Daffi A do tamtego aparatu, co Julka zrzuciła, nie kupujecie nowego obiektywu tylko nowy aparat?
Przez przypadek na FB trafiłam na zdjęcie Julci w konkursie loveli i teraz codziennie głosuję

Gratuluję ząbka
eve rzeczywiście długo cię ie było. I jak na nowym mieszkanku?
o jaaaa poszłam spac a tu już tyle naskrobane

niestety się nie wyspałam bo aż 5 razy wstawałam do Kuby...dzisiaj na 10 do lekarza i zobaczymy co tam z nim jest...jeśli chodzi o te chrzciny to Kuba miał robione w domu u moich rodziców bo mają duży dom a my dużą rodzinkę. Tak sobie pomyślałam, że nie chce znowu ich obciążac i poprostu zrobie w restauracji.
a jeśli chodzi o USG 3D ti ile was ta cudowna przyjemnośc wyniosła???
I co lekarz powiedział?
Płaciłam chyba 300zł za 3D. W ciemnych włosach lepiej
Gosia Chrzciny urządzaliśmy w domu- był rosołek, kotlety z piersi, zrazy, gołąbki, surówki kapustne (z pekinki, kiszonej i czerwonej), a na deser szarlotka, ze śliwkami, sernik i tort. Większość naprodukowały babcie, bo ja tylko rosół, piersi i surówkę z pekinki przygotowałam;-) Oczywiście połowę jedzenia pomroziłam potem, bo dla 10 osób było tego za dużo
anetka Ja jeżdżę po śniegu na rowerze

Teraz jeździ się dobrze po śniegu, ale jak niedawno padał marznący deszcz i było strasznie ślisko, to się na niektórych odcinkach czułam, jakbym na łyżwach po lodowisku jechała. A na łyżwach jeździć nie umiem
vegas Moja rodzina jest raczej bezkonfliktowa, ale za to u P...

A jak atmosfera w domu?
Nie szkoda ci farbować włosów? Masz ładny kolorek, a po farbowaniu już raczej włosy nie wracają do pierwotnego odcienia.
femme ładnie wyszedł u ciebie ten kolor

Muszę się też wybrać do fryzjera, ale na strzyżenie, bo grzywkę mam już do połowy twarzy

A kupiłam przez groupon strzyżenie z myciem i układaniem za 19zł, więc trzeba wykorzystać

Odkąd mała nauczyła się wstawać, obniżyliśmy łóżeczko na najniższy poziom. Teraz mała się wścieka, bo jak wstanie, to i tak nie może nic dosięgnąć ze stołu.

Chyba wolałam, jak mała jeszcze się nie poruszała

Teraz ciągle płacz jest: już nie tylko dziąsła bolą- doszły jeszcze upadki i kolizje z meblami

a ulubiony cel wycieczek to wdrapywanie się na mamy plecy i kolana

wcześniej to nie była taka przylepa;-)