reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam z rana
Pojade dziś do AXY i dowiem sie co i jak, w Allianz pamietam dzwonilam rok temu i mi cene z kosmosu walneli.
Biola 123 sprawdzałam w necie i wyszlo drogo.
LArcia zaraz zadzwonie do Ciebie i sie ugadamy:)
Lubiczanko nie szalej!!
Anieczko a ty gdzie sie podziewasz , zgubiłaś sie po weekendzie??:)
Margaritta ty tez sie chowasz?:)

Hej kobietki:-)
U nas też przymroziło troszkę, ale przynajmniej nie wieje

Pauletta zdrówka
Lubiczanko sprawnej przeprowadzki

A mnie całe popołudnie tak głowa bolała aż mi się kręciło:no::sorry2:, M musiał Anię usypiać, bo ja padłam. Dzisiaj już na szczęście lepiej

Miłego dzionka

Bry:-)
No wreszcie spokój na dworze:-)I lekki mrozik,który tak lubię:tak:
Anineczka się zapodziała,fakt,ale Margaritta nadal ma gości więc siłą rzeczy jej nie ma bo i czasu nie ma:sorry2:

Wlasnie dzwonilam do tego goscia co wozek kupywalas i mowi ze juz nie ma :no: zostaly tylko modele 2010 ale ceny to sa powalajace:szok:
Wiem,widziałam na ich stronie:tak:A mówiłam Ci,jak kupowała swój,że już końcówka została:baffled:Boszsz...jak ja się cieszę,że wtedy kupiłam,teraz jeszcze raz tyle prawie kosztuje:szok:
Lubiczanko to już dziś ta przeprowadzka,co?
A ja obsesyjnie,codzień Radka oglądam czy ospy nie ma:zawstydzona/y:Na razie cisza:sorry2:

Wpadam jak po ogień znów :D
cześć mamuśki miłego dzionka dla was

wczoraj mnie badali przez 40 minut 2 lekarzy było całkiem znośnie teraz pozostaje mi czekać na skan i kolejna wizytę za 2 miesiące z dobrych wieści tylko tyle ze dobrze ze guzy są po boku a nie na środku

to na tyle
Teraz spadam do obróbki bo mam zaległości

Tichonek-no tak jakby-tzn.dom-pusty(!!!),bo facet meble przywiezie dopiero kiedy tam będziemy zostaWAć już na noc-czyli jutro rano:(((Ale nie dam za wygraną;)Jak pomaluję(jak na razie próbowałam dopasować kolor i doopa-trzeba całe ściany malowac:()pokoiki to zabierzemy kilka kartonów(odkurzacz,mikrofalę,talerze itp)i zawieziemy jak J z pracy wróci.A z wóziem-faktycznie Ci się udało:)))
Pauletta-rozkaz-nie chorować!Ty mi tam o siebie dbaj!!!
Patrycja-no to jakieś pocieszenie w tym wszystkim też jest;)Trzymaj się dzielnie-bedzie dobrze:)
Asieńko-a cóż to?Dobrze,że już przeszło...Moze się wczoraj przemęczyłaś czymś???)
Biola-pewnie,że foty strzelę,ale nie palacu-bo i nie wiem gdzie tu w okolicy takowego szukać,a naszego nowego domciu;)))

Dzien dobry Wszystkim:-)

Tichonek pisalam meila jeszcze do tego faceta odpisal ze u siebie na magazynie nie ma ale zobaczy w firmie x-lander i dam mi znac,zobaczymy.Mowilam do J ze kupimy wczesniej to ze jeszcze czas coz jak nie beda mieli a podejrzewam ze tak jest trzeba bedzie sie rozejrzec za innym woziem:-D

Lubiczanko Ty tak z ta przeprowadzka to nie szalej...

Patrycja trzymaj sie dzielnie

Asienko_R dobrze ze dzis masz sie lepiej

AsienkoM patrze na Twoj suwaczek i Twoja cora dzis miesiac konczy qurde jak ten czas szybko leci

Wlasnie zjadlysmy sniadanko,czekam na kolezanke ma przyjsc na pogaduszki

reklama
Witam!
Lubiczanko Ty mi tu nie szalej z tym malowaniem no!nie przemeczaj sie kobitko bos Ty w ciazy:)
Juz nie moge sie doczekac fotek:)
Patrycja czyli jest lepiej niz myslalas?

Ja juz chatke ogarnelam obiadzio sie pichci...musze kibelek zaraz wymyc i bedzie git.
Dzis mam podpis w SW:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry