lolkak
Październikowa Mama Mai
Asheara pisałam już kiedyś,że jestem już wiekowa;-) No ale na początku jest napisane,że młode mamy są do 26 to się jeszcze łapię
 No ale na początku jest napisane,że młode mamy są do 26 to się jeszcze łapię
vegas widzę,że Martynce idzie coraz lepiej :-) Trzymam kciuki,żeby dzienne próby również zakończyły się sukcesem.
Kaamaa mam nadzieję,że rozum mu wrócił :-)
Jak grubo ubieracie swoje maluchy? Mamy w pokoju przeważnie 20-21 stopni i Maja ma tylko pajaca albo śpiochy z kaftanikiem. Nie marznie mi,więc jej grubiej nie ubieram,ale wczoraj rodzinka wpadła z wizytą i kochane ciocie zaczęły do mnie warczeć,że za cienko ją ubieram i zaraz mi zachoruje.

vegas widzę,że Martynce idzie coraz lepiej :-) Trzymam kciuki,żeby dzienne próby również zakończyły się sukcesem.
Kaamaa mam nadzieję,że rozum mu wrócił :-)
Jak grubo ubieracie swoje maluchy? Mamy w pokoju przeważnie 20-21 stopni i Maja ma tylko pajaca albo śpiochy z kaftanikiem. Nie marznie mi,więc jej grubiej nie ubieram,ale wczoraj rodzinka wpadła z wizytą i kochane ciocie zaczęły do mnie warczeć,że za cienko ją ubieram i zaraz mi zachoruje.

Ja używam lakierów Sally Hansen i jestem zadowolona.
 Ja używam lakierów Sally Hansen i jestem zadowolona.  na tym zdjęciu w awatarze wyglądasz na nastolatkę ;-)
 na tym zdjęciu w awatarze wyglądasz na nastolatkę ;-)   

do koleżanki miałam z Niną jechać ale nie pojadę bo Nina wczoraj antybiotyk dopiero skończyła brać to wolę z nią jeszcze trochę w domu posiedzieć
 do koleżanki miałam z Niną jechać ale nie pojadę bo Nina wczoraj antybiotyk dopiero skończyła brać to wolę z nią jeszcze trochę w domu posiedzieć