reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Madzieńka pracuję nad tym ale jestem dobrej myśli... M. mówi żebym szła... jakoś damy radę 
Sunday ja też chętnie skorzystam z przepisu na rissotto... :-)

Sunday ja też chętnie skorzystam z przepisu na rissotto... :-)
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Motylla dzięki za informacje... Aluśka cieszymy się że wreszcie was wypuszczają!!!!
sunday_
Fanka BB :)
Madzienka sorki,ale jakos chyba nie doczytalam wczesniej pytania; ale tak nie chodzimy, powodow kilka, organizacyjne, finansowe... szkoda mi bo Maksio pyta czasem o basen, ale teraz nie damy rady...:-( no ale pocieszam sie,ze do sie odwlecze to......
Motylla super wiesci o Martynce, w koncu w domu!!!:-)
Jedną porcje masy zrobilam zaraz ide drugą, chyba sobie bicepsy wyrobie przez nią ;-) Maks jeszcze spi, wiec cisza i spokoj,no ale zaraz bedzie trzeba bo budzic bo w nocy bedzie kiepsko.
Motylla super wiesci o Martynce, w koncu w domu!!!:-)
Jedną porcje masy zrobilam zaraz ide drugą, chyba sobie bicepsy wyrobie przez nią ;-) Maks jeszcze spi, wiec cisza i spokoj,no ale zaraz bedzie trzeba bo budzic bo w nocy bedzie kiepsko.
Witajcie bardzo serdecznie
Karlita bardzo mocno i gorąco gratuluje i całuski w malutkie stópki Nobrercika
Aluska super ze już jutro w domku całuski dla Martynki
Marta zdrówka dla Jula i dla Ciebie wracajcie do zdrówka szybko
Marz ty też nie daj się chorobie
Asienka fajnie ze już Filipek zdrowy to jest najważniejsze ale wiem jaki mieliście stres
Fogia a Ty jak się masz
Madziara zawsze musi być ten pierwszy raz i już masz przynajmniej doświadczenie w zaspach.
Misia mam nadzieje ze u Was już po choróbsku.
Anaconda powodzenia w Dukanie ;-);-);-):-)
Antuanet dla ciebie również to teraz będziecie się dopingować
Ja sie cieszyłam ze u nas super fajnie bez choroby i sie nacieszyłam Nikos od 2 dni ma gile takie ze szok do tego była gorączka ale już dzisiaj jest bez a taka maruda ze szok. Ok laseczki ja uciekam mam wizytę u gina. Nie byłam aż od 7 miesięcy i wypadało by sie sprawdzić. A najgorsze ze od miesiąca nie karmie i nadal nie mam @.
Karlita bardzo mocno i gorąco gratuluje i całuski w malutkie stópki Nobrercika
Aluska super ze już jutro w domku całuski dla Martynki
Marta zdrówka dla Jula i dla Ciebie wracajcie do zdrówka szybko
Marz ty też nie daj się chorobie
Asienka fajnie ze już Filipek zdrowy to jest najważniejsze ale wiem jaki mieliście stres
Fogia a Ty jak się masz
Madziara zawsze musi być ten pierwszy raz i już masz przynajmniej doświadczenie w zaspach.
Misia mam nadzieje ze u Was już po choróbsku.
Anaconda powodzenia w Dukanie ;-);-);-):-)
Antuanet dla ciebie również to teraz będziecie się dopingować
Ja sie cieszyłam ze u nas super fajnie bez choroby i sie nacieszyłam Nikos od 2 dni ma gile takie ze szok do tego była gorączka ale już dzisiaj jest bez a taka maruda ze szok. Ok laseczki ja uciekam mam wizytę u gina. Nie byłam aż od 7 miesięcy i wypadało by sie sprawdzić. A najgorsze ze od miesiąca nie karmie i nadal nie mam @.
Emilia1983
fornetka3 jak bym widziała siebie rok temu 
. Nie karmiłam już ponad miesiąc i nie miałam okresu. Dostałam antybiotyk bo się pochorowałam i coś mnie tknęło żeby zrobić test.. A w jakim szoku byłam jak zobaczyłam dwie kreseczki
. A okazało się następnego dnia jak poszłam dogina na USG że to już 8 tydzień :-).
Mąż się bardzo cieszył bo chciał tak żeby dzieci rok po roku były
. Ale ja długo byłam w szoku. Bo przy pierwszym dziecku od razu zaszłam w ciąże i z drugim tak szybko poszło;-)
.

. Nie karmiłam już ponad miesiąc i nie miałam okresu. Dostałam antybiotyk bo się pochorowałam i coś mnie tknęło żeby zrobić test.. A w jakim szoku byłam jak zobaczyłam dwie kreseczki
. A okazało się następnego dnia jak poszłam dogina na USG że to już 8 tydzień :-). Mąż się bardzo cieszył bo chciał tak żeby dzieci rok po roku były
. Ale ja długo byłam w szoku. Bo przy pierwszym dziecku od razu zaszłam w ciąże i z drugim tak szybko poszło;-)
.Witajcie
karlita gratuluje !!! Witaj na świecie Norberciku!!!
maltanka dzieki za smska
nie wiem jeszcze czyw piatek dam rade...
jeszcze sie odezwe
przepraszam dziewczyny, ale ostatnio nie mam zupelnie czasu. kurcze tak mi czasem teskno za tymidziennymi pogaduchami...
karlita gratuluje !!! Witaj na świecie Norberciku!!!
maltanka dzieki za smska
przepraszam dziewczyny, ale ostatnio nie mam zupelnie czasu. kurcze tak mi czasem teskno za tymidziennymi pogaduchami...
Ostatnia edycja:
Ja już po pazurkach

Madziarka to pracuj pracuj i widzimy się w piątek ....aaa i pw;-)
Sunday a Wy nie mieliście tak jak my zapłacone do końca stycznia
Trzymamy mocno kciuki za Norbercika...i obolałą Karolinkę:-(
Cos dla Was zostawiłam

Madziarka to pracuj pracuj i widzimy się w piątek ....aaa i pw;-)
Madzienka sorki,ale jakos chyba nie doczytalam wczesniej pytania; ale tak nie chodzimy, powodow kilka, organizacyjne, finansowe... szkoda mi bo Maksio pyta czasem o basen, ale teraz nie damy rady...:-( no ale pocieszam sie,ze do sie odwlecze to......
Trzymamy mocno kciuki za Norbercika...i obolałą Karolinkę:-(
Cos dla Was zostawiłam

reklama
sunday_
nie,mielismy zaplacone tylko za kilka zajec, potem on sie rozchorowal potem snieg i...
Pokaz pazurki!!!:-)