reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

my tez w axa ale nic wiecej ci nie powiem bo to sz sie tym zajmuje, ale my starzy jestemy mamy prawko ponad 10 lat i duzo znizek :-D
zrobiłam leczo i czekam na M zeby jechac do sklepu, mam nadzieje ze wróci niedługo
Kamcia, no trzeba pomyślec o jakiejs kawce ;-)
pocwiczyłambym sobie w moje fitness ale przy dzieciach to niemozliwe

reklama
Witam

Kamcia my rowniez mamy w Axie i jestesmy zadowoleni za auto kombi 02 rok placimy 750 euro full pakiet

Patrycja duzo zdrowka i oby wszystko bylo dobrze

Tichonek,Lubiczanko ja juz powoli kupywalam ale teraz moge ruszyc na wieksze zakupy bo znamy plec:-)

Tichonek ten sklep sie miesci w Ratcoole z tego co sie orientuje a nie w Dublinie no chyba ze sie myle....
Czesto jestes na Pavilonach w Swords?

My juz po obiadku,cora spi ja chwile odpoczne i sie wezme za rogaliki taki mam plan :tak:

Monidan-nie ma tak hop siup-klucze odbieram jutro rano zebyśmy klamoty odebrali,a od środy zamieszkujemy na dobre:)))
Aaniu-no gdybym tylko ja znała płeć...a najlepiej pł.żeńską to szleństw zakupowych nie byłoby końca;)
Madbebe-nie no ja wiem,ale ręce mi opadają...Może lepiej będzie jeśli cokolwiek zacznie znikać z domku-a tak góra spakowanych rośnie i tyle jeszcze czeka na spakowanko:((((
Moja Dadzia miała dziś wypadek jak wracałyśmy ze szkoły-biegła i patrzyła pod nóżki i jak rypnęła w auto-nos spuchł,zsiniał i krew się lała:(((Bidulka moja kochana
a-witam nowe Mamusie!!!
Znowu mi dziś net szwankuje-trzeba się chyba za nowym"dostawcą"rozejrzeć,bo O2 ciagle szwankuje:((((

kamcia rowniez napilabym sie kawki, ale nie jestem pewna auta jutro, chyba ze wilwie namowie, to mnie wezmie ze soba. Ale to dopiero jakos po 15 mam czas.

sandrulinska jasne, ale wieczorkiem wrzuce lub max jutro, bo teraz zmykam na obiadosa

moniadan najlepsze zsiadłe mleczko

madbebe szkoda ze tu flaka na kiszke nie można kupic:-(ale to zabrzmiało:/:/:-D

lubiczanka ja tez dopiero neta odzyskałam i mam nerwa na O2

Aniaa ja wiem,że ten sklep w Rathcool:tak:,to Dosia pisała,że w Dublinie:tak:Ale to o ten sam sklep chodzi bo on w co.Dublin:tak:
W pawilonach kiedyś częściej bywałam,teraz mi ciężko:baffled:Ja mam z domu pół godziny na nogach bez ciąży a teraz to by mi chyba z godzinę zajęło:eek:Tak więc bywam tylko z moim P autem:sorry:Zbyt bardzo mnie krzyż boli i kość łonowa na dłuższe spacery:baffled:
A z ciuszkami to ja też mam już sporo po Radku,od koleżanki ale i tak muszę zawsze coś dokupić:-)
Lubiczanko,zaraz po urządzeniu się,foty zarzuć:tak:
Biedna Dadzia:szok:Wyobrażam sobie jak musiała płakać:baffled:Tulaski dla bidulki:sorry:
A net mamy z NTL i śmiga bez zarzutów:tak:

KAMCIA sprawdz sobie its4women.ie banalne pieniadze place za ubezpieczenie na rok,tylko ze ja tutaj zdawalam prawo jazdy
SANDRULINSKA,na te kawke wypadalo by sie spodkac.
dzis na kolacyjke z mezusiem wychodzimy,nie napije sie ale przynajmniej zjem cos pysznego.
zmykam i ciumkam

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za info, auto jest na L on ma full zniżki więc spoko:) Sprawdzałam Axe w necie i nie ma tragedi wiec jutro tam pojade:)
Larcia no to daj znać to fajnie byłoby sie spotkać , może inne laski sie dołączą??:)

reklama
Dzięki dziewczyny za info, auto jest na L on ma full zniżki więc spoko:) Sprawdzałam Axe w necie i nie ma tragedi wiec jutro tam pojade:)
Larcia no to daj znać to fajnie byłoby sie spotkać , może inne laski sie dołączą??:)

Kamcia u nich jeszcze dostaniesz 10% znizki jesli bedziesz odrazu oplacala w biurze tak bylo w naszym wypadku, J dostal tez jakas znizke ze mnie dopisal do swojego ubezpieczenia

Tichonku to daj znac jak bedziesz sie wybierac na Pavilony moze moj J bedzie mial wolne to wtedy bysmy sie spotkaly:-):tak:
Wlasnie dzwonilam do tego goscia co wozek kupywalas i mowi ze juz nie ma :no: zostaly tylko modele 2010 ale ceny to sa powalajace:szok:

Do góry