reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka, Maltanka mam pytanie, ile czekałyście na odpowiedź po wypełnieniu zgłoszenia na basen? Ja wysłałam tydzień temu i do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi:no:

Madzienka, Maltanka mam pytanie, ile czekałyście na odpowiedź po wypełnieniu zgłoszenia na basen? Ja wysłałam tydzień temu i do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi:no:

justyna zadzwoń najlepiej do nich, ja wysyłałam zgłoszenie w październiku to dostałam odpowiedź, ale nam godz nie pasowały potem dzwoniłam do nich i od razu dostałam odpowiedź

:confused: oglądam National Geografic i tak jeszcze zerkam...

:-D...nie H nie śpi rano dłużej wstaje o 7.00:-p

Hubert nie śpi???:szok::szok::szok:

Justyna zadzwoń sobie jutro do tej p. Justyny na stronce masz podany numer telefonu i godziny....może gdzieś uda się Was wcisnąć....

Dzięki dziewczyny:-). Znalazłam ten numer i jutro zadzwonimy.
Rano jeszcze jadę na Chodźki muszę zarejestrować siostrzeńca do neurologa. Dzwonię tam do nich od trzech tygodni i albo mówią, że nie ma jeszcze zapisów albo nie odbierają telefonu:wściekła/y::growl:. Dobra, idę myć się i spać.
Dobranoc, śpijcie dobrze:tak:

reklama
A ja witam się z ranka,
my wczoraj poszaleliśmy... dzieciaki siedziały do 22:30 i zagonić do spania ich nie mogłam..... coś im się całkowicie poprzestawiało...

Madzieńka czyżbym i ja miała po co ściskać Marzenkę??? :-) :sorry:Jak Jula się ma??

Karlitka jak po nocy??? Mam nadzieję że zrobią ci szybką niespodziankę i lada chwila będziesz tuliła Norbercika... aż ci zazdroszczę taka kruszynka... :-)

Maltanka moja Nela ciągle mi maluje i ściany i szafki... :eek:wszystko co ma pod ręką i tym co znajdzie w zasięgu... już sobie dałam spokój ze zmywaniem :-) szafki najlepiej mi schodziły zmywaczem do paznokci :-)

Mandziula owocnej papierkologii życzę!!! i oby zarazki zostały w pracy! :sorry::-p

Marzenka nie dajcie się chorobie!!!! Oby was nic nie rozłożyło...

Anaconda a jak ty się czujesz???

No i przeczytałam i nie pamietam co jeszcze miałam której odpisać...:eek::zawstydzona/y::no:

Do góry