Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyny! byłam dziś z małą u naszej pediatry w związku z tym brakiem apetytu. dała skierowanie na krew i mocz i tyle. oczywiście tak sie wkurzyłam bo nic nie powiedziała, zważyła malą-5600 i mówi ze nie tak żle, wiec ja jej na to ze spadła z centyla, na co ona sie uśmiechnęła głupkowato i odpowiedziała "niech pani nie mówi ze spadła z centyla, bo jak kiedys tak ojciec w szpitalu powiedział ze dziecko z wagi spadło to personel poleciał bo pomysleli ze upadło/zleciało z wagi". noz kurna mac, pinda bedzie mnie polszczyzny uczyc i poprawiac. a jak jej mówie ze ma zaległe szczepienie bo miesiac chorowała i wybieramy sie w poniedziałek ale zaczyna sie jej znowu katarek chyba wiec niech zobaczy czy ok, to ona "ooo do poniedziałku to jeszcze daleko. no tak mi cisnienie podniosła ze szok. nienawidze tej baby za te jej uwagi i komentarze. zachowuje sie mało profesjonalnie, a tego jej gadania dziecko mi ni zdrowieje.pinda. po wyjściu z gabinetu puściły mi nerwy i sie popłakałam z bezradności. człowiek idzie prosic o pomoc a ta pinda traktuje cie jak gówniare. sorki musiałam sie tym z wami podzielić.
EFA daj spokój z ta promocją, wkurzyłabym sie na maksa, z jakiej racji skoro wygrywa jeden los potrzeba wszystkich paragonów, paranoja