reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

RZUTKA czym ty sie lamiesz!!! kto nas czyta to nas czyta. moj profil odwiedzono z 400 razy a skandali nie sieje:pp no moze lekko glupia i powalona jestem :))) a co do zamykania to myslalam czy nie lepiej byloby zamknac galerie naszych dzieci tylko dla nas pazdziernikowek, ale to juz reszta niech sie wypowie. Po drugie mozliwe ze masz okres bo jak kiedys dwa razy bralam pigulke PO z racji slubu-a kiecka juz uszyta byla- to nic mi nie bylo.a przyznam bez biacia ze nam gumka pekla wtedy.

Jestem za zamknięciem galerii. Może wtedy poznamy tajemniczą Czarodziejkę :-)

a propo spotkan. Moze mamy wroclawskie i okolic w koncu się spotkamy? zaplanujmy z miesięcznym wyprzedzeniem....?

GRATULUJEMY 4 MIESIĘCY!!!
Moriam i ja spotykamy się (jeśli wszystko dobrze pójdzie) na warsztatach tutaj: Aktywnemamy.pl
Jak masz ochotę dołączyć to będzie fajowo!

Aha, gorączkę mam nadal. Próbowałam się zarejestrować na dzisiaj do lekarza, ale... NIE MA JUŻ MIEJSC. Krótko mówiąc nie interesuje ich że jestem w ciaży i że gorączka trwa już od niedzieli wieczór. Chyba zgłoszę się do szpitala - tam MUSZĄ mnie osłuchać. Boję się że to już zeszło na oskrzela...

reklama
Hej.
Nie zdążę Was nadrobić po 2 dniach nieobecności, ale coś się u nas dzieje :(
Nie wiem co jest mojemu maleństwu. Cholerka :wściekła/y:

Pediatra jak zawsze twierdzi, że to kolka...wrrr mam już jej dość, a w sumie nie wiem może schizuję? Malutka pręży się bardzo mocno, szybko bardzo rusza nóżkami a później jest taki płacz jakby ją ze skóry obdzierali i nic zupełnie nic nie pomaga. Zawsze po takim ataku zasypia w huśtawce czyli przesypia większą częśc doby ;( już sama nie wiem co jej jest. Jest tak niespokojna...w moczu i w kupce nic nie znaleźli. Morfologia to żelaza ma trochę za mało, ale pediatra mówi żeby nie podawać, bo brzuszek będzie jeszcze bardziej bolał. Kurczę jest na mleku i na wodzie, nie ma temperatury....
Przepraszam, że tak piszę, ale musiałam to wyrzucić z siebie.
Przepraszam, że nic żadnej nie odpiszę.
Jak tylko wstanie z drzemki, która jest niespokojna to odrazu płacze, nie ona wyje.
Proszę może Wy macie jakieś pomysły?
Dziś śpi tak...noc od 21.30 do 6.30 potem od 8.15 do 9.00 i teraz znów od 9.30 do teraz...chce mi się tylko płakać jak widzę jak się męczy ;(

Witam się i ja:-)
U nas kolejna noc przespana i mam nadzieje że teraz już zawsze takie będą a ja jestem już po porannej kawce i siedzę i oglądam ddtvn zamiast zająć się stertą ciuchów do prasowania. Wiem że już to pisałam,ale bardzo nie lubię prasować i moim wielkim marzeniem jest "żelazko samoprasujące"achhh aż się rozmarzyłam gdy takie właśnie sobie wyobraziłam:-);-)Chciałabym mieć jeszcze panią do sprzątania i moje życie było by "bajkowe" hihi no ale to tylko marzenia a teraz pora wrócić do rzeczywistości:-)Dziewczyny wiem że to pytanie ni z gruszki ni z pietruszki ale czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakiś dobry i fajny depilator bo mam zamiar takowy sobie kupić na swoją "sierść"???;-)A tak poza tym:
Ren fajnie że z Twoją Małą wszystko w porządku i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie bo to już niedługo...:-)
Przylaszczka gratuluje suwaczaka:-)
Mała_mi podaj mi swój adres a zaraz wsiąde w samochód i pojadę do Twojej teściowej postawić ją do pionu. Naprawdę jest mi przykro że musisz męczyć się z takim wstętnym babskiem pod jednym dachem i tak jak Czarodziejka chętnie wzięłabym Cię na piwo byś się odstresowala od tego gównianego klimatu. Trzymaj się tam dla Łukaszka i dla męża:-)
Frecklis witaj:-)
Tomas ja niestety nie potrafię Ci pomóc ale trzymam kciuki by Mała w końcu się uspokoiła i by wszystko było z nią w porządku:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monimoni, Ulisiu to przeniescie? nasza galerie. Z tego co pamietam to tak mialo byc od poczatku , a potem to niewiem co sie stalo, ze jednak byla ogolnie dostepna.
Dobranocka martwie sie jedz do szpitala.
tomas nie mam pojecia jak ci pomoc, bo u nas jak maruda to albo glodna albo spiaca. przytulam

dobranocka- zapisalam się !!
a wczoraj mi sie przypomnialo, ze pod koniec ciązy sprzatalam w szafkach w kuchni, bo uwazalam ze to niezbedne....ale hormony ogłupiają :)))))))

No a jeśli chodzi o zamknięcie galerii to tak jak już pisałam ja jestem za...szkoda tylko że nie wszystkie będziemy miały do niej dostęp bo dzisiaj doczytałam w którymś poście że ta galeria może być tylko w waszej grupie zamkiętej (tam gdzie macie telefony itp)i wiecie co jest mi przykro bo też chciałabym oglądać Wasze dzieciaczki itp.a tu lipa...no nic szkoda ale to i tak lepsze niż by wszyscy mieli dostęp do oglądania dzieciaczków a może i ja kiedyś zasłuże by znaleść się w grupie zamkniętej...
Miłego dnia wszystkim Mamusiom i wszystkim Dzieciaczkom!!!:-)

reklama
O kurde, no Rysia ja się właśnie dzięki Tobie jorgnełam, że ja nic o grupie zamkniętej nie wiem hehe ;-)
tzn. pamiętam że jeszcze przed porodami była o tym mowa, ale ostatecznie mi to umkneło.
Ja dziś noc miałam do dupy generalnie. O 23 dziecko się obudziło i do 1:30 ryk. Nie wiem o co chodziło, może to po bananku, który wczoraj pierwszy raz zaserwowaliśmy. Jak zasnął to o 4 się obudził na jedzenie, a on przecież do 7 wytrzymywał.
Muszę odnaleźć instrukcję obsługi bo jakiś ERROR mi w Hubsonie wystąpił ;-)

Do góry