reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzieńka pracuję nad tym ale jestem dobrej myśli... M. mówi żebym szła... jakoś damy radę :-D

Sunday ja też chętnie skorzystam z przepisu na rissotto... :-)

Witajcie. Dzisiaj była u mnie Amanda Aluśki i bawiła się ładnie z Krystiankiem i nawet sama z drobną pomocą przebrała pieluszkę Krystiankowi.
Aluśka z Martynką jutro wychodzą ze szpitala.
Karlita: Gratulacje:-D:tak::tak:

Madzienka sorki,ale jakos chyba nie doczytalam wczesniej pytania; ale tak nie chodzimy, powodow kilka, organizacyjne, finansowe... szkoda mi bo Maksio pyta czasem o basen, ale teraz nie damy rady...:-( no ale pocieszam sie,ze do sie odwlecze to......
Motylla super wiesci o Martynce, w koncu w domu!!!:-)

Jedną porcje masy zrobilam zaraz ide drugą, chyba sobie bicepsy wyrobie przez nią ;-) Maks jeszcze spi, wiec cisza i spokoj,no ale zaraz bedzie trzeba bo budzic bo w nocy bedzie kiepsko.

Witajcie bardzo serdecznie
Karlita bardzo mocno i gorąco gratuluje i całuski w malutkie stópki Nobrercika
Aluska
super ze już jutro w domku całuski dla Martynki

Marta zdrówka dla Jula i dla Ciebie wracajcie do zdrówka szybko
Marz ty też nie daj się chorobie
Asienka fajnie ze już Filipek zdrowy to jest najważniejsze ale wiem jaki mieliście stres
Fogia a Ty jak się masz
Madziara zawsze musi być ten pierwszy raz i już masz przynajmniej doświadczenie w zaspach.
Misia mam nadzieje ze u Was już po choróbsku.
Anaconda powodzenia w Dukanie ;-);-);-):-)
Antuanet dla ciebie również to teraz będziecie się dopingować

Ja sie cieszyłam ze u nas super fajnie bez choroby i sie nacieszyłam Nikos od 2 dni ma gile takie ze szok do tego była gorączka ale już dzisiaj jest bez a taka maruda ze szok. Ok laseczki ja uciekam mam wizytę u gina. Nie byłam aż od 7 miesięcy i wypadało by sie sprawdzić. A najgorsze ze od miesiąca nie karmie i nadal nie mam @.

fornetka3 jak bym widziała siebie rok temu :-D:tak:. Nie karmiłam już ponad miesiąc i nie miałam okresu. Dostałam antybiotyk bo się pochorowałam i coś mnie tknęło żeby zrobić test.. A w jakim szoku byłam jak zobaczyłam dwie kreseczki :szok:. A okazało się następnego dnia jak poszłam dogina na USG że to już 8 tydzień :-).
Mąż się bardzo cieszył bo chciał tak żeby dzieci rok po roku były :tak:. Ale ja długo byłam w szoku. Bo przy pierwszym dziecku od razu zaszłam w ciąże i z drugim tak szybko poszło;-) :tak:.

Witajcie
karlita gratuluje !!! Witaj na świecie Norberciku!!!
maltanka dzieki za smska:) nie wiem jeszcze czyw piatek dam rade...:( jeszcze sie odezwe

przepraszam dziewczyny, ale ostatnio nie mam zupelnie czasu. kurcze tak mi czasem teskno za tymidziennymi pogaduchami...

Ostatnia edycja:
Ja już po pazurkach:tak::tak::tak:

Madziarka
to pracuj pracuj i widzimy się w piątek ....aaa i pw;-)

Madzienka sorki,ale jakos chyba nie doczytalam wczesniej pytania; ale tak nie chodzimy, powodow kilka, organizacyjne, finansowe... szkoda mi bo Maksio pyta czasem o basen, ale teraz nie damy rady...:-( no ale pocieszam sie,ze do sie odwlecze to......

Sunday a Wy nie mieliście tak jak my zapłacone do końca stycznia

Trzymamy mocno kciuki za Norbercika...i obolałą Karolinkę:-(
Cos dla Was zostawiłam:ninja2:

reklama
Do góry