reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
nie kupowałam tych słoiczków więc nie czytałam składu,jestem w wielkim szoku, ciekawe czy w obiadkach jest MOM??napisane że mięso ale kto tam wieco oni nawrzucają?
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym mięsem, przecież na tych konkretnie słoiczka jest wprost napisane że zawierają mięso oddzielane mechanicznie. Wydaje mi się, że gdyby to mięso było też w pozostałych słoiczkach to również musieli bi napisać.
Ostatnio i tak przerzuciłam się na obiadki z Bobovity bowiem wydaje mi się że mają większe cząstki w obiadkach dla dzieci powyżej 8 miesiąca, a mój takie lubi :-)
Ostatnio i tak przerzuciłam się na obiadki z Bobovity bowiem wydaje mi się że mają większe cząstki w obiadkach dla dzieci powyżej 8 miesiąca, a mój takie lubi :-)
agast22
Fanka BB :)
Oj nie ma się co przejmować. Po pierwsze to pewnie artykul na zlecenie Hippa albo Bobovity, a po drugie co z tego ze oddzielane mechanicznie? Jak niby miało by byc?? Ktoś miał by siedziec i oskubywć mięsko ręcznie?
edit: sprawdzilam chyba ze 20 słoiczkow Gerbera ktore mam w domu i na zadnym nie było mapisane MOM...
edit: sprawdzilam chyba ze 20 słoiczkow Gerbera ktore mam w domu i na zadnym nie było mapisane MOM...
Ostatnia edycja:
zyrraffka
Szczęśliwa mama
najwięcej MOm jest w parówkach
Kasiek1983
Czy podajecie już swoim dzieciaczkom żółtko? nie wiem jak to się podaję... czy można całe jajko czy właśnie tylko żółtko? i tak normalnie gotowane???
reklama
koriander
a ja sie zabieram za risotto dla malej, to jej ulubiony sloiczek Hippa a niestety sie skonczyly, a tu ich nie ma w sprzedazy, wiec mama bedzie podrobki wymyslac