reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej dziewczyny
nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, dawno tu nie pisałam, bo jakos czasu mi brak przy moim nadaktywnym maleństwie.
dobranocka, ale news - gratuluje z całego serca. :))))))
podczytam jeszcze co tam u was kochane. stęskniłam sie za wami.

Wow, Kahaaa! Wrócilaś! :-)
Czy ja dobrze pamiętam, ze Twoje maleństwo miało jakieś problemy zdrowotne czy to moze dziecko Daa?

Doris, dziękuję - no i jak miałoby nie być lepiej skoro WY trzymacie kciuki? :-)

o boże dziewczynki jak miło, ze o mnie nie zapomniałyście.
dobranocka - moje dziecko zdrowe jak rybka, na szczescie, więc to nie ja. problemy miało dziecko smoniq, ale ona juz bardzo dawno nie dawała znaku zycie.
u mnie ok, tylko ostatnio miałam problemy z netem, dodatkowo jeszcze miałam egzaminy, rodzine na głowie no i dziecko oczywiscie, więc jak tylko miałam wolną chwile to spałam. postaram się poprawic. :)

kahaa to nawet sie nie przyznawaj ,ze nie bylo powodu dla którego zrezygnowalas z obecnosci na forum. :-D a tak poważnie to fajnie ,ze u Was wszystko dobrze :-)

dobranocka oj ja juz sie nie raz przekonalam , ze wsparcie forumowych mamusiek jest bezcenne :-). Zobaczysz lada dzien bedziesz znow jak nowonarodzona :-)

reklama
Do góry