reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Boziu,dziewczynki-dopiero włączyłam kompa...Masakra od ostatniego posta wyłączony-a ja ryczałam jak głupia-normalnie jak dziecko(az się zanosiłam:((()...Daniel zdezorientowany a ja naprawdę nie mogłam przestać,ale...Poryczałam ile się dało i stwierdziłam,że nie mogę zmarnować dnia i Danielkowi odstawiłam pokój(który do tej pory był jedną wielką graciarnia:/)i pół godzinki temu skończyłam wynosić do garażu kartony i inne duperele:)Jestem mega zadowolona,bo w międzyczasie zrobiłam porządek w swojej garderobie-od razu wiecej przestrzeni się w szafie zrobiło...
Andzulina-no i wszystko jasne:)dobrze,że moje smutanie przeszło
kasiuleczko-niech i mnie ktoś zafunduje spa-chociażby expresowe i na ulicy;)
Misia-trzeba korzystać z pogody-a iście wiosenna
Margaritta-przepraszam,że nie odpisałam,ale na karcie piękne jajo:(Bardzo mi przykro z powodu Nikusi...Chciał;abym pomóc,ale jak?
Asieńko-fajnie,kiedy zdolności twojego dziecka zauważaja i inni-wtedy masz pewność,że nie wyolbrzymiasz jej talentów:)))
Madbebe-ja też uwielbiam przemeblowania-zawsze taka atmosfera przyjemna po takich akcjach:)

reklama
Witam dziewczynki.

Lubiczanko-dobrze, ze juz masz sie lepiej, :tak:ale tak juz jest jak sie w ciazy jest.:tak:

Dziewczyny na onecie.eu pokazuje mi od kilku dni ta sama date 27 grudzien, (z lewej strony) nie wiem o co kaman???? tez tak macie?:baffled::confused:

Hejoo laski :-) to może zacznę od miłych wiadomości :-p Wiktorek na pobraniu spisał się cudownie gorzej było uzyskać od niego próbkę siuśków jak całą wielką strzykawę krwi :sorry2::rofl2: zamarudził tylko przy wkłuwaniu a później dlaej wrócił do zabawy statkiem i go nie interesowało co robią mu z drugą ręką :happy: gorzej z siuśkami założyli mu worek i raz zrobił ale przy okazji też zrobił kupke więc próbka nie ważna no i cuda niewidy aby zrobił jeszcze raz no i po godzinie się udało :sorry2:;-) i całe szczęście bo bym musiała znowu przyjechać bo ta próbka musi być świeża jest zamrażana i do Dublina wysyłana:sorry2:
no a teraz te straszniejsze wieści :sorry2: wyjeżdżam z domu do Galway no i zajeżdżam na pierwszą stację ja skręt a tu jebudu i maską w ziemię zaryłam :szok: wychodzę patrzę a tu koło wyleciało :szok::baffled: facet ze stacji wyleciał popilnował dzieciaków ja poleciałam po mechanika bo to się stało 20metrów od warsztatu w którym robiłam samochód:sorry2: z tego wszystkiego się okazało że części które P kupił na szrocie są od disla a nie od benzyny i jakiś tam sworzeń był o 2mm szerszy od tego jaki powinien być :baffled: a irol co mi to montował nie sprawdził dokładnie:angry: ja tylko się cieszę że to się w trasie nie stało bo nie chcę wiedzieć co by było :no: tym razem naprawiał mi polak jakąś tam część nową dali a szef w głowę zachodzi jak to mogło spaść bo poluzować ok ale spaść :szok::szok::szok: najważniejsze że wszystko się dobrze skończyło i nikomu nic się nie stało a samochód naprawiony :tak:
kamcia dzięki wielkie za opiekę na Zuzką i gościnę :tak::tak::tak:
Larcia miło było Cię zobaczyć ;-)
Andzulina szkoda że nie udało nam się spotkać:sorry2:
kurde i teraz nie iwem jeszcze co komu miałam napisać wybaczcie :sorry2:;-)

Paulina nie ma za co to była przyjemność , jakby co to wiesz gdzie mieszkam:) Zresztą miałam okazje odświezyć sobie wspomnienia jak to było kiedy Olivier był taki malutki:)
Widze dziewczyny po weekendzie bez weny do pisania, podczas głosowania tyle sie działo hihi a teraz cisza (po wyborcza chyba:)
No nic zmykam jakis filmik obejrzec na kompie bo w tv nic ciekawego jak zwykle:)

Lubiczanko to zes czadu dala z tym sprzataniem:)
a poplakac czasami nawet wskazane....:rofl2:;-)
Pauletta ale masz dizelnego synka..a tak sie martwilas a o sie zachowal jak prawdziwy mezczyzna...
A z samochodem nie zazdroszcze....
dobrze ze Wam sie nic nie stalo...
Asienko Ania napewno taka bystra po mamie;-):tak:

Mlody po kapaniu i butli od razu padl....i spi..mam nadzieje ze juz dzis w nocy nie bedzie wyl przez zeby...

Ma juz komplet czworek:-);-):tak:
przydalo by sie uaktualnic suwaczek zabkowy....
a suwaczek z wiekime mi wcielo i nie ma:baffled:ale jkos nikt nie zauwazyl chyba:-D:rofl2:

Kamcia jak to nie ma
losty lecialy ;-)
Pauletta ty to potrafisz w kazdej sytuacji zimna krew zachowac
Daj mi troche twej zaradnosci
Ewelcia ja tez musze zmienic suwaczek zebowy
Margaritta a co sie dzieje z Nikusia?

helloł

lubiczanko droga- no nic to - ale pisałam tez tam gdzie za free mozesz odpisać :-p czekam...

moniadan ehh- w świeta obie moje dziewczyny były chore- nic je nie cieszyło.. no i Niki znow jest ...ale to tak,ze od czwartku ma temperature ..w sobote i niedziele jej odpusciło troche i dziś znow- oczywiscie lakarz dziś zaliczony , bo zal mi patrzec na nią- nic nie chce jeść praktycznie od świat- zbiedniała mi strasznie.. i takie to moje rozterki są...

ewelcia86 oby młody pospal dziś ładnie;-)

pauletta omg:baffled: Ty to opanowana jesteś jednak:happy2:

renni nic mi w tym temacie onetu nie wiadomo :sorry2:

Dziewczyny kartki dla babci i dziadka nasmarowały teraz zaadresuje i jutro trza wysłać:tak:

Zrobie sobie jeszcze pokrzywę i moze zaległą emkę obejrze..

Na Dzień babci i dziadka zrobimy kalendarz z Olivierem na ten rok (w tamtym roku tez zrobilismy i to byl najlepszy prezent jaki mogli dostac:)
Co miesiac jak sie babcia teskni to spojrzy na niego i od razu jej lepiej (tak mi zawsze mówi:) No i fajna pamiątka.

A ja ogl film Charlie St Cloud polecam:)

reklama
Kamcia widze ze natchnelam
Cie do obejrzenia ;-)
Margaritta wiem co czujesz A skad ta temp co lekarz powiedzial
Juz niedlugo beda ci zdrowe brykac po domu
Nie zamartwiaj sie

Do góry