reklama
witajcie dziewczyny ja dzis tylko na moment, robię obiadek, a po południu jedziemy odwiedzić naszych znajomych i ich 4 -miesiecznego synka Łukasza :-) już sie cieszę, pewnie będą królować tematy o dzieciach 
Odezwę sie wieczorkiem lub jutro zależy długo tam zabawimy :-)
Miłego dnia :-) U nas dziś takie piękne słoneczko świeci...

Odezwę sie wieczorkiem lub jutro zależy długo tam zabawimy :-)
Miłego dnia :-) U nas dziś takie piękne słoneczko świeci...
zebrra
Potrójna mama :)
Cieszę się, że mogłam pomócZebrra jesteś nieceniona......i to nie tylko za sprawą ogromnej wiedzy na temat wózków![]()
Poproszę o przepis - zaitrygowałaś mnie tą zupkąJa szykuję się właśnie na obiad u babci ;-)
Babunia na prośbę ciężarnej wnuczki zrobiła na dzisiaj przepyszną zupkę za którą szaleję-nazywa się Zupa Pomorska...pycha!!
Bardzo prosta w wykonaniu ale mi nigdy taka nie wyjdzie jak babci dlatego jadam ją tylko u niej:-)
W skład takiej zupy wchodzą klopsy z mięsa mielonego + ziemniaki - zupa przypomina smakiem trochę barszcz biały ale i tak jest o niebo lepsza!!
Ja dzisiaj mam dzień lenia (chociaż Olaf jeszcze bardziej, bo jeszcze nie wstał...). Lezałam w łózku do 14...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ile się czeka na wynik tego badania z obciążenia glukozą???? Bo ja mam zrobić (75ml) przed wizytą a wizytę mam 9.02.
zebrra
Potrójna mama :)
U mnie robią glukometrem, więc wynik jest od razu. Zołza coś pisała, ze u niej wyniki oddawane są do laboratorium, więc pewnie dopiero następnego dnia...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
U mnie robią glukometrem, więc wynik jest od razu. Zołza coś pisała, ze u niej wyniki oddawane są do laboratorium, więc pewnie dopiero następnego dnia...
Dziękuję, myślałam że ze dwa trzy dni. Ale jak od razu lub na drugi dzień to pójdę w poniedziałek za tydzień :-)
Dzastina222
Czekam..
Witam wieczorową porą..
Doris ja wynik glukozy miałam w ten sam dzień..
Ciekawe czy ginek da mi skierowanie teraz?
Mojej koleżance nie dał... nie wiem od czego to zależy.
W pierwszej ciąży miałam glukoze ok.. no nie wiem zobaczymy
Doris ja wynik glukozy miałam w ten sam dzień..
Ciekawe czy ginek da mi skierowanie teraz?
Mojej koleżance nie dał... nie wiem od czego to zależy.
W pierwszej ciąży miałam glukoze ok.. no nie wiem zobaczymy
tusenfryd18
Fanka BB :)
Spojrzałam włsnie na naszą listę którą tak pięknie utworzyła nasza moderatorka larvunia:-)Dzięki Ci za nią.
Właśnie poprzez analizowanie jej stwierdziłam że strasznie dużo jest dziewczyn z terminem na początek czerwca.Druga połowa miesiąca licząc nawet od 14-go to garstka mamuś.Myśle żeniewiele z nas doczeka swoje terminu(nie życząc źle oczywiście)i spora częśc będzie majowymi mamuśkami.Czego sobie życzę.
A jak Wy myślicie,któraś ma może przeczucia czy doczeka terminu czy raczej spodziewa sie wcześniejszego rozwiązania czy wolałąby później.
Ja sie już tak stresuje rozwiązaniem że mysle że urodze z końcem maja.
Właśnie poprzez analizowanie jej stwierdziłam że strasznie dużo jest dziewczyn z terminem na początek czerwca.Druga połowa miesiąca licząc nawet od 14-go to garstka mamuś.Myśle żeniewiele z nas doczeka swoje terminu(nie życząc źle oczywiście)i spora częśc będzie majowymi mamuśkami.Czego sobie życzę.
A jak Wy myślicie,któraś ma może przeczucia czy doczeka terminu czy raczej spodziewa sie wcześniejszego rozwiązania czy wolałąby później.
Ja sie już tak stresuje rozwiązaniem że mysle że urodze z końcem maja.
reklama
Ja dwoje dzieci niestety urodziłam po terminie, więc za bardzo nie nastawiam się na wcześniejszy termin. Chyba, że wiek? Ale i tak jesteśmy w takim terminie, że pewnie większość z nas urodzi w znaku zodiaka Bliźniak.