reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

obejrzałam waszą galerię zanim ją zablokujecie i muszę wam powiedzieć, że macie przesłodkie dzieciaczki:-) Aga dzisiaj marudna nie wiem co z nią, wczoraj w ogóle spać nie chciała a dziś ciężko ją rozbawić bo od razu się nudzi i nawet wyjątkowo poszła teraz spać choć normalnie o tej porze była w środku zabawy. mam nadzieję, że nic jej nie jest i poprostu ma gorszy dzień. do tego się potwornie ślini i cały czas trzyma rączki w buzi. tzn robiła tak już od jakiegoś czasu ale od ok 2 dni to normalnie mam wrażenie, że je zaraz zje. myślałam, że może ząbki idą ale narazie nic nie widać... ale za to mamy już 5 kg :-)

reklama
tomas nie umiem nic poradzić, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby to ciągle mogłyby być kolki
monimoni dzięki za pamięć :-) ale raczej nie :-) przecież w sumie była już taka galeria na zamkniętym z naszymi, a raczej Waszymi zdjęciami
strip my nie odciągamy, a co do drzemki to z moim dzieckiem niemożliwa absolutnie jest drzemka 2,5 godzinna, on zwykle śpi tak 20-30 minut

mamaagusi TEJ galerii nie da się zablokowac,pisała ulisia.Mozna najwyżej pousuwac z niej fotki,a nowe umieszczać już w tym zamkniętym wątku...No,zobaczymy,jak to będzie...:(
Gratuluję wagi:)!No i ślicznego suwaczka:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Ja tylko na chwilę, bo czasu kompletnie brak. Dzisiaj i jutro będziemy robić tort na urodziny syna. Goście pewnie będą się pojawiać w sb i nd. Chałupę trzeba ogarnąć. Przed godzinką dostałam paczkę. Myślałam, że to zdjęcia, a tu nagroda z konkursu o którym zupełnie zapomniałam. Zobaczcie co przysłali:
luty 229m.jpgluty 228m.jpg

Z tego co pamiętam i rzuciło mi się w oczy to Onesmile miała urodziny, także Onesmile spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego.

No i to byłoby na tyle.

mamaagusi TEJ galerii nie da się zablokowac,pisała ulisia.Mozna najwyżej pousuwac z niej fotki,a nowe umieszczać już w tym zamkniętym wątku...No,zobaczymy,jak to będzie...:(
Gratuluję wagi:)!No i ślicznego suwaczka:-)

aha a to nie wiedziałam:zawstydzona/y: tak czy siak i tak prześliczne dzidziusie:-) ja dzisiaj muszę małęj zdjęć troszkę napstrykać żeby do albumu później było z okazji ukończenia 4 miesiąca bo co miesiąc jej robimy żeby było porównanie jak ślicznie rośnie a teraz i nawet tyje:-)

wiecie co?? to BB jest okropne!! syf na podlodze a ja tu kwitne:ppppppp jeszcze fotki powrzucalam z dzisiaj jakbym czasami miala ZBYT WIELE czasu .... powalona jestem... nadodatek smoczek sie budzi do jedzonka wiec dupa z mycia podlogi... leniwa jestem:/

reklama
Do góry