą nockę więc mama też miała spokój, a w sobotę i niedzielę goście:-) Dzisiaj dopiero doprowadziłam dom do normalnego wyglądu:tak::tak::tak: Z angielskiego wszystko zapomniałam, normalnie tak mi się dziś nie chciało siedzieć że szok:szok: Dobrze że już w domku jestem:-)

http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/urodzinowe/dla-dzieci/4#ixzz1A0Iw5Ttp

reklama
witam i ja
ciągle walczę z ledwie działajacym netem, już mnie coś zaczyna trafiać,a nasz dostawca nic nie robi mimo naszych telefonów, normalnie gosciom nie zapłacimy za jeden miesiąc to może to naprawią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

maltanka niestey nic już nie upolowałam, jestem poprostu niewymiarowa:cool::eek::eek: mam za krótkie nogi:-D:-D:-D:-D no ale jak pojedziemy do rodziców to im Kolę zostawie i pojadę do misteczka to może tam cos kupię:tak::tak::tak:
ale cię H załatwił z tym rysunkiem:no::no: psotnik mały;-);-);-)

karlita super że już w szpitalu, to znaczy że Norbercik juz niedługo będzie po tej stronie brzuszka:tak::tak:

aluśka i jak Martynka???? dobrze że już w domku jesteście:tak::tak::tak:

gon1a ja na czwartku robiłam wymazy z nosa i gardła:tak: ale żadnych opinii nie słyszałam:no:

asiankasuper że badania Filipka dobre, zdrówka dla Małża podsyłam:tak::tak::tak::tak:

marz nie dawajcię się chorobie:no::no::no: u mnie w pracy prawie wzyscy chorzy i to jakis wirus chyba panuje bo wszyscy to samo mają, chrypka, ból gardła i bez gorączki, mam nadzieję zę ja do ddomu tego nie przywlokę:no::no:

madzienka dzieki za info o opłacie mi to już z głowy wyleciało:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fogia dla twojego małego zucha życzenia zdrówka i uśmiechów kazdego dnia równiez od nas:tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dalej w papierach siedze, ale mam już 2 pełne rozdziały, jeszcze tylko 3:tak::tak:

Antuanet chyba tak ale okaże się jak będzie....super że sylwek udany czekamy na fotki!!!!

A cóż to za tajemne przesyłanie pw:-D:-D:-D:-Dja też chce:-p:-p:-p:-p

Marzenko kuruj się kochana, bo chciałabym, Cię osobiście wyściskać:tak::tak::tak:

Moja znęca się nad swoim laptopem.....ale powoli zmykamy spać, więc zajrze pózniej

Ja przelotem bo nie mam jak porządnie na BB wejść i siąść i posiedzieć:no::wściekła/y:.
Motylla, dzięki za wieści od Aluśki.
Karlitko, jeszcze trochę i będziesz tulić Norbercika:tak::tak::szok: a dopiero co pisałaś ze chyba Dukan ci @ zablokował:tak::-D:-D.
Fogia, ogromne buziaczki dla Fifiego - 4 lata to poważny wiek;-):tak:.
..%5Ccat@usbp%5Cwebimages%5C81541@F&.gif

marz;-) kuruj się kuruj
antuanet ja mam jutro ang, zobaczymy czy mi się będzie chciało siedzieć, aaa właśnie mi sięprzypomniało że test mam rozwiązać:sorry2:
mandziula my mamy takich dostawców int że przez pół roku nie mogli się zebrać żeby książeczkę opłat przysłać:-D
sundey odpisałam;-)
madzienka ooo my w środę załatwimy opłaty pewnie
marta coś ty taka zaganiana

a mnie brzuch coś boli, tak jak na @ wrrrrr teraz mi się coś pozmieniało i w środku miesiąca mi to tak męczy :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Wpadłam na chwilkę się przywitać i zaraz znikam spać:sorry2::sorry2:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Filipku

Bylismy dzisiaj na kontroli i z choroby sie juz wykaraskalismy:-):tak::-D

jeszcze raz dołączam sie do życzeń;-);-):-p:-p
super, że już po chorobie!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
my na kontrolę idziemy w środę, trzymajcie kciuki:tak::tak::tak:

Witajcie właśnie od teściów wróciliśmy więc zasiadam do bb. Martynka Aluśki nie została dziś wypisana ze szpitala bo osłuchowo jeszcze coś słychać i muszą mieć kurację 10 dniową czyli jeszcze 2 dni.
Fogia: Wszystkiego naj naj najlepszego dla Filipka
Karlita
: Powodzenia
Asienka: Trzymam kciuki za dobre wyniki

trzymam kciuki, by za dwa dni dziewczyny były już w domu:tak::tak::tak:

My po baseniku...jest już informacja o opłatach za kolejny okres, tym razem luty-kwiecień....:tak::tak:

Sunday a Wy już nie chodzicie na basen????
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

oj trzeba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Rozmawiałam z Karlitką jutro ma mieć badania i na razie odpoczywa w ciszy:-D:-D:-D

Motylla dzięki za wieści od Aluski!!!

Maltanka i jak ściana...zmyła się???

przekaż karlicie, żeby odpoczywała i zbierała siły:tak::tak::tak:no i oby badania jutro były w porządku:tak: i czekam na dalsze wieści;-)

Mandziula, Maltanka...jeszcze za basen chyba płacić nie trzeba, na razie na kasie wywiesili kartkę ile płacą poszczególne grupy:tak::tak::tak:za następne dwa miesiące

A cóż to za tajemne przesyłanie pw:-D:-D:-D:-Dja też chce:-p:-p:-p:-p
madzienka nie zrozumiałam o co Ci chodzi...jakaś mało kumata w tym roku jestem:sorry:PW
marta1981 a Ty jak się czujesz "kobieto pracująca"?
maltanka jak dla mnie za długa przerwa była bez angielskiego, podstawowych zwrotów nie czaiłam....może taki dzień...
marz21 zdrówka! Oby to nic poważnego...
mandziula cierpliwości do papierów:tak:
Ja ogarnęłam kuchnię, i obiad na jutro gotuję :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry