reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

e-lona ja tez nic nie dostalam, ani gazetki ani paczuszki hippa .... nic :-( , a przeciez wszystko wypelnilam w szpitalu.

dobranocka mój spi pod kocykiem. wogole to moj Dorian nie lubi zasypiac pod przykryciem. Dopiero jak juz zasnie to moge go okryc , bo inaczej kopie i sie wkurza

reklama
witam popoludniowo:)) widze ze AMELI juz sie wkrecila:) AMELI - ja mialam rodzic 10.10 a mloda sie wyklula 27.09:))

wiecie co?? ktos mi w nocy dziecko podmienil............ to nie mozliwe zeby to moje bylo :O
wczoraj wieczorem maz dal butle po 23h i mloda dospala do 7h!!!!!!!!!!!! nigdy tyle nei dosciagla!!! pozniej butla i wzielam ja do lozka bo co o 7h bede sie bawic z dzieciem?? i co?? dospala mi do 9.30!! jak ja pragne zeby tak zawsze bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!! malo tego- jak wstala,strzelila marchewkowego kupola pobawila sie zaledwie do 11h i oczka trze...myslalam ze to przypadek, ale polozylam ja do lzoeczka i myk i spi. spala od 11-12 a ja w tym czasie sobie pojadlam i posprzatalam chate. fakt ze u nas pogoda taka do luftu ze sie spi na stojaco ale zeby az tak mloda zlamalo?? wczoraj tez.

poza tym dzisiaj peirwszy raz jabluszko jadla... kurde myslalam ze to marchewa bedzie pluc a tu jabluszko sie nie spodobalo zbytnio. jadla z taka mina ze masakra a jej oczy mowily "wole wagon wegla przekopac niz to zjesc!". zjadla 1/3 sloiczka i potem butla 120. nie ma ze boli musi sie nauczyc do wszystkiego. dzis kupilam jej sloiczki marchew+ziemniaczek dla 4-6mc . w kazdym razie chocb nie wiem co to nie podaruje-musi to jabluszko zjesc i koniec. z reguly dzieci wola jabluszko od marchewki a ona mi tu na jabluszko brzydko patrzy...

DAWIDOWE trzymam kciukole zeby wkoncu twoj maz dotarl (tylko nie gwalc go na lotnisku plizzzzz )

sadze ze bez gwałtu sie nie obedzie tylko on cholera niesmiały z wychowania wiec bede musiała przejac prowadzenie.

dawidowe super wieści! Bioderka ok,mąż bezpieczny-cieszę się razem z wami.

Dobranocka mój śpi pod kołderką a w dzień pod kocykiem.Od początku śpi na poduszce,z tym że to jest właśnie taki bardzo płaski placek,praktycznie bez wypełnienia.

DAWIDOWE -najpierw skocz do sklepu po jakas zaj... bielizne i potem akcja:))))) zreszta chyba po takiej rozlace maz chyba sam przejdzie do czynu:))

jak byscie widziały co znaczy seksowna bielizna dla mojego meza to byscie zwatpiły. Zawsze sie starałam jakies cuda na kiju a moj maz pewnego dnia chyba w 6 miesicu ciazy po zakupach koszul do szpitala mowi abym jedna załozyła. Na co ja sie smieje no cos ty toc to zwykła koszula do szpitala na poród w dodatku z myszka miki. A on do mnie ze ta go bardziej jara niz te sexowne. no tragedia
a tak na marginesie to ta koszula z myszka miki wszystkie panie w spzitalu sie zachwycały. No jest ładna ale bez przesady. W dodatku kupione na bazarze a Kairze za psie pienieadze.

a wiesz dawidowe, że ja pamiętam jak pisałaś o tej koszulce nocnej :-) cieszę się, że z bioderkami OK i że mąż bezpieczny i trzymam mocno kciuki, żeby szybko do Was dołączył!!!
mala mi trzymam kciuki za szczepienie.
mój synek śpi w śpiworku, gdyby spał pod czymkolwiek innym to tak jakby pod niczym nie spał, bo by się rozkopał. poduszka wydaje mi się całkiem zbędna, choć mam, bo dostałam ;-)
a my byliśmy na spacerze ponad 2h!!!

reklama
Do góry