antuanet a co dobrego robisz?
ja miałam dzisiaj na kolację robić pizzę -rybki "anchua" w pizzy za mna chodzą, ale zostawiłam na jutro
a Ty jeszcze nie śpisz????

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
antuanet a co dobrego robisz?
ja miałam dzisiaj na kolację robić pizzę -rybki "anchua" w pizzy za mna chodzą, ale zostawiłam na jutro

a Ty jeszcze nie śpisz????
 oglądam National Geografic i tak jeszcze zerkam...
 oglądam National Geografic i tak jeszcze zerkam... ...nie H nie śpi rano dłużej wstaje o 7.00
...nie H nie śpi rano dłużej wstaje o 7.00

Madzienka, Maltanka mam pytanie, ile czekałyście na odpowiedź po wypełnieniu zgłoszenia na basen? Ja wysłałam tydzień temu i do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi
oglądam National Geografic i tak jeszcze zerkam...
...nie H nie śpi rano dłużej wstaje o 7.00

Madzienka, Maltanka mam pytanie, ile czekałyście na odpowiedź po wypełnieniu zgłoszenia na basen? Ja wysłałam tydzień temu i do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi
 H śpi już od 21.00, chodziło mi o to że dalej wstaje rano i nie pospi dłużej
 H śpi już od 21.00, chodziło mi o to że dalej wstaje rano i nie pospi dłużej

madzienkaH śpi już od 21.00, chodziło mi o to że dalej wstaje rano i nie pospi dłużej
nie ma to jak dobre zrozumienie co
zmykam spać
dobrej nocki:-)

spij dobrze
spij dobrze
 . Dobra, idę myć się i spać.
. Dobra, idę myć się i spać.
 Jak Jula się ma??
Jak Jula się ma?? wszystko co ma pod ręką i tym co znajdzie w zasięgu... już sobie dałam spokój ze zmywaniem :-) szafki najlepiej mi schodziły zmywaczem do paznokci :-)
wszystko co ma pod ręką i tym co znajdzie w zasięgu... już sobie dałam spokój ze zmywaniem :-) szafki najlepiej mi schodziły zmywaczem do paznokci :-)