reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ale jestem niewyspana kurcze kolejny dzien tak mało śpię, wiecie marze, żeby moje dziecko grzecznie spało coanjmniej do 7 bez zadnego marudzenia w nocy i bez wstawania na mleko, serio to w tej chwili moje największe marzenie, jak to jeszcze może długo trwać? a tu potem druga ciąza ciągłe sikanie w nocy i kolejne lata bez spania. ALe wiadomo że warto :)
Dzis pieklam z moim dzieckiem ciasto cytrynowe wg przepisu z gotuj i chudnij pachnie pięknie, ciekawe jakie bedzie w smaku, bede musiała zapytac męża

co do planów wyjazdowych to marze żeby gdzies pojechac najchętniej do Grecji, bo ją uwielbiam, ale teraz z jednej wypłaty, to nie wiem, czy dam radę uciułać.
A wiecie moja szefowa i koleżanka z pracy są w ciązy poszły juz na zwolnienie i prawie cała ekipa się zmieni. Ja póki co wychoawczy do grudnia, ale nie chce tam wracac.

Yra gratuluje lekarza, solenizantom byłym i aktualnym sto lat
Frotka licze na te przepisy wiesz ja mam meza i on musi cos jesc :)

Ostatnia edycja:
Witajcie, najpierw poodpisuje co pamietam;)
wiolonczela Kochanaaaaa jak ja rowniez marze o przespanej nocy, a tymczasem dzis co godzine pobudka, wiercenie i gotowy na rozpoczecie dnia o godzinie 6.30 grrrr
na dodatek bunt kaszowy, nie chce jest kaszki rano i dlatego od rana zjadl chrupka ryzowego i sloik moreli:/ teraz spi...ciekawe jak dlugo:confused2:
yra milego dnia na mini wycieczce:)
madzia84 mam prosbe mozesz mi opisac jak wyglada ten zabieg na jaderkach?
polusia, marciaa zapowiadaja Wam sie super wakacje, super:)
U nas to chyba lipa, bo poki co jedna pensja i wizja remontu latem, wiec pewnie nie starczy nam ani kasy ani przede wszystkim czasu:no:
czarna co do pracy 12h/dzien wolny to ja uwazam, ze dla kobiety dzieciatej to super rozwiazanie, ja bylam menedżerem w jednym ze sklepow z odzieżą w CH i powiem Wam, ze czas pracy jest bardzo elestyczny, zawsze mozna sie z kims zamienic, przyjsc pozniej i odrobic kiedys tego godziny, takze ja sobie chwalilam i dziewczyny, ktore mialy dzieci tez, bo mogly sie wymieniac w opieca z nianiami czy tatusiami dzieciaczkow

u nas noc do bani, malody nie spal za dobrze, bo nie, a ja bo marwie sie o jego zdrowie:confused2: niestety alergia przechodzi ze skor na oskrzela, a to fatalnie:wściekła/y:

witajcie ;)
czarna - zdrówka dla synka ;)

marcia - ja Twojego smyka date urodzin pamietam dokładnie ;) , bo miałysmy rodzic obie 21 marca a Nikos az rowny miesiac dłuzej sie wylegiwal w brzuszku ;) , wiec ja poczekam do jutra ;))

u mnie snieg :wściekła/y:, Alan przy cychu a ja dzieki temu moge do kompa siasc bo on wtedy grzeczny ;)) , dzis jeszcze u tesciow a jutro do domku ;), bylismy na strychu u tesciow i nawyciagalismy zabawek M i maly na teraz swierza porcje zabawek ;) nieco przestarzalych ;)
a wakacje - oj fajnie Wam ;) my z M uwielbiamy jezdzic na ukrajne a Krym to nasze uluione miejsce ;) ale niestety w tym roku nici z tego ;( no i w tamtym sobie darowalismy bo Alan juz byl i balam sie ze wzgledu na opieke medyczna . A w tym roku nasze polskie morze, mozemy jechac do mojej mamy do Niemiec ale samochodem to za dlugo dla Alana moze za rok. Ale jakos marzy mni sie morze ;) dobry i Bałtyk jak nie da rady inne ;) lepszy rydz niżnic ;) A wasze wakacje zapowiadają się super ;)

Ostatnia edycja:
u nas noc całkiem całkiem... chociaż o 4ej pobudka i skakanie w łóżeczku. wzięłam ją do nas i zasnęła od razu :-) a teraz taaakaaa maruda jej się włączyła, i nic tylko jęczy i się przytula... zaczęła kichać, mam nadzieję, ze to tylko tak okazjonalnie, a nie jakaś choroba. na wszelki wypadaek dałam wit. C co było nie lada wyzwaniem, podobnie jak u Czarnej... moja nienawidzi nawet Calpolu! wszystkie dzieci jakie znam (a w żłobku przewinęło sie przez moje ręce prawie 60 niemowlaków) uwielbiały Calpol. a moja nie i nie :eek:
wiolonczela, a mi kiedyś M. zrobiła taka niespodziankę, całą noc sie zajmował Olą, a ja nawet się nie zorientowałam. tylko że to było jak Ol miała z miesiąc :-p juz nie pamiętam :laugh2:

co do wakacji, to... jak to ktos mi powiedział kiedyś: "a po co wam wakacje, przecież wy i tak za granica mieszkacie" :eek: :rofl2: no normalnie padłam hehe ;-) bo my tu cały czas pod palmą lezymy i pijemy drinki z parasolką :rofl2:
to pewnie polecimy do Pl, a tam wykańczanie domu i takie to będą wakacje... kolejne z rzędu...

Ostatnia edycja:
ale ktoś dowcipny z tymi wakacjami, niech mnie

a ja ze strychu wyciągam ale ubrania te co mam po Julce, właśnie dziś idę grzebać pewnie znowu znajdę furę :)

a o moim Sz. napiszę Wam coś na ts jaki ma tupet dupek .

a nad Bałtyk to gdzie jezdzicie

Niko usnal...zjadl dzis rano 180 kaszki i pol mojej jajecznicy:szok:
dzis czekaja nas zakupy na dzien babci i dziadka bo troche tych babc jest :p dwie babcie dwie prababcie dwoch dziadkow i jeden pradziadek niezle co ;-)

czekam za telefonem ze szkoly...denerwuje sie. kurcze niech mi nie karze zdawac egzaminow :( najpierw gada ze nie musze a potem inaczej...;-( to pokrzyzuje wszystko eh.
mam nadzieje, ze w ogole sie obronie. mysle nad drugimi studiami ale zaocznymi.

mam ochote na panna cotte albo jakis krem brulee ahhhhh

a całujta Nikosia calujta on lubi :D

Ostatnia edycja:
witajcie

frotka pawelkowi raczej nie bylo za cieplo, zawsze wieczorem uchylam okno bo on jak zasypia to rozrabia w lozeczku i caly spocony, po prostu wyspal sie wciagu dnia i nadrabial wieczorem, usnal wkoncu o 22.30 za to wstal o 7 i teraz znow proba uspania;-) a ja kawusia :-) juz druga dzis;-)

tez chce w tym roku nad polskie morze:-):tak:, nie wiem jak sie uda z urlopem ale mam nadzieje ze sie uda:tak: a gdzie? zawsze jezdzilam w takie bardziej rozrywkowe miejscowosci a teraz mysle o jakims zaciszu, z racji pawelka:tak: zobaczymy...
w kazdym razie do sopotu chetnie w kazdej chwili, yra zazdroszcze!!

zagranice to moglibysmy ewentualnie paryz ale nie wiem czy bedzie nas stac :p

a wiecie u mnie zazwyczaj cala noc przespana, az boje sie ze cos sie odmieni bo za piekne to:-p nie spal w nocy tylko jak chory albo czasem na zeby

tez dostlaam sie do tej kampanii pieluch:tak:

marciaa powodzenia ze szkola, trzymam kciuki ze sie uda:tak:
czarna zdrowka dla synusia:tak:

kurcze Carolcia, Polka, jak Wy to robicie, ze non stop zalapujecie sie na jakies kampanie? Ja tez wypelnialam te ankiete i dupa.
Nie wiem, moze ja robie blad, ze wypelniam zgodnie z prawda....
jakas pechowa jestem....

reklama
Do góry