Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AAAAAAAAAA ZAPOMNIALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLANUJE PRZYJAZD DO POLSKI W CZERWCU CHYBA, DZIS ZACZELAM MOLESTOWAC MEZA! JAK PRZYJADE TO NA DWA TYGODNIE -to na pewno i autem bo caly majdan w samolot spakowac to ja pierrrrrnicze!!! takze jesli to wypali to na bank bede chciala sie zobaczyc z mamusiami z moich okolic tzn Krakow, Katowice (ja mieszkalam w Olkuszu i tam tez bedziemy spac na pewno))))))))))))))
hejkadpokojnie Laseczki
na razie zaciskajcie lapki zeby przyjazd wypalil bo PRAGNE zobaczyc sie z wami nazywca
)))))))))) + do tego nasze dzieci! ja pierdziuuuuuuuuuuuu ale bylby halas!!!!!!!!! narazie molestuje meza zeby swoj urlop zaplanowal na czerwca bo potem to juz wroce do pracy w koncu czerwca a on chcial na sierpnia a ja wtedy nie bede mogla.
poza tym moje dziecko trenuje struny glosowe i jak ja cos bawi to najpierw piszczy ze skora cierpnie a potem leje w glos!!!
a co do facetow to zalozylam nowy wateczek bo ostatnio na galeriowym zesmy troche o nich gadaly)
Dzis niedzielke spedzilam dosc milo, maz mial jechac na ryby to zlamal se wedke wczoraj wieczorem i tak sie wkurzyl ze ...pospal se dzis do poludnia!! potem przyszla moja mama z polskim piwkiem dla coirki i zieciunia mniaaammm a potem poszlysmy wedwie na spacer z Leane.
Nie wiem czy wasze dzieci tez tak malo spia w dzien?? czy Leane ma skok rozwojowy?? swoja droga dziaselka ja swedza to wiem, zabkow nie widac jako tako, ale kurcze dzis w dzien spala moze 3 razy tak po 40 minut.
ELONA mi okolice Klucz, Kwasniowa dobrze znane)))))))))
DAGISU znam CHrzanow bo to rzut beretem![]()