reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ameli witaj! Ja urodziłam we wrześniu,a dokładnie 21.09 ale,że termin miałam na październik to zostałam październikówką :-)I bardzo się cieszę,że tu jestem.
Efa gratuluje suwaczka!

Remonty...bryy,ja męczyłam swoich sąsiadów w bloku przez 5 miesięcy,patrzyli na nas wilkiem na początku strasznie.a my kuliśmy ściany,futryny,wierciliśmy,rozwalaliśmy ściany,zbijaliśmy płytki stare więc huk niesamowity!!! Współczuję sąsiadom,no ale co miałam zrobić?Trzeba było wszystko zrobić,a robił mi to jeden człowiek,czasem dwóch i dlatego zeszło...na ekipe nie było mnie stać.Nie wyobrażam sobie w drugą stronę sytuacji-ja mam dziecko w domu małe i sąsiedzi się tłuką przez kilka miesięcy,masakra!:sorry::szok:

reklama
Efa, gratulujemy Olusiowi !! :-)

My właśnie wróciłyśmy ze spaceru - pięęęęękne słońce wyszło ale zdradliwe. Zimnica straszna! -4 tylko a czuć jakby co najmniej -10 było... Mała dosypia wiec ja porządkuję zdjęcia do albumów. Jeja, ile tego się narobiło!! :szok:

Witam,
u mnie też potwornie zimno! Jakby -10 było.... mimo, że dużo mniej...
Adasiowi daruję dzisiaj z tego powodu spacerek.

Byłam na praktykach, w 1 klasie u 6 latków, ale kochane! ;)
Wpatrzone we mnie jak w obrazek, zafascynowane, że jest nowa "Pani" hehe ;)

Efa- Gratuluję suwaczka! :)
Ameli- Witam !

Ostatnia edycja:
Dzieki wszystkim na kciuki naprawde sie przydały. Bioderka sa juz ok i nie ma potrzeby pieluchowania. Wrescie luzno bedzie mozna zmieniac pampersy bo szału dostawałam. Przed wyjsciem ze strachu takie rozwolnienie mni dopadło ze szok.

A maz jest biezpieczny u rodziców i nie ma w głowie szalec po ulicach woli cały i zdrów przyjechac do zony i córki. Ciekawe tylko czy dostanie dzisaj dokumety na który tak czekamy od pazdziernika.

Laura własnie dostanie pierwszy gluten!!!!

A maz jest biezpieczny u rodziców i nie ma w głowie szalec po ulicach woli cały i zdrów przyjechac do zony i córki. Ciekawe tylko czy dostanie dzisaj dokumety na który tak czekamy od pazdziernika
To dobrze. Mam nadzieję, że dostanie dzisiaj te dokumenty i jak najszybciej będzie z Wami! :)

Byłam na praktykach, w 1 klasie u 6 latków, ale kochane! ;)

To w jakim wieku dzieci idą teraz do pierwszej klasy???? Myślałam że 6 lat to zerówka...?

Dzieki wszystkim na kciuki naprawde sie przydały. Bioderka sa juz ok i nie ma potrzeby pieluchowania. Wrescie luzno bedzie mozna zmieniac pampersy bo szału dostawałam. Przed wyjsciem ze strachu takie rozwolnienie mni dopadło ze szok.

A maz jest biezpieczny u rodziców i nie ma w głowie szalec po ulicach woli cały i zdrów przyjechac do zony i córki. Ciekawe tylko czy dostanie dzisaj dokumety na który tak czekamy od pazdziernika.

Laura własnie dostanie pierwszy gluten!!!!

Dawidowe, kamień z serca! Szczerze to bałam się sama pytać o szczegóły - a tu sama napisałaś. Dziękuję Ci za tego posta :-) Rozumiem że maż na walizkach już siedzi, a Ty jesteś w każdej chwili gotowa jechać na lotnisko :-) Super! Trzymam kciuki aby Wasze spotkanie było szybciej niż się spodziewasz. Może M. zrobi Ci miłą niespodziankę? :))))))) No i te bioderka że wreszcie dojrzały - ekstra! Laura bedzie teraz szaleć ze swoimi nóżkami hihi! Jeszcze baletnicą zostanie ;-)

reklama
Do góry