reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Paula spoko, J już z domu wykurzony :-D, pognał do roboty.
Huśtawkę i ja posiadam też.
Ty kupujesz z myslą o drugiej dzidzi, u Nas żeby się chłopak urodził, to przerąbane, może z 10-15 ubranek. Huśtawka różowa :-D i peełno sukieneczek.

Julka jest teraz zaczaiła że kotek to "cici" Za każdym razem jak goni sierściucha to krzyczy cici :-D zabawnie to wygląda.

No i nareszcie nauczyła się sama złazić z kanapy.

reklama
bry
szkoda ze nie mam lidla w okolicy :dry: ehhh

u nas noc oki. choc mogloby byc lepiej.... eh te zeby.... :dry:
musze jakis obiad zrobic a Miki mi nie daje:/

A mi m kupil jedna paczke bo tyle kasy bylo... i tata pojechal kupil 2 jedna mam gratis dla julki od niego a za druga tylko kase oddam:D alez sie ciesze i nie spodziewalam sie. ale ludzie wychodzili i po 5 paczek brali. co sie dziwic jak taka cena. i po wzieciu pzrez tate tych pampkow zostala ostatnia paczka 4:D

Ja o 4 pampersa mogę pomarzyć, już dawno na Julkę za małe :dry: a niby do 18 kg.
Ja tam kupuję z belli 3d flexi, jak dla mnie mają lepsze rzepy od pampków, no i za 4, 70szt. płacę 36 zł.

Witajcie, ja miałam lenia przez weekend:-):-p troche poczytałam i wyskubałam ze w lidlu promocja;-) Fajnie wiedzieć, że w lidlu promocje bo u nas Matki Boskiej Pieniężnej jak to T. przywykł mówić i akurat do Lidla ie wybieramy i pewnie do biedronki po pampersy bo młody tylko dada szkoda ze nie ma Huggiesów na takiej promocji to bym wzieła z checią, bo Pampersa mój nie moze:/

A my po wizycie kontrolnej w sumie dobrze. Mamy wstrzymane oszczykiwanie bo sie pojawił problem cisnienia moczu:/ jak nie z jednej strony to z drugiej musi cos wyjsc. I w ten piatek znowu do Rzeszowa na urodynamike ...

Umi kurcze nie dobrze... i co małego do szpitala bedą kładli? czy tak tylko na badanie jedziecie?
Tak to już jest jak nie urok to sraczka :no:

Paula Szatanie! :-D znowu mnie wystawiłaś? :-D

Umi kurcze wspołczuje i zdrówka dla malego zycze:*

U mnie Miki spi juz 1h,obiad przyszykowany wiec mam luz. a z sasiadką wkoncu nie jedziemy bo nie ma auta :dry: heh

Umi kurcze nie dobrze... i co małego do szpitala bedą kładli? czy tak tylko na badanie jedziecie?
Tak to już jest jak nie urok to sraczka :no:

Paula Szatanie! :-D znowu mnie wystawiłaś? :-D
No własnie nie musza mu obnizyc cisnenie moczu poza tym jeszcze w marcu mamy scyntygrafie potem pewnie bedzie wizyta kontrolna i bedzie decyzja czy beda oszczykiwać czy nie. Ale strasznie bym chciala zeby zapadła decyzja twierdząca bo w tym martwym punkcie juz od 4 miesiaca życia małego tkwimy:/

Elizka Jak ty to robiz ze tak wszystko ogarniasz?

reklama
Do góry