reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wisienko wszytskiego naj,spelnienia marzen!!!
PAtrycja wspolczuje problemow tarczycowych...mam nadzieje jednak ze wsio bedzie ok:)
Lubiczanko ja tez jak sie zaczelam pakowac to dopiero zauwazylam ile mam gratow i nie moglam sie nadziwic gdzie ja to dalam rade pomiescic.

Witam nowe foremki:)

Musze wlosy wyprasowac bo bedziemy po obiedzie do miasta jechac....musze do Pl sklepu...

aaa Lubiczanko nie tylko u ciebie tak wialo(nie wiem jak teraz) u mnie rano i w nocy to okropnie ,teraz juz nie

reklama
Hey laski :-)
Sandrula, o przepis to musisz Larcie poprosic bo to ona zrobiła te ciasteczka :-)
ja własnei robie te babke ziemniaczaną, zdam relacje jak wyszła
Madbebe faktycznie to słowa kiszka troche odstraszające, ale skoro mówisz ze pyszne, to napisz przepis :-)

Wiesienka, Sto Lat, spełnienia marzen, zdrówka i dużo pieniedzy :-)

Pisałam wam ostatnio, ze Emka wyciąga jedna noge z pajacyka, no to dziś odpięla całego i sie rozebrała, zdjęła tez pieluche i nie byłoby w tym nic strasznego gdyby nie to ze zrobiła wczesniej kupe :szok::szok::szok: chciała sie sama przebrać, to sobie wyobraźcie co przezyłam rano na dzien dobry :-D

Lubiczanko u nas tak wiało w zeszłym tygodniu, masakra
masz juz klucze do nowej chatki, pokaz nam jakies zdjecia

Dziewczyny, czy nie zostawiłam u którejś z was pieluchy od Emki, bo mam tylko dwie, a przeciez miałam duzo, normalnie wyparowały
Misia, Wilwia, Andziulina bede wdzięczna za sprawdzenie

hehe moniadan moja tez sie ostatnio rozbiera cała:eek:
i to po kąpieli jak jej pajaca założymy .. to zaraz ściąga i szarpie pampka żeby zdjąć ..
i rano to samo.. tak już od kilku dni

Ciao!

Ja nie wiem...u nas ladna pogoda!zaliczylam fajny spacer z Alutem. czasem zawiewa ale slonca daje slicznie.
Aaron dzis do pracy nie poszedl...chory na calego...zamula w lozku albo szweda sie zakapturzony po domu. Tragedyyjjaaaa...

Lece dalej.

ja chciałam isc z Emma odebrac Eryka ale wózek w aucie został, ale M mówil ze w sloncu ok, ale w cieniu zimno a jak jeszcze zawieje to juz w ogole

Babka ziemniaczana wyszła super, juz zjedliśmy cała :-) myśle, ze z jakims sosem byłaby jeszcze lepsza :-)

Misia, moze banki Aaronowi postawisz

patrycja oby wszystko skończyło sie dobrze!:sorry:
larcia pliiiiiiiiiiiiiiiis zarzuć przepisem na truskawkowe francuskie ciacha:-)

Laski mam pytanie w jakich firmach macie ubezpieczone swoje auta? Bo ja mam w Quinn i w Allianz, ale przyszło mi z Quinn odnowienie i kosmiczna cena więc szukam czegoś innego. Macie coś godnego polecenia?

Wisienko sto lat!!

Laski może jakaś kawka jutro??:)

reklama
Do góry