reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Znalazłam coś fajnego:

Okydrcie! Tkylo mdąrzy lduzie mgoą to przczyteać.Nie moagłm ueiwrzyć że
waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylaałm że otrogarfia jset wżana...!

Niezłe,faktycznie!:-D

Znalazłam coś fajnego:

waśłciiwe młgoam zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze mśylaałm że otrogarfia jset wżana...!

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kurka, znowu głowa mnie zaczyna boleć:no::wściekła/y::angry::baffled:

Znalazłam coś fajnego:

Hee tichonku dobre;)
Dziewczyny a co myslicie o firmir bebe confort mi sie strasznie ten wozek podoba
Wózek Loola Full 2009r Bebe Confort (spac+gond+fotelik) - 2959.00

Tichonek-dobre,dobre:)
Biola-wózio całkiem,całkiem-ale ja na dubeltówkę jakąś poluje;)I faktycznie rąsia...Ale generalnie fajny:)ale nie wyobrażam sobie zakupów na rączce-kosz i mnóstwo kieszonek w moim obecnym wózku robi z niego ciężarówkę-zawsze się śmieją ze mnie w sklepie-kosz zakupów a siat nie potrzebuję:)))
Aaniu,Ewelcia-spokojnie-ja rozsądna jestem i nie szaleję;)Właśnie skończyłam "plamić"ściany-przepełniona nadzieję,że jednak mi sie udało dobrać odpowiedni kolorek i nie będę musiała całych ścian paciać;)))
Ewelcia-ja się w ogóle nie mogę doczekać:)))Dziś bym popstrykała,ale po co jak do jutra gołe ściany:(((
Asieńko-może to bóle migrenowe???Są ludzie,którzy sezonowo cierpią na taką przypadłość...Obyś tylko nie musiała korzystać z MC-choć jak mus to lepiej ,że takową macie:/

Helo
Dziewczyny życze zdrówka nie chorować nam tu!!:)
Byłam a AXA dali mi podobna cene co Quinn:/ SZukam dalej..
Widziałyście wypadek Kubicy masakra jakaś , mogło skończyć sie o wiele gorzej..:/

Asieńko-może to bóle migrenowe???Są ludzie,którzy sezonowo cierpią na taką przypadłość...Obyś tylko nie musiała korzystać z MC-choć jak mus to lepiej ,że takową macie:/

Kiedyś się nad tym zastanawiałam właśnie, bo czasem po prostu aż nic nie widzę, zdarza się to bardzo rzadko, ale nie mam światłowstrętu. Fakt dobrze ją mieć, bo zawsze człowiek spokojniejszy. Może ja się po prostu meteopatą stałam, czy jakoś tak

Asieńko-kto wie...Nie wszystkie dolegliwości czy przypadłości ma się od urodzenia:(
Tichonek-gdzie widziałaś Anineczkę???az się cofnęłam,bo myślałam,że przeoczyłam jej posta:(

reklama
Do góry