asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Lubiczanko właśnie nie wiem, co to było, czasem boli mnie bardzo głowa, tak jak na migrenę, ale to wczoraj to jakieś dziwne było. Może coś z ciśnieniem, nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam coś fajnego:
Okydrcie! Tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać.Nie moagłm ueiwrzyć że
waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylaałm że otrogarfia jset wżana...!
Niezłe,faktycznie!![]()
Hee tichonku dobreZnalazłam coś fajnego:
Okydrcie! Tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać.Nie moagłm ueiwrzyć że
waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylaałm że otrogarfia jset wżana...!
Niezłe,faktycznie!![]()
Asieńko-może to bóle migrenowe???Są ludzie,którzy sezonowo cierpią na taką przypadłość...Obyś tylko nie musiała korzystać z MC-choć jak mus to lepiej ,że takową macie:/