reklama
Efa przytulam. Kuzwa co z swinie!!!!!!!!!!!!!! A czemu juz Twoja nagroda przepadła? bo faktycznie moze by sie udało paragony pozbierac?
Lolisza baw sie dobrze . I wracaj szybko
Dobranocka czekam na wiesci
Ja mysle o spacerowce jak juz cieplo bedzie. Poki co moja w gondoli sobie smacznie spi
, ale pewnie jak bedzie siedziala to i gondola bedzie bee.
Ja mam nerwa, wrocilismy z zakupów przyszła poczta i wyobraźcie sobie, ze dostaliśmy kare umowna za to, ze zapłaciłam rate przed czasem , no przecież to sa jakies jajjajajajaj.wrrrrrrrrrrrr
Edit: Magnolia własnie doczytałam. Przeciez ta Twoja lekarka jakas wlanieta. A nie mozesz zmienic? Przeciez lekarzowi trzeba ufac, a nie wychodzic od niego i płakac z bezradnosci. Przytulam
Lolisza baw sie dobrze . I wracaj szybko
Dobranocka czekam na wiesci
Ja mysle o spacerowce jak juz cieplo bedzie. Poki co moja w gondoli sobie smacznie spi
Ja mam nerwa, wrocilismy z zakupów przyszła poczta i wyobraźcie sobie, ze dostaliśmy kare umowna za to, ze zapłaciłam rate przed czasem , no przecież to sa jakies jajjajajajaj.wrrrrrrrrrrrr
Edit: Magnolia własnie doczytałam. Przeciez ta Twoja lekarka jakas wlanieta. A nie mozesz zmienic? Przeciez lekarzowi trzeba ufac, a nie wychodzic od niego i płakac z bezradnosci. Przytulam
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny! byłam dziś z małą u naszej pediatry w związku z tym brakiem apetytu. dała skierowanie na krew i mocz i tyle. oczywiście tak sie wkurzyłam bo nic nie powiedziała, zważyła malą-5600 i mówi ze nie tak żle, wiec ja jej na to ze spadła z centyla, na co ona sie uśmiechnęła głupkowato i odpowiedziała "niech pani nie mówi ze spadła z centyla, bo jak kiedys tak ojciec w szpitalu powiedział ze dziecko z wagi spadło to personel poleciał bo pomysleli ze upadło/zleciało z wagi". noz kurna mac, pinda bedzie mnie polszczyzny uczyc i poprawiac. a jak jej mówie ze ma zaległe szczepienie bo miesiac chorowała i wybieramy sie w poniedziałek ale zaczyna sie jej znowu katarek chyba wiec niech zobaczy czy ok, to ona "ooo do poniedziałku to jeszcze daleko. no tak mi cisnienie podniosła ze szok. nienawidze tej baby za te jej uwagi i komentarze. zachowuje sie mało profesjonalnie, a tego jej gadania dziecko mi ni zdrowieje.pinda. po wyjściu z gabinetu puściły mi nerwy i sie popłakałam z bezradności. człowiek idzie prosic o pomoc a ta pinda traktuje cie jak gówniare. sorki musiałam sie tym z wami podzielić.
EFA daj spokój z ta promocją, wkurzyłabym sie na maksa, z jakiej racji skoro wygrywa jeden los potrzeba wszystkich paragonów, paranoja
no to widzisz. moja pediatra wymyśla ciągle jakieś problemy, których nie ma w związku z małą wagą a twoja znów olewa wszystko... i idź tu do lekarza teraz...
Efa przykro mi. nie powinni tak robić i ludzi wkręcać... szkoda, że właśnie tych paragonów nie możesz jeszcze im pokazać. kurcze naprawdę szkoda. ale może chociaż nagrodę twojej mamy uda się uratować
ancze
Zaciekawiona BB
Cześć Wam :-) jak to fajnie jak dziecko śpi w wózku..mój już nie chce gondoli-ostatnio nie było jak go wieźć, ani na leżąco, ani na siedząco,tak strasznie wrzeszczał(a w aucie to śpi
), na szczęście byłam z koleżanką, to mi pchała wózek jak go niosłam.. nie wiem co zrobić, jeszcze nie siedzi na tyle,żeby do spacerówki, a w tym się nie da..z tego wszystkiego tkwimy dziś w domu cały dzień, a tak pięknie słonko świeci..
a odnośnie konkursu, to chyba prawie wszystkie mają taki "drobnym druczkiem" haczyk..współczuję
już w poniedziałek wizyta kontrolna i aż strach się bać, bo szczepienie..strasznie jakaś nieczuła ta nasza pielęgniarka,zresztą pediatra nie lepsza.. ehh
a odnośnie konkursu, to chyba prawie wszystkie mają taki "drobnym druczkiem" haczyk..współczuję
już w poniedziałek wizyta kontrolna i aż strach się bać, bo szczepienie..strasznie jakaś nieczuła ta nasza pielęgniarka,zresztą pediatra nie lepsza.. ehh
natolin
Fanka BB :)
ancze a Wasza spacerówka nie rozkłada się do leżenia?
współczuję Wam dziewczyny tych niefajnych lekarzy i pielęgniarek... ;-/
a ja dzisiaj kupiłam "mam dziecko" czy tam inną gazetkę i przeczytałam dwie rzeczy, którymi postanowiłam się z Wami podzielić. chociaż wiadomo, że to tylko gazeta, ale było napisane:
1) że pracodawca może poprosić o zaświadczenie od pediatry, że dziecko jest karmione piersią
2) że dzieci karmione mm już mają dostarczoną dawkę witaminę D...
faktycznie ciekawe co z Idą?
współczuję Wam dziewczyny tych niefajnych lekarzy i pielęgniarek... ;-/
a ja dzisiaj kupiłam "mam dziecko" czy tam inną gazetkę i przeczytałam dwie rzeczy, którymi postanowiłam się z Wami podzielić. chociaż wiadomo, że to tylko gazeta, ale było napisane:
1) że pracodawca może poprosić o zaświadczenie od pediatry, że dziecko jest karmione piersią
2) że dzieci karmione mm już mają dostarczoną dawkę witaminę D...
faktycznie ciekawe co z Idą?
Efuś przytulaski dla Ciebie
Magnolia ja na Twoim miejscu zmieniłabym tą lekarkę i to jak najszybciej, masakra jakaś. My jak idziemy do lekarza to nasza pediatra jak tylko widzi Filipa to od razu do niego podchodzi, porozmawia i wogóle. Później jak jesteśmy w gabinecie to pogada z nim, wypytuje o wszystko i wogóle. Zawsze powtarza że to jej ulubiony pacjent i wogóle mogłaby go zjeść bo taki słodki jest. To chyba tyle. A tak poza tym to u nas też dzień do duppppyyyyy.
Magnolia ja na Twoim miejscu zmieniłabym tą lekarkę i to jak najszybciej, masakra jakaś. My jak idziemy do lekarza to nasza pediatra jak tylko widzi Filipa to od razu do niego podchodzi, porozmawia i wogóle. Później jak jesteśmy w gabinecie to pogada z nim, wypytuje o wszystko i wogóle. Zawsze powtarza że to jej ulubiony pacjent i wogóle mogłaby go zjeść bo taki słodki jest. To chyba tyle. A tak poza tym to u nas też dzień do duppppyyyyy.
ancze
Zaciekawiona BB
a nie wiem, czy się rozkłada, bo leży póki co w piwnicy
no ale to będzie wolał leżeć w spacerówce jak tu nie chce?mooże,że będzie więcej widział, hmm..chyba spróbuję, bo w sumie już wiosennie oprócz nocy i chłodnych poranków (czasem za mgłą)
dawidowe
Fanka BB :)
moja w gondoli chetnie lezy i nie garnie sie do ogladania swiata. Teraz jej zrobiłam przyjemnosc jak sie obudziłą i podniosłam oparcie. Oby nie zakapowała ze tak mozna i przestała w niej sypiac. Jutro bede widziała jak pojdziemy na zakupy
reklama