Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ogóle wyobraźcie sobie, że od tygodnia zamiast zasłon mam w pokoju powieszone koce, żeby mi się synek razem z pierwszymi promieniami słońca nie budził. Oszukuję go w ten sposób, że jeszcze jest noc. Wygląda to dość osobliwie, ale działa, hahaha!

ja chciałabym zrobić "normalne" zdjęcia, bez żadnych kopii w normalnym formacie. Sami byśmy wybrali które chcemy ile razy..ehh jak sie wkurze to zrobie sama - amatorsko zajmuje się foto - korci mnie strasznie. tylko ja też na tych zdjęciach chce być
sama nie wiem co zrobićefa - ja kochana mam chrzciny za tydzien :-) to sariska pisala ,ze na razie musi poczekac bo przyszli chrzestni są za granicą. Ale kochana zrob tak ,zeby Tobie pasowalo , a ludźmi sie nie przejmuj!!!
Dobranocka o bidulko! No to nieźle się nameczyłaś! To co Justysi tak dokuczało że aż tak źle było? Zapchany nosek?
(po rodzicach chyba;-) karmie tylko piersia,niestety moj maly nie chce ani smoczka ani butelki wiec czasem niezle musimy sie z nim nameczyc...Nie wiem czy bede miala duzo czasu na pisanie bo nie mamy do pomocy nikogo i musimy sobie radzic sami w trojke ze wszystkim ale czytam wszystko:-)No to chyba pora i na mnie :-)Czytam was od samego poczatku ale pewnie jak wszystkie nowe jakos tak mijal czas i coraz bardziej nie chcialam Wam przeszkadzac... Postanowilam cos napisac wlasciwie dzieki Efie i innym mamom ktore maja tyle pobudek w nocy![]()
Mam na imie Paulina i mieszkam w Norwegii,Moj synek ma na imie Tomus i jest wielkim indywidualista(po rodzicach chyba;-) karmie tylko piersia,niestety moj maly nie chce ani smoczka ani butelki wiec czasem niezle musimy sie z nim nameczyc...Nie wiem czy bede miala duzo czasu na pisanie bo nie mamy do pomocy nikogo i musimy sobie radzic sami w trojke ze wszystkim ale czytam wszystko:-)
Aha my tez spimy razem w lozku i wcale nam to nie przeszkadza;P