Witam mamuśki :-)
Nie było mnie kilka dni,a tu proszę- nowe wątki,przyjazdy,planowane wyjazdy..ehh dzieje się dzieje :-)Bylam troche zajęta,bo mój teść przyjechał na kilka dni(bardzo fajnie bylo go ugościć u nas),a potem cały weekend świętowaliśmy ze znajomymi moje zaległe urodziny.Ostatnie dwa dni praktycznie nie włączałam kompa.synuś pierwszy raz widział dziadka i na początku reagował podkówką,ale w trzecim dniu pobytu teść wziął go na ręce i było ok.Mały źle na niego zareagował na początku,bo teść ma mocny niski głos,jak tylko zacząl mówić do niego delikatnie bylo dobrze.
natolin- zdrówka!
Monimoni kciuki zaciśnięte!
Mała-Mi nic co piękne,nie trwa wiecznie.W końcu teściowa musi pokazać troche swojego charakteru....
dobranocka zazdroszczę tego słoneczka.U mnie szaro i pochmurno.
Luty Małgoś gratuluje suwaczka
Ulisia gratuluje nowych umiejętności dla Marcela!
Dziulka wywołałaś wielkie poruszenie swoim przyjazdem,też chętnie bym sie z wami spotkała i poznała na żywo ale dla mnie nie jest to możliwe ze względu na urlop męża...a sama się nie wybiorę bo ja mam do was dalekooo :-)Ale oczywiście będzie mi miło poczytać wasze wrażenia ze spotkania ;-)
Może uda mi się nadrobić pozostałe wątki,szczególnie ciekawi mnie ten nowy o chłopach hehhe