Wpadłam na chwilkę sprawdzić wieści od karlity i przeczucie mnie nie myliło

uważaj, żeby dukan nie przyniósł dodatkowych słodkich kg;-);-);-)
SUPER WIEŚCI

witaj, witaj
zdrówka dla Nikosia
chyba taki teraz okres, że dzieciaczki łapią choroby
my jutro idziemy na kontrolę i mam nadzieję, że to już po
hmmm...ja niby wciąż karmię, ale @ też wciąż nie ma
ale do gina mam pójść dopiero jak się @ pojawi na cytologię...chyba, że wcześniej coś się wydarzy
to tak jak mój mąż

Witam i ja :-):-):-)
Oj jak ciężko wstawać z rana, mimo że nie powinnam narzekać bo mąż ma drugą zmianę i wcale tak rano nie wstajemy
A teraz dziewczyny wiadomość: od wczoraj jestem na Dukaniechcę zgubić swoje nadprogramowe 5kg
Wczoraj byłyśmy z Mają w realu - ale pustkinormalnie w szoku byłam
Nic nie odpisuję bo niewiele zapamiętałam, jedynie zdrówka życzę tym których coś rozkłada
Madzienka daj nam znać jak będziesz miała jakieś wiadomości od Karlity![]()
uważaj, żeby dukan nie przyniósł dodatkowych słodkich kg;-);-);-)
uwaga uwaga!!!!!!!
o 9.12 Norbercik przyszedł na świat!!!!!!
Karlitko gratulacje!!!!!
KARLITKO OGROMNE GRATULACJE, NORBERCIKU WITAJ NA ŚWIECIE I ZDROWO ROŚNIJ NA POCIECHĘ RODZICOM
Witajcie. Dzisiaj była u mnie Amanda Aluśki i bawiła się ładnie z Krystiankiem i nawet sama z drobną pomocą przebrała pieluszkę Krystiankowi.
Aluśka z Martynką jutro wychodzą ze szpitala.
Karlita: Gratulacje![]()
SUPER WIEŚCI

Witajcie bardzo serdecznie
Karlita bardzo mocno i gorąco gratuluje i całuski w malutkie stópki Nobrercika
Aluska super ze już jutro w domku całuski dla Martynki
Marta zdrówka dla Jula i dla Ciebie wracajcie do zdrówka szybko
Marz ty też nie daj się chorobie
Asienka fajnie ze już Filipek zdrowy to jest najważniejsze ale wiem jaki mieliście stres
Fogia a Ty jak się masz
Madziara zawsze musi być ten pierwszy raz i już masz przynajmniej doświadczenie w zaspach.
Misia mam nadzieje ze u Was już po choróbsku.
Anaconda powodzenia w Dukanie ;-);-);-):-)
Antuanet dla ciebie również to teraz będziecie się dopingować
Ja sie cieszyłam ze u nas super fajnie bez choroby i sie nacieszyłam Nikos od 2 dni ma gile takie ze szok do tego była gorączka ale już dzisiaj jest bez a taka maruda ze szok. Ok laseczki ja uciekam mam wizytę u gina. Nie byłam aż od 7 miesięcy i wypadało by sie sprawdzić. A najgorsze ze od miesiąca nie karmie i nadal nie mam @.
witaj, witaj
zdrówka dla Nikosia
chyba taki teraz okres, że dzieciaczki łapią choroby
my jutro idziemy na kontrolę i mam nadzieję, że to już po
hmmm...ja niby wciąż karmię, ale @ też wciąż nie ma

ale do gina mam pójść dopiero jak się @ pojawi na cytologię...chyba, że wcześniej coś się wydarzy
fornetka3 jak bym widziała siebie rok temu. Nie karmiłam już ponad miesiąc i nie miałam okresu. Dostałam antybiotyk bo się pochorowałam i coś mnie tknęło żeby zrobić test.. A w jakim szoku byłam jak zobaczyłam dwie kreseczki
. A okazało się następnego dnia jak poszłam dogina na USG że to już 8 tydzień :-).
Mąż się bardzo cieszył bo chciał tak żeby dzieci rok po roku były. Ale ja długo byłam w szoku. Bo przy pierwszym dziecku od razu zaszłam w ciąże i z drugim tak szybko poszło;-)
.
to tak jak mój mąż