Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o negatywie napewno nie zapomne i napewno tego tak nie zostawie, bo troche kasy wydalam prawie 400zl, a nie naleze do takich co latwo podaruja i widze, ze i wam sie tafili nieuczciwi sprzedawcy, dawidowe mozesz wstawic komentarz do negatywa, z opisem z twojej strony, narazie wyslalam prosbe o wyjasnienie i babeczka mi odpisala ze sa to zabwki uzywane wiec jak chce super stan to mam isc do sklepu po nowe, zrobilam dokladny opis stanu faktycznego i za pare dni pismo wysle co mi maz napisze, tylko ma teraz powod do mowienie, a nie mowilem, lepiej mniej a lepiej... jestem ciekawa czy wogole cos sie uda wskorac... no ja zaplesnialych zabwek nie podaruje!!!
tylko to ja pierwsza walnełam negatywa a on mi odpowiedział negatywem i juz nie moge sie oszczekac.
dobranocka zdrowiej
monimoni powodzenia w znalezieniu tego nalepszego M
ja jeszcze nigdy nic nie wygralam...
a ja mam taki pomysl, co do zdjec, moge zalozyc grupe zamknieta galeria pazdziernikowek, do ktorego dostep miallyby tylko pazdziernikowki, co wy na to, wtedy zdjecia byly by tylko tam, a dostep mialabysmy tylko my, co wy na to???

efus, ja moge poszukac paragonow, moze sie jakies znajdaz jakich dat maja byc???
dziewczyny otwiezyc ten watek zamkniety galerie?
Dawidowe, Bebetto vulcano? Nawet jeszcze nie odpakowałam spacerówki z folii, zrobię to 21 lutego, jak po nią pojadę do Bydgoszczy.
A masz może jakiś patent na wypranie materiału z wózka? Da się go jakkolwiek zdjąć?
I jeszcze ciekawi mnie, czy umiesz zdejmować kółka z osiek, bo ja nie potrafię i ledwo wciskam grata w całości do bagażnika.
margerrita, kochana, moja już przepadłaefus, sprawdze, zawsze pakuje paragon do torebki, tylko nie wiem czy za 15 zl kupowalam, a ostatnio nie mialam czasu robic porzadkow, zapytam jeszcze posasiedzku, bo u nas wysyp maluszkow, moze te 7 sie uzbiera, to chocby twoja nagroda nie przepadla.
Dawidowe, dzięki, zobaczę, o co chodzi z kółkami.Efa ta spacerówka to porazka albo ja mam cos zepsutego albo jestem pierdoła. Sadze ze w marcu bedziemy sie juz przesiadac do spacerówki. Ostanio mała przez ostanie 15 minut spaceru miała podniesone oparcie z gondoli ale była szczeliwa a jaka grzeczna. Materiał ze srodka gondoli to da sie wyjac do wyprania. Ja tam nie prałam i nie widze potrzeby.
Co do kółek do tylne naciska sie na guzieczek w sroku koła od zewnatrz i samo schodzi a przednie to cos tam trzeba podwazyc i tez lekko schodzi.