reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Pewnie,że czuwa :evil::laugh2:
właśnie weszłam a tu gadka o mnie,miło,miło :rofl2:;-)
Tichonku cofnęłam się do tego video i masakra moja,dobrze,że to fake ;-)
na szczęście mój instruktor grzeczny,choc raz trzepnął mnie po kolanie jak po raz kolejny robiłam coś po swojemu a nie jak on karze :dry::-D
Ale spoko gościu,auto na egzamin obiecał dac mi za free ;-):tak::-D

Lubiczanko dacie radę z przewozem? Może pomóc?
Szkoda,że nie zajechaliśmy ostatnio :-(

Dobra idę bo mnie się mięsko spali.
Sorki za taką nieobecnośc,ale jakoś takoś...za długo trwa ta zima :angry::baffled: czuję,że podupadam na psychice,zresztą wielka w tym zasługa mojego tatusia :baffled::dry::-(

reklama
asieńka ty sprawdz sobie ciśnienie,ja tez na początku nie wiedzialam skąd ten ból głowy aż sie okazało ze mam kosmiczne ciśnienie:/:/

lubiczanka ja bym uważała na to co zostawiasz w tym domu bo co niektórzy będą widzieli ze przewozicie a was tam nie ma i może coś zginąc tak jak kafelki juz zginęły

Anineczko-a no widzisz-a myśmy się tak stęsknili...ale niucham,że nie karzecie nam długo czekać;)))
Tichonek-no wywołałas Wilka (czycę)z lasu-częściej zaczynaj temat to i będzie się nam Anineczka pokazywać;)))
Marta-byliśmy,ale chwilkę-i rzeczywiście tak sobie pomyslałam,że nie ma co szaleć z przewożeniem,więc na szkłach(szklanki,talerze)i innych przyborach kuchennych zakończylismy:/

o'la :) melduję się :-)
zeszły tydzień trochę kiepski, ale na szczęście mamy już nowy:) więc...
w każdym razie:
Wiesienka - spóźnione życzenia urodzinowe;)
Kamcia - a próbowałaś u brookera? mi kiedyś też w Axie i innych proponowali bardzo wysokie ubezpieczenie, ale poszłam do brookera i znaleźli mi super tanio;)
Lubiczanka - spokojnie z tą przeprowadzką - nie szarżuj się
Moniadan - pieluchy Emmy u mnie nie ma
a wszystkim chorowitkom - dużo zdrówka
yyy i nie wiem, komu jeszcze...

witam , widze że wybieracie wózki i spacerówki... hhihi
noo teraz tyle na sbędzie miało maleństwa że to dobry temat:-p

ja troszkę przeziębiona jestem , mam nadzieję ze mnie nie rozłoży do końca:sorry2:

Hejoo :-)
- Kiss(1).gifZobacz załącznik 325765

reklama
Do góry