reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak jak mój młody... on to ma tak od 4 miesiaca do teraz... potrafi ryczec przez 30 min potem popłakuje przez kolejne i zasypia za godzine albo 2...

reklama
Vegas Martynka jeszcze ma rozmiar 3? To kruszynka ;-) ile waży?

Ale natrzaskałyście postów, niby nadrobiłam, ale już nie pamiętam co komu miałam napisać :sorry2:
U nas weekend minął spokojnie. Zuzia w sobotę była u Przemka rodziców, wczoraj u mojej mamy, także mieliśmy luz :-)
Teraz też mam chwilkę dla siebie, bo Zuzia ogląda Teletubisie :tak:;-) Poza tym przyjechała do mnie 12-letnia kuzynka i oglądamy filmy dla nastolatek :-):-D:-D a za to mojego brata wywiało do Poznania ;-)

ja tez lubiłam pampersy,ale tak jak u Umi po 4 dostał uczulenia. Były najbardziej miękkie.Teraz tylko babydream albo flexi. Dady były ok.ale nie mieści się w te 5. Także narazie nic nie zmieniam. Mam nadzieje,ze wogóle wkrótce zrezygnujemy.

Umi jak Ty dajesz radę tyle czasu ;-)

Mnie M wnerwił dzisiaj jak płakała,bo wypalił do mnie tekst: "Czemu to dziecko płacze? W końcu jesteś matką to zrób coś z tym" przekręcił się na 2 bok i znowu zapadł w sen :dry::wściekła/y::angry:

lolkak u mnie jest podobnie tez tylo ja mam cos z małym robić, ale w ciagu dnia do zabawy czy tez przytualnia to T pierwszy jest... no chyba ze chce sobie na kompie posiedziec:-p wiesz co bo byłam u pediatry i stwierdziła ze to kiedys przejdzie potem znalazłam pewien artyku, nie wiem czy czasem o tym nie pisałam w którym znalazłam opis zachowania Kacpra no i tam piało ze przewaznie takie cos przechodzi okolo 3 roku zycia, mniej dzieci boryka sie z tym do 7 roku zycia a garsta do okresu dojrzewania. Mnie sie wydaje ze u ciebie to moze ząbki? No i szczerze mówiac po jakims czaie człowiek sie przyzwyczaja...

lenka ja tez bym chciała zrezygnowac ale kurcze przydałby mi sie do tego urlop:/
anetka co twój brat w Poznaniu robi? Taka wymiana dziecmi?

Vegas Martynka jeszcze ma rozmiar 3? To kruszynka ;-) ile waży?

Ale natrzaskałyście postów, niby nadrobiłam, ale już nie pamiętam co komu miałam napisać :sorry2:
U nas weekend minął spokojnie. Zuzia w sobotę była u Przemka rodziców, wczoraj u mojej mamy, także mieliśmy luz :-)
Teraz też mam chwilkę dla siebie, bo Zuzia ogląda Teletubisie :tak:;-) Poza tym przyjechała do mnie 12-letnia kuzynka i oglądamy filmy dla nastolatek :-):-D:-D a za to mojego brata wywiało do Poznania ;-)
Martynka ważyła 9kg do niedawna, dziś waga pokazała 8,4kg To możliwe? W sumie biega non stop, ale je za dwóch;/
Idziemy zaraz na spacer bo mi tak niedobrze, że może chociaż świeże powietrze dobrze na mnie podziała.

Paula mmm skrzynka redssów brzmi kusząco :-D jak jeszcze jakąś plaże w ciepłym kraju dorzucisz to wybaczę :-D:-D

Tak już jest z tymi pieluchami, dla Julki używałam huggiesów 2 i były super, od braci J dostałam 5 paczek huggiesów 3 i Julkę juz uczuliły, musiałam oddać 300 pieluch :angry:

Vegas możliwe, dzieci z reguły chudną jak zaczynają latać.

8.4 kg :szok: Julka tyle ważyła jak miała 7 m. :-D KLOC :-D

Paula mmm skrzynka redssów brzmi kusząco :-D jak jeszcze jakąś plaże w ciepłym kraju dorzucisz to wybaczę :-D:-D

Tak już jest z tymi pieluchami, dla Julki używałam huggiesów 2 i były super, od braci J dostałam 5 paczek huggiesów 3 i Julkę juz uczuliły, musiałam oddać 300 pieluch :angry:

Vegas możliwe, dzieci z reguły chudną jak zaczynają latać.

8.4 kg :szok: Julka tyle ważyła jak miała 7 m. :-D KLOC :-D
chyba, że waga szwankuje, ale wątpię. Fakt, że jak Młoda wstaje na wagę to spokojnie jej pokazuje wagę a jak ja włażę to jest błąd:-p bo bateria się wyczerpuje. A może za dużo ważę hehe:-D

Matko jak tam zimno, nawet godziny nie wysiedziałyśmy na tym mrozie.

umi brat pojechał do kuzyna a kuzynka tak po prostu przyjechała (nie z Poznania;-)) ale ona do nas co tydzień na weekend przyjeżdża :tak::-)

Vegas 8,4 kg? :szok: ale chudzinka! to schudła Ci? Albo może wcześniej ważyłaś z cięższym pampersem i po jedzeniu? :-p

kama a Julka ile waży? :-p Zuzia to też niezły klocek ;-):-p

reklama
umi brat pojechał do kuzyna a kuzynka tak po prostu przyjechała (nie z Poznania;-)) ale ona do nas co tydzień na weekend przyjeżdża :tak::-)

Vegas 8,4 kg? :szok: ale chudzinka! to schudła Ci? Albo może wcześniej ważyłaś z cięższym pampersem i po jedzeniu? :-p

kama a Julka ile waży? :-p Zuzia to też niezły klocek ;-):-p
dziś ją ważyłam od razu po wstaniu z wyrka, z rana. Wcześniej ważyłam ją owszem popołudniami:p Ale i tak o różnych porach a zawsze 9kg wychodziło. Zobaczymy u lekarki, na dniach ma drynkac kiedy na szczepienie mamy przyjśc z Martynką:)

z ciekawosci zaraz ją zważę:-) zobaczymy czy też wyjdzie 8.4

Ostatnia edycja:
Do góry