reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ode mnie dla Was...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hej dziewczyny....
agapa jestesmy w tej samej sytuacji.... moj M pierw mowil ze niechce dziecka drugiego, potem w nieplodne wziol sie do roboty i smial sie ze juz jestem w ciazy i mowil ze chce drugiego dziecka a teraz poprostu ucieka i unika kontaktu fizycznego.... wiem co czujesz.jak bedziesz chciala pogadac to napisz Pw bo niechce zalewac watka swoimi zalami .

agapa tulam:* koniecznie z nim porozmawiaj, wyjaśnij co czujesz, niech on też powie, czego się obawia, bo w końcu związek to równe prawa i obowiązki, nie może być tak, że jedna osoba decyduje a druga nie ma nic do powiedzenia.

Trzymaj się :*

tigunia robiłaś ponownie test?
Kochana ja już z nim wiele razy rozmawiałam i przez to wpadłam w takiego doła że nie sposób było ze mną rozmawiać.Nawet mi kiedyś pow. że zrobi to dla mnie i żałuję że się wtedy na to nie zgodziłam. On wie że ja bardzo chcę, ale boi się że nie damy rady się utrzymać, bo ja nie pracuję tylko on. Tzn ja sobie dorabiam, bo mam taką dorywczą robótkę, fajną i jestem z niej zadowolona, ale tu potrzeba wyjść z domu, a ostatnio taka pogoda i Maja była przeziębiona że siedziałam w domu. (Jakby któraś chciała sobie podorabiać to piszcie na pw i pogadamy na gg)

Hej dziewczyny ;):-)

a jednak jednak zostaje dzisiaj w domu ;):tak::-)
i zaraz ide z mama na jakies zakupy ;D ;)

a wy jak tam wyspane ?;) bo ja troszke tak ;*:-)

Uciekam kochana ;):-)
bede potem ;):-)

BAj;**

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki :-)

U mnie drugi dzien @ a ja mam jej juz dosc :wściekła/y:

Agapko Wiolu wspolczuje ja mam inna sytuacje bo moj T tak jak ja pragnie miec jeszcze jedno dzieciatko z czego bardzo sie ciesze,nawet przed chwila oswiadczyl Natankowi ze trzeba dac mu siostrzyczke zeby mial sie z kim bawic :-D

zaraz musze wstawic nastepna pralke bo wczoraj nie mialam juz gdzie wieszac :-p

reklama
HEJ : nadrobilam nie bylo duzo :)

paulina : niezla akcja!!! uuuffff...
agapa : mam nadzieje, ze maz zmieni zdanie!

u nas sloneczko, zaraz idizemy do sklepu - musze wymienic jedna pare butow nan mniejsze! zadzownilam i pani juz mi dolozyla dobry rozmiar takze no stress ;)
ide dopic kawe in w droge :)
milego dnia i do pozniej !!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry