Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam wieczorowo:-)
Filipku W Dniu Urodzin sukcesów w życiu, szczęścia w miłości.

Filipku W Dniu Urodzin sukcesów w życiu, szczęścia w miłości.
Dużo uśmiechu, dużo radości,Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
Samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
karlita trzymam kciuki żeby szybko poszło i żebyś długo się nie męczyła!!!
madzienka chyba Jula dorosła żeby mieć bobasa w domu
asienka82 ale mieliście przejścia. Cieszę się że choróbsko sobie już poszło
maltanka u nas też już ściany były kilka razy malowane My też chusteczkami ścieraliśmy i schodziła "twórczość"
 My też chusteczkami ścieraliśmy i schodziła "twórczość"
motylla mam nadzieję że jutro już może wypiszą aluśkę i martynkę Dzięki za wieści od niej.
 Dzięki za wieści od niej.
gon1a nasza pediatra na temat tego ośrodka powiedziała że jak ktoś nie ma co robić z kasą to może tam chodzić, na pewno na jednym badaniu się nie skończy
U nas sylwester mega udany, wyszaleliśmy się za wszystkie czasy. Kuba przespał całą nockę więc mama też miała spokój, a w sobotę i niedzielę goście:-) Dzisiaj dopiero doprowadziłam dom do normalnego wyglądu

Z angielskiego wszystko zapomniałam, normalnie tak mi się dziś nie chciało siedzieć że szok
 Z angielskiego wszystko zapomniałam, normalnie tak mi się dziś nie chciało siedzieć że szok Dobrze że już w domku jestem:-)
 Dobrze że już w domku jestem:-)

http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/urodzinowe/dla-dzieci/4#ixzz1A0Iw5Ttp
Samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
karlita trzymam kciuki żeby szybko poszło i żebyś długo się nie męczyła!!!
madzienka chyba Jula dorosła żeby mieć bobasa w domu

asienka82 ale mieliście przejścia. Cieszę się że choróbsko sobie już poszło

maltanka u nas też już ściany były kilka razy malowane
 My też chusteczkami ścieraliśmy i schodziła "twórczość"
 My też chusteczkami ścieraliśmy i schodziła "twórczość"motylla mam nadzieję że jutro już może wypiszą aluśkę i martynkę
 Dzięki za wieści od niej.
 Dzięki za wieści od niej.gon1a nasza pediatra na temat tego ośrodka powiedziała że jak ktoś nie ma co robić z kasą to może tam chodzić, na pewno na jednym badaniu się nie skończy

U nas sylwester mega udany, wyszaleliśmy się za wszystkie czasy. Kuba przespał całą nockę więc mama też miała spokój, a w sobotę i niedzielę goście:-) Dzisiaj dopiero doprowadziłam dom do normalnego wyglądu

Z angielskiego wszystko zapomniałam, normalnie tak mi się dziś nie chciało siedzieć że szok
 Z angielskiego wszystko zapomniałam, normalnie tak mi się dziś nie chciało siedzieć że szok Dobrze że już w domku jestem:-)
 Dobrze że już w domku jestem:-)http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/urodzinowe/dla-dzieci/4#ixzz1A0Iw5Ttp