reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

Zrobiłam sobie wczoraj gimnastykę z lusterkiem żeby wybadać co mnie tam boli tak naprawdę. No i nie uwierzycie. Głęboko między fałdkami skóry mam nierozpuszczony szew który mnie tak boli i ciągnie i promieniuje w stronę odbytu. Ciekawa jestem czy przy wyciąganiu tego szwu obejdzie się bez kolejnego nacięcia, szczerze wątpię w to i znowu muszę wybrać się do szpitala żeby się tego pozbyć, bo tak boli że muszę brać leki przeciwbólowe, żeby móc normalnie chodzić i siadać.
nie wierzę.... chyba oberwało Ci się za nas wszystkie!
Pozwij babkę, bo to przeciez niezmiernie utrudnia opiekę nad dzieckiem, nie mówiąc juz o Twoim komforcie bycia mamą

reklama
Zrobiłam sobie wczoraj gimnastykę z lusterkiem żeby wybadać co mnie tam boli tak naprawdę. No i nie uwierzycie. Głęboko między fałdkami skóry mam nierozpuszczony szew który mnie tak boli i ciągnie i promieniuje w stronę odbytu. Ciekawa jestem czy przy wyciąganiu tego szwu obejdzie się bez kolejnego nacięcia, szczerze wątpię w to i znowu muszę wybrać się do szpitala żeby się tego pozbyć, bo tak boli że muszę brać leki przeciwbólowe, żeby móc normalnie chodzić i siadać.

Współczuje Ci kochana :-(

Powiem szczerze że najbardziej ucierpiała moja psychika. Wczoraj pobeczałam się w aptece jak kupowałam maść na blizny. W poniedziałek znowu zacznie się gmeranie tam i pewnie znowu cięcie jakieś żeby szew wyszedł.

To co dzisiaj mnie pociesza i poprawia nastrój to fakt ze odebraliśmy klucze do naszego domu ;-) A najlepiej działa na nerwy przytulenie synusia i jego uśmiech, to zawsze sprawia że zapominam o tym co mam tam na dole. Mam tez kochanego męża który powiedział że jemu nic tam nie przeszkadza i chce takie mieć do końca życia i nie ma żadnego problemu i jak tylko będę mogła się kochać to będzie mnie bzykał trzy razy dziennie ;p

To co dzisiaj mnie pociesza i poprawia nastrój to fakt ze odebraliśmy klucze do naszego domu ;-) A najlepiej działa na nerwy przytulenie synusia i jego uśmiech, to zawsze sprawia że zapominam o tym co mam tam na dole. Mam tez kochanego męża który powiedział że jemu nic tam nie przeszkadza i chce takie mieć do końca życia i nie ma żadnego problemu i jak tylko będę mogła się kochać to będzie mnie bzykał trzy razy dziennie ;p

tylko pozazdroscic takiego meza

kbetina bark słów - no a zachowanie męża na piątkę !

a ja z okazji walentynek dostałam okresu :) jupiiii- uff odetchnęłam z ulgi- bo trochę strachu było że może się nie pojawić ;/- nawet mąż się ucieszył :) :) :)

reklama
Do góry