reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi A do tamtego aparatu, co Julka zrzuciła, nie kupujecie nowego obiektywu tylko nowy aparat?
Przez przypadek na FB trafiłam na zdjęcie Julci w konkursie loveli i teraz codziennie głosuję:tak:
Gratuluję ząbka
eve rzeczywiście długo cię ie było. I jak na nowym mieszkanku?
o jaaaa poszłam spac a tu już tyle naskrobane :biggrin2: niestety się nie wyspałam bo aż 5 razy wstawałam do Kuby...dzisiaj na 10 do lekarza i zobaczymy co tam z nim jest...jeśli chodzi o te chrzciny to Kuba miał robione w domu u moich rodziców bo mają duży dom a my dużą rodzinkę. Tak sobie pomyślałam, że nie chce znowu ich obciążac i poprostu zrobie w restauracji.

a jeśli chodzi o USG 3D ti ile was ta cudowna przyjemnośc wyniosła???:-p
I co lekarz powiedział?
Płaciłam chyba 300zł za 3D. W ciemnych włosach lepiej:tak:
Gosia Chrzciny urządzaliśmy w domu- był rosołek, kotlety z piersi, zrazy, gołąbki, surówki kapustne (z pekinki, kiszonej i czerwonej), a na deser szarlotka, ze śliwkami, sernik i tort. Większość naprodukowały babcie, bo ja tylko rosół, piersi i surówkę z pekinki przygotowałam;-) Oczywiście połowę jedzenia pomroziłam potem, bo dla 10 osób było tego za dużo :-D
anetka Ja jeżdżę po śniegu na rowerze:-D Teraz jeździ się dobrze po śniegu, ale jak niedawno padał marznący deszcz i było strasznie ślisko, to się na niektórych odcinkach czułam, jakbym na łyżwach po lodowisku jechała. A na łyżwach jeździć nie umiem:-D
vegas Moja rodzina jest raczej bezkonfliktowa, ale za to u P...:sorry:
A jak atmosfera w domu?
Nie szkoda ci farbować włosów? Masz ładny kolorek, a po farbowaniu już raczej włosy nie wracają do pierwotnego odcienia.
femme ładnie wyszedł u ciebie ten kolor:tak:
Muszę się też wybrać do fryzjera, ale na strzyżenie, bo grzywkę mam już do połowy twarzy:sorry: A kupiłam przez groupon strzyżenie z myciem i układaniem za 19zł, więc trzeba wykorzystać:tak:
Odkąd mała nauczyła się wstawać, obniżyliśmy łóżeczko na najniższy poziom. Teraz mała się wścieka, bo jak wstanie, to i tak nie może nic dosięgnąć ze stołu. :-D:-D:-D
Chyba wolałam, jak mała jeszcze się nie poruszała:-p Teraz ciągle płacz jest: już nie tylko dziąsła bolą- doszły jeszcze upadki i kolizje z meblami:sorry: a ulubiony cel wycieczek to wdrapywanie się na mamy plecy i kolana:-D wcześniej to nie była taka przylepa;-)

paula ja tez się zastanawiam jak te dzieci mogą to wytrzymać ;-) Np taki kilkugodzinny wrzask przy kolce. ja to umierałam [prawie jak mi mała pierwszy dzień cały w szpitalu krzyczała.

Koniczynka jak Emilka sobie radzi z wdrapywaniem na plecy ;-)

Daffi gratki:-) i kolejny zabek juz macie;-)

Lolkak a oki, nawet nic nie gadal o tym ze za chrzciny wyszlo ze nie zaplacone i wogole jestem pozytywnie nastawiona na nastepna wizyte za rok:-p (no i wogole to byl nasz stary proboszcz co teraz jest kanonikiem i dorabia na parafi a on ma zasade ze dzieci powinno byc w rodzinie conajmniej troje wiec wiesz;-) )

wow cud :-D nie ma 10 stron do nadrabiania :-D

My dzisiaj wylądowałyśmy w Gdyni w oceanarium a później po centrach handlowych się szwendałyśmy :-p

Jeszcze z Kubą się pożarłam boże jak ten facet mnie wkurza ...ale nie chce mi się o tym pisać :sorry:

konniczynka dziekuje slicznie:D
ja odpuscilam juz sobie ten konkurs:D

co do aparatu to w;asmie rozwazamy kupno obiektywu nowego bo kurcze za duzo sprzecznosci jest zwiazanych z nowym!
w kazdym jest cos co pasuje i nie ma jednego takiego ktory mialby toczego oczekujemy a jak juz ma to znow cena kosmiczna!

Femme zazdroszczę wypadu, u Nas nie ma gdzie iść, nawet Zoo zamknięte, w końcu remont robią bo wcześniej to wyglądało jak obóz koncentracyjny dla zwierząt :no:

Pocieszę Cie chyba nie ma faceta który by nie wkurzał :cool:

Eliza fajnie że kolęda w miarę udana.

M ma jutro znowu wolne :wściekła/y: wypłata w tym tygodniu znowu zarąbista będzie :angry:
i jeszcze na dodatek @ nie dostałam, i od ponad 2 tyg mnie mdli. JA nie chcę być październikówką!!! :angry:

koniczynka ooo...i pewnie tak zrobię:) a komu nie będzie się coś podobało to wonnn....;)

aaaa mnie dzis tesciowka wkurzyła tak,ze brrr.... No qrde miala dzis do Malej przyjechac ,ale oczywiscie tego nie zrobila bo meza ma chorego.zawsze my jezdzimy a ona byla u Malej raz i to jak miala miesiac;/ babcia wielka! juz zapowiadziałam mezowi ze tam wiecej nie pojedziemy,poki ona nie przyjedzie.

reklama
Paula no nie wiem czy tak śmiesznie :-D a swoją drogą, ktoś mógłby pomyśleć że się zmówiłyśmy, obie jesteśmy z października, dzieciaki ze stycznia a kolejne z października :-D

Nie no ja też lubię jak J w domu jest, tylko chodzi o to że ostatnio często ma wolne, a co za tym idzie kasa mała :baffled:

Do góry