reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Harsh masz racje!
Ja tez mysle ze w Polsce wiecej tandety sie przewija :)
Jak swojego czasu czesto podrozowalam- to duzo rzeczy zagranica kupowalam ( szczegolnie w Niemczech) Wezmy np proszek do prania- niby to samo- a nie do konca ;-)

Pinka mi brzuchol peknie od przejedzenia- zawsze mam faze na napychanie sie- wlasnie wieczorem

reklama
Pinka, dzieki :)

Ja tak jak i ty- u nas pogoda ladna, cukier sie uspokoil. brzuch sie uspokoil...nie bylam spuchnieta...i od razu trach na spacer. A ze bylo ladnie i w ogole slonko!!!! to spacerkiem do mothercare... No, a teraz umieram... ;)

Dziękuje za wszystkie kciuki- pomogły- wszystko ściągnięte...choć troszkę nerwowo przy tym było ale sie opłaciło:):-D:-D:-D Brzuszek twardy ale bez skurczy- ciutke go wytrzepało no i dziewczynki nie bardzo lubią jak mama długo siedzi:)

Asco
- dopiero teraz masz zimę? A u nas wyobraź sobie ze pogoda jest jak na wiosnę- u mnie było dzisiaj +8st.:) Maz sobie w adidasach i wiatrówce pomykał po polu. Tak ciepło mamy:)

Aga- ja tez mam jakieś mega hamulce do tych staników ciążowych i ostatnio jak kupowałam sobie nowy to nie taki do karmienia tylko z samymi odpinanymi ramiączkami- może to mi wystarczy....

Pinus- aj widzę ze Ty biedaczku masz cały czas jakieś rewolucje z tym brzusiem- maluch daje Ci brzydko popalić...mam nadzieje ze teraz sie wyszumi za młodu a jak sie urodzi to będzie grzeczny i spokojny:-D:-D:-D:-D

hejka wszystkim melduje sie że żyje choć ledwo ledwo kaszel odpuściło głowa też za to katar masakra coraz wiekszy i nic nie pomaga właśnie zrobiłam sobie naparówke i nic nie schodzi mi z tego nosa jak był zatkany tak jest całe popołudnie chodziłam z czosnkiem w nosie i już nie mam pomyślu jak sie tego chol*** pozbyć dobra koniec marudzenia ide zajrzeć co tam naskrobałyście

Jestem;)
Domek posprzatany na błysk,karpatka upieczona,sałatka zrobiona i teraz siedze i odpoczywam bo oczywiscie brzusio daje znaki ze mu sie moja aktywnosc nie podoba;)
Milus no to gratuluje;)sciagania,hihi;) u nas dzis tez odwilz +5st
Pinka te nasze brzuchy to wiele potrafia na nas wymusic;)
Harsh dobrze ze troszke sie uspokoiło u Ciebie:)
Papciarkowa wiesz jak to z katarem,leczony czy nie trwa 7dni;)dasz rade:)

Co do stanikow to sa bardzo ładne niektore te do karmienia ale ceny wtedy sa w okolicach 200zł,niestety ale z moim rozmiarem to nie mam wyjscia i bede musiała zaczac zbierac albo poprosic o zrzutke na urodziny (akurat mam w okolicach porodu;))

Papciu- a na ten katar to tylko domowe sposoby stosujesz? Kurcze wiem co to za uczucie- mnie tez tak strasznie męczył!!

Olus- aleś mi zrobiła smaki na ta karpatkę:) :-pi jaka ty pracowita jesteś- ja juz mogę zapomnieć o takim maratonie sprzątania...u mnie juz końcowy brak sił na wszystko- nawet do wanny nie mam siły wchodzić :-)

ja tez na nic siły nie mam a resztkę oszczędzam na przeprowadzkę bo w poniedziałek dowiemy sie kiedy będa klucze:tak:

Miluś- w takim razie gratuluje udanego sciagania i trzymam kciuki z bdb zaliczenie;-) ja tez mam nadzieje ze nunus jak sie urodzi bedzie grzeczny ahhaah
Olcia- ty jeszcze ciasta pieczesz fiu fiu ja to tylko je jem ehehh:tak::tak:
papcia- współczuzje kataru na na szczescie rzadko jestem przeziebiona i odpukac w ciazy tez mnie nie dopadło.... mam nadzieje ze ci szybko przejdzie

za za 10 dni mam wizyte u połoznej ciekawe co mi powie bo ja mam wrazenie ze buch ciągnie w doł i to całkiem mocno już teraz..........

Tak Milusia tylko domowe bo przecież nic innego nie wolno nie?
Ola mój juz prawie tydzień i nic nie ustepuje z dnia na dzień coraz gorszy
Pinka normalnie posiurałam sie przez Ciebie Ty to jednak aparatka jesteś

a tak poważnie mówiąć to mam straszny problem z tym nietrzymaniem jak mocniej kichne czy coś to pozamiatane bez wkładki ani rusz
zisiaj wyciagłam ema na zakupy do kauflanda i oczywiście wróciłam bez pojemników dla małej sklep otwarty od7,30 a o8 już ich nie było jak pytałam wiara normalnie chyba na łep dostała kupiłam w końcu za to proszek wiec od poniedziałku zaczne to wszystko parc i prasowac co mam w komodzie a reszta no cóz musi poczekać na pojemniki

reklama
Milus wiesz od swiat nie było sprzatane a jutro mała impra urodzinowa M;)bedzie tesciowka i moja mama to musze pokazac ze umiem posprzatac;) w sumie to tylko sciagnełam kurze z szafek w salonie,przetarłam fronty szafek w kuchni ,odkurzyłam i umyłam wszedzie podłogi a mam raptem 45m wiec to nie wiele;)łazienke zostawiam dla M bo wanny i tak juz nie jestem w stanie umyc bo potem nie moge sie ruszac.Ja jeszcze wejde do wanny ale ciezko umyc sie ponizej pasa jak sie kuca;)a za kran juz niemoge sie podnoscic bo zaczoł od tego przeciekac;) A karpatke juz Ci przesyłam;) ale nie za duzo bo to troche zakazany owoc dla nas;) (ja daje spirytus do kremu)
Pinkus karpatke zawsze robiłam na swieta ale w tym roku był sernik ,no to karpatka obowiazkowo na urodziny M bo rodzina by zyc mi nie dała;)
Papciarku a cos homeopatycznego?albo krople Inhalol?

Ostatnia edycja:
Do góry