F 

fogia
Gość
Motylla dzięki za wieści super, że dziewczyny wracają do domu. 

A tak serio to w nocy już prawie jechaliśmy do szpitala bo skurcze miałam masakryczne, przeszły ok 4 i do tej pory wszystko ok.
 A tak serio to w nocy już prawie jechaliśmy do szpitala bo skurcze miałam masakryczne, przeszły ok 4 i do tej pory wszystko ok.  Z jednej strony mam już dosyć, a z drugiej dobrze by było doczekać do 14.
 Z jednej strony mam już dosyć, a z drugiej dobrze by było doczekać do 14. 

o jaką konkretnie masę chodzi? tą do tortów z glukozy?fogia jak robisz mase?
a ja mam coraz większego stresa. No i poczułam się bardzo osamotniona po tym porodzie karlity. ;-)Fogia a Ty jak się masz
 A tak serio to w nocy już prawie jechaliśmy do szpitala bo skurcze miałam masakryczne, przeszły ok 4 i do tej pory wszystko ok.
 A tak serio to w nocy już prawie jechaliśmy do szpitala bo skurcze miałam masakryczne, przeszły ok 4 i do tej pory wszystko ok.  Z jednej strony mam już dosyć, a z drugiej dobrze by było doczekać do 14.
 Z jednej strony mam już dosyć, a z drugiej dobrze by było doczekać do 14. 

, a z przepisu na masę solną i ja skorzystam, bo chciałam coś w tym roku na dzień dziadka i babci zrobić
, a z przepisu na masę solną i ja skorzystam, bo chciałam coś w tym roku na dzień dziadka i babci zrobić  , no mam nadzieje że Natalka pomoże
, no mam nadzieje że Natalka pomoże  

jej cierpliwa jesteś ja to bym pewnie jechała już na IP... co do ciasta marchewkowego
 jej cierpliwa jesteś ja to bym pewnie jechała już na IP... co do ciasta marchewkowego