Witam was kochane,na wstępie stwierdzam,że ocipiałyście z tym pisanie bo ja nie nadążam

znowu będę miała możliwość dopiero wieczorem siąść i popisać,bo z serwerem coś mają robić - już drugi dzień :-( NO ale i tak mnie dziś sporo w domu nie będzie bo jedziemy do innego miasta do neurologa.NApiszę jak wrócę,albo wieczorem co i jak i wtedy też dopiero na spokojnie poczytam.
RZutka sprawa się sama rozwiązała,może i lepiej...obawiałaś się jak to będzie...wiadomo szkoda,ale przyjdzie czas że będziesz gotowa i wtedy będziesz naprawdę szczęśliwa z ciąży a teraz wracaj kochana do zdrowia i niczym się nie martw.
Efa gratuluje wygranej
mała_mi ja to bym chętnie poszła z Tobą na piwo i postawiła Cię troche na nogi(no albo odwrotnie,to zależy jakby na to piwko szło)tylko za daleko mieszkasz.Wkurza mnie,że masz taką sytuację!
Dziewczyny resztę poczytam później i popiszę do was bo teraz juz nie mam czasu,a potem pewnie znowu nie będzie internetu.Okej więcej grzechów nie pamiętam.....miłego dnia paaaaaaaaaaaa
aaaa jeszcze mi się przypomniało,pisałyście coś o zamkniętej galerii - uważam że tak powinnyście zrobić.Mówię powinnyście bo ja nie wstawiam akurat zdjęć,bo wychodzę z założenia,że albo będę szczerze pisać o sobie i swoim życiu,albo będę wstawiać zdjęcia i pisać tylko w wątkach tematycznych o karmieniu,rozwoju itd.Boję się,że ktoś mógłby mnie podczytywać z rodziny lub znajomych,,a tak to zawsze mogę się wyprzeć że to nie ja,bo zdjęć nie ma.NIe miejcie mi tego za złe,to nie jest kwestia zaufania do was,raczej do całej reszty podczytujących i podglądających.