Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam sprzątać, a też tu siedzęwiecie co?? to BB jest okropne!! syf na podlodze a ja tu kwitnepppppp jeszcze fotki powrzucalam z dzisiaj jakbym czasami miala ZBYT WIELE czasu .... powalona jestem... nadodatek smoczek sie budzi do jedzonka wiec dupa z mycia podlogi... leniwa jestem:/

nie no jak ma być skasowana to już nie będę nic wrzucać jeszcze skasują zanim wszystkie zobaczycie moją pięknotkę i co wtedy;-) hihi oczywiście żartuję:-)To wrzuc od razu na galerie,póki jeszcze jest![]()
też mam wrażenie, że zaczynam się uzależniać ale aż strach rzadziej tu zaglądać bo się później nie nadrobi tego co tu piszecie w takim tempie:-)wiecie co?? to BB jest okropne!! syf na podlodze a ja tu kwitnepppppp jeszcze fotki powrzucalam z dzisiaj jakbym czasami miala ZBYT WIELE czasu .... powalona jestem... nadodatek smoczek sie budzi do jedzonka wiec dupa z mycia podlogi... leniwa jestem:/
zgadzam się :-)dzień bez BB dniem straconym!!!!)))))))))))))))))))))))