reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej :-)
My o 7 mieliśmy standardowo pobudkę już na dobre. Teraz Hubcio łapie krótką drzemkę w huśtawce.
Dziś odezwała się do mnie koleżanka żeby się spotkać to akurat zgodziła się dać trochę wykorzystać i posiedzi chwilę z małym w samochodzie jak ja będę u gina :tak:
W tej klinice jest też pediatra i od groma chorych dzieci w poczekalni więc wolę nie ryzykować, a potem skoczymy na jakąś kawkę. Akurat przyda mi się mały wypadzik :-)

Witam i ja:)

Mała mi pocieszające jest to że wiosna w końcu musi przyjść, a i na pewno do tego czasu uśmiech będzie częstym gościem Twojej twarzy bo jak nie cieszyć się z rosnącego z każdym dniem szkraba i o tym myśl - reszta się ułoży. Czego oczywiście zyczę:p:*

Dawidowe no 5 miesięcy to już nie są przelewki, uśmiechu i zdrówka dla Lauruni:*

Strip dla Was też buziaki z okazji 4miesięcy. Wszyscy gonią Laurę:D

malami przytulaski :* a nie możesz właśnie pojechać tak do domku "podładować akumulatory"?
rysia a z kim synek zostanie?
No właśnie obecnie nie bardzo, bo dziś mam zjazd i jutro, a potem mam niby weekend przerwy ale muszę uczyć się do egzaminu który czeka mnie 18.02 w następnym znowu zjeździe, tak więc jak zobaczę rozpiskę na kolejne zjazdy to może powiem mężowi żeby zawiózł mnie na tydzień na śląsk z małym do rodziców. Tam to się przynajmniej czuję dobrze. Wiem że tutaj mam rodzinę- męża, ale jakoś jego rodziny nie traktuję tak... nie są mi oni bliscy, nie to co moi rodzice.. eh.. dużo by pisać.

dawidowe i strip wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków!
Rzutka powodzenia na wizycie u gin!
dagisu- dziękuje!

A ja jeszcze okresu nie mam a nie karmię piersią...

...a ja tak sobie pomyślałam,że może by tak na 5 minutek do solarium?Nie,żeby się opalać,tylko "naświetlić",podładowac akumulatory...ponoc to dobry sposób na zimowa depresję?

Hej. To i ja się ujawnię :) Jestem mamusią Zuzka, która urodziała się 29 listopada. 2780 i 49. Mały rozrabiaka :) W końcu przeszły nam kolki. Były okropne. Trwały całą dobę brrr. W każdym razie podczytuję Was już długo i chciałabym oficjalnie wstąpić do klubu październikowych mam :)

ja chyba też mam zimową depresję, siedze w domu, ciagle sama, znaczy się z dzidzią, ale do nikogo nie można się odezwać... ehhh chyba jestem mamą na wykończeniu :-)

tomas2209 witaj :-)

dobra ogarnęłam się nieco kiedy mała przysneła. Całe 15 min..ehh dobre i to :-p teraz leży w bujaku i walczy z pałąkiem. Idę Was poczytać :-D

Moje dziecko jest niesamowite, obudził się i leży sobie w łóżeczku. Obok siebie ma 3 miesie pluszowe i teraz każdego tarmosi, gryzie- zrobi wszystko żeby je dotknąć i włożyć do buźki :D Do tego głowę sobie nakrywa tetrą :p

reklama
rysia super! moja babcia też kochana, ale mieszka 100 km od nas :(
rzutka powodzenia!
malami to jak będziesz mogła to jedź!
tomas witaj! skąd jesteś? czym się zajmujesz?

Do góry